Відповідь: Дамськи запитання. ти можеш виправляти мою українську - тут я зніму перед тобою шляпу і подякую! Ну а - human's resources - то чим ти кажешь займаєшься, в англомовних странах промовили б так як я написала
Відповідь: Дамськи запитання. 1. Я тебе ніколи не бачив в шляпці ььь 2. я займаюся все що пов*язано з персоналом... (підбір, оцінка, адаптація, атестація, навчання, організація дозвілля і внутрішній пі-ар) 3. та добре-добре, хай ті буде з тими англомовними країнами )))))))) 4. Бачу ти "заводишся" з-пів оберту :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Дамські запитання. цією відповіддю твоєю навіть на форумі формую про тебе думку, але чомусь переконаний, що ти дууууууууууже і дууууууууже хороша :roll: вибачай якщо попсув тобі настрій, але життя на цьому не закінчується і ще мабуть колись тобі і підніму настрій. П.С. можеш мені натиснути мінус в рейтингу за поганий настрій
Відповідь: Дамські запитання. дуже гарно :evil: за камаху атвєтішь :razz: ти ще би сказала що я жінку три роки не бачив ржунімагу.... П.С. Як каже мій шефффф, "розтирзайте мене, розтирзайте" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Дамські запитання. поновимо рахунок внесемо в нього камаху??:razz: ні, не скажу! яки 3роки..це провокація!!:mrgreen:
Відповідь: Дамські запитання. :mrgreen: я згідна, тоді хоч одна тема лишиться незаймана салатами :mrgreen:
Відповідь: Дамські запитання. Дійсно, розмови про салати є в кожній темі, може зроюити підклуб "любителів сататів" :mrgreen:
Відповідь: Дамські запитання. він вже дано існує і зовсім не підклуб, а повноціний схадняк для атвісону ! ! ! нетреба мені присвоювати всі заслуги є ше деякі члени клубу які вклали свою лепту в розвиток того доброго діла!!!
Відповідь: Дамські запитання. Ну, привіт, сусідко А Жучок живе в обкомівських гаражах. Дуже дивно, що ми с тобою не перетинаємся щоранку де небудь в районі Руської :-D
Відповідь: Дамські запитання. +1, то саме. До речі бачив на чорного жука... номер 9995 Там в Мреві всі зговорились.
Відповідь: Дамські запитання. Про такі номера завжди думаєш - що , напевно, на останню цифру грошей не хватило :mrgreen: