Датчик дощу

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Pol, 19 бер 2007.

1. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: Датчик дощу

часу приблизно 60 хв просто багато часу зайняли пошуки опора, а обійшлось в :
    мохната ізолента 5грн
    опір регулятор 3грн
    новий транзистор (так як старий спалив) 1грн
    дротики безплатно
    резистор підпорка щоб не згорів новий транзистор 0,5грн
    от і все.

2. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Я тоже таке хочу!!!!!!!!! Коли під"їжджати???

3. Pol

Pol Super Moderator

на зїзд. там подивимось яка в тебе релюшка.

4. elvic

elvic Початківець

VW Golf III 1.4 1993

Є в гольфах та й в усіх фольксах чи ауді можливість програмувати швидкість двірників.
    Я цим користуюсь вже рік (після того як випадково прочитав в мануалі).
    Якщо включити двірники (ричаг вниз), а через 10 секунд виключити і включити зразу знову то вони будуть махати з інтервалом в 10 секунд.
    Якщо включити на 2 секунди, виключити і включити - відповідно інтервал 2 секунди.
    Це дуже зручно, але цей чудовий режим є якщо у вас стоїть реле 99. Якщо 19 - то це просте реле на одну швидкість. Ви можете просто поставити 99 замість 19 і все буде гуд.

Нажаль старий лінк на точну інфу загубився, але інфу по темі можна знайти на http://volkswagen.msk.ru/
    або на гуглі, шукайте по словам "прерывистый режим" дворников

• Подобається Подобається x 3
  5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

не читав вчасно цієї теми...
    ти написав датчик дощу, а роз*яснюєш ніби про термостат "плавне регулювання частоти".

щодо датчику дощу то вони глючать навіть на дорогих ауді і їх перепрошивають на ручне керування, та шняга коштує 80 баків, те саме кажуть і про автоматичне ввімкнення фар. Не коректно працює електроніка.

На рахунок плавного регулювання, то я бачу ти вже добився цієї теми.
    В мене в Жигулях у 80-ті роки вже стояв реостат чи як воно там зветься, де я міг регулювати частоту, бо на Жигулях була і є 1 швидкість.
    шкода шо пізно прочитав, міг би тобі з нього зняти, досить гарна коробочка як на винахід прибалтійців в ті роки.

6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

питання в цю ж тему...
    вже раніше задавав...

в Пасаті на максимальній швидкості не вистарчає швидкості руху двірника, як можна добитися результату (ШВИДШЕ)? (заміна реле? мають бути якісь швидші їх характеристики?)
    + офтоп. Як добитися активнішого розмерзання задньої шиби (довго і слабо нагрівається шиба)
    В Джетті таких проблем не було.

дякую.

7. Pol

Pol Super Moderator

швидкість збільшити не можливо вана залежить від напруги але можна заміряти чи часом нема спаду напруги на моторчику двірників.це може бути якщо стара проводка і десь на скажімо вмикачі поганий контакт.
    а стосовно розмерзання вікна заднього то скажу теж саме тільки зробивши заміри напруги можна сказати чи можна щось зробити.

• Подобається Подобається x 1
  8. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Я на власному Г2 зробив як тут було написано, але регулятор зробив інакше, взяв регулятор з плеяра старого і вклав його прямо в ручку (фото додається). регуляор 50 кОм послідовно поклав опір 30 кОм (можна і 20 кОм), бо якщо ругулюєш в мінімум виходить просто 1 швидкість (без пауз), вийшло не погано, якщо хто знає де взяти маленький такий регулятор на 100 кОм буду вдячний.

Вкладення:

• dvorniki.jpg
      dvorniki.jpg
      Розмір файлу:
      27,8 КБ
      Переглядів:
      263
  9. Pol

Pol Super Moderator

попробуй у львові в магазині ЮСТАС на Тургенева

10. Pol

Pol Super Moderator

а вийшло дійсно модно но 100 кілоом в акурат получиться,

11. M&K

M&K Active Member

Volkswagen Jetta (1,6 PN) 1987

Нічого що я запізно прочитав! Якщо стоїть електронний влок регуліровки там стоїть мікросхемка на вісім виводів NE555 на ній злоблений генератор імпульсів і задається двома ризисторами і конденсатором. Підібравши пару опорів можна поставити галеннтний перемикач, рижимів 10 регуліровки буде. на цій мікросхемі і зроблені повороти у ТЗ і багато переривчистих регуліровок. Про датчик дощу я маленьким ще читав. По його принципу зроблені музикальні горшки для дітей.:razz:

12. Pol

Pol Super Moderator

непамятаю може при нагоді гляну.
    То цікаво, колись зайду в Антошку поцікавлюсь.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)