Відповідь: Датчик дощу часу приблизно 60 хв просто багато часу зайняли пошуки опора, а обійшлось в : мохната ізолента 5грн опір регулятор 3грн новий транзистор (так як старий спалив) 1грн дротики безплатно резистор підпорка щоб не згорів новий транзистор 0,5грн от і все.
Відповідь: Датчик дощу Є в гольфах та й в усіх фольксах чи ауді можливість програмувати швидкість двірників. Я цим користуюсь вже рік (після того як випадково прочитав в мануалі). Якщо включити двірники (ричаг вниз), а через 10 секунд виключити і включити зразу знову то вони будуть махати з інтервалом в 10 секунд. Якщо включити на 2 секунди, виключити і включити - відповідно інтервал 2 секунди. Це дуже зручно, але цей чудовий режим є якщо у вас стоїть реле 99. Якщо 19 - то це просте реле на одну швидкість. Ви можете просто поставити 99 замість 19 і все буде гуд. Нажаль старий лінк на точну інфу загубився, але інфу по темі можна знайти на http://volkswagen.msk.ru/ або на гуглі, шукайте по словам "прерывистый режим" дворников
Відповідь: Датчик дощу не читав вчасно цієї теми... ти написав датчик дощу, а роз*яснюєш ніби про термостат "плавне регулювання частоти". щодо датчику дощу то вони глючать навіть на дорогих ауді і їх перепрошивають на ручне керування, та шняга коштує 80 баків, те саме кажуть і про автоматичне ввімкнення фар. Не коректно працює електроніка. На рахунок плавного регулювання, то я бачу ти вже добився цієї теми. В мене в Жигулях у 80-ті роки вже стояв реостат чи як воно там зветься, де я міг регулювати частоту, бо на Жигулях була і є 1 швидкість. шкода шо пізно прочитав, міг би тобі з нього зняти, досить гарна коробочка як на винахід прибалтійців в ті роки.
Відповідь: Датчик дощу питання в цю ж тему... вже раніше задавав... в Пасаті на максимальній швидкості не вистарчає швидкості руху двірника, як можна добитися результату (ШВИДШЕ)? (заміна реле? мають бути якісь швидші їх характеристики?) + офтоп. Як добитися активнішого розмерзання задньої шиби (довго і слабо нагрівається шиба) В Джетті таких проблем не було. дякую.
Відповідь: Датчик дощу швидкість збільшити не можливо вана залежить від напруги але можна заміряти чи часом нема спаду напруги на моторчику двірників.це може бути якщо стара проводка і десь на скажімо вмикачі поганий контакт. а стосовно розмерзання вікна заднього то скажу теж саме тільки зробивши заміри напруги можна сказати чи можна щось зробити.
Відповідь: Датчик дощу Я на власному Г2 зробив як тут було написано, але регулятор зробив інакше, взяв регулятор з плеяра старого і вклав його прямо в ручку (фото додається). регуляор 50 кОм послідовно поклав опір 30 кОм (можна і 20 кОм), бо якщо ругулюєш в мінімум виходить просто 1 швидкість (без пауз), вийшло не погано, якщо хто знає де взяти маленький такий регулятор на 100 кОм буду вдячний.
Відповідь: Датчик дощу Нічого що я запізно прочитав! Якщо стоїть електронний влок регуліровки там стоїть мікросхемка на вісім виводів NE555 на ній злоблений генератор імпульсів і задається двома ризисторами і конденсатором. Підібравши пару опорів можна поставити галеннтний перемикач, рижимів 10 регуліровки буде. на цій мікросхемі і зроблені повороти у ТЗ і багато переривчистих регуліровок. Про датчик дощу я маленьким ще читав. По його принципу зроблені музикальні горшки для дітей.:razz:
Відповідь: Датчик дощу непамятаю може при нагоді гляну. То цікаво, колись зайду в Антошку поцікавлюсь.