Думаю ця тема і так буде закапарена і найближчим чином піде до гєр пана Тревела (которий Астап) в калєктар, але краще офтопити цю тему, а не всі інші.
Відповідь: Давайте поговоримо... ой козаче, чи тобі фантазій бракує, звісно про дівчат, не про машини жиш :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... Бля ізвіняйте шо мене небуло! мені невийшло! а фото я б тоже подивився!
Відповідь: Давайте поговоримо... Хха просю - О, Лёша пришел! Наконец-то мы можем заняться нашим любимым делом. - Каким? - Ждать, пока Лёша уйдёт.
Відповідь: Давайте поговоримо... Доречі якшо пішла така жара можна про матюги і поговорити. Ну типу нормально то чи не нормально. Деякі кажуть що матюки в такому от вигляді не присущі українцям і бла бла бла ото чую як матюкаються діти 7 - 9 років якось блін аж коробить але коли ото Подерев'янського слухаю то млін отримую естетичне задоволення. Парадокс млін.
Відповідь: Давайте поговоримо... Я вже переслав фотки адміну. Якщо хочеш дай мені якесь своє "мило" я і тобі закину
Відповідь: Давайте поговоримо... ostap_dutko@mail.ru вот моє мило кинь мені ті фотки і з пузатої хати тоже!
Відповідь: Давайте поговоримо... Остапе! їдемо бетон мішати! тре вже фундамент заливати поки погода. Піонер буде котлован копати - він вміє!