Відповідь: Давайте поговоримо... а шо тут детальнішого напряг машинку підпалив щеплення скоро йому рура вот і прийдеться миняти
Відповідь: Давайте поговоримо... Є велика ймовірність, що твоє счеплення тобі прослужить на 20-30% менше відведеного терміну, % залежить на яку відстань вищевказані транспортні засоби буксирував.
Відповідь: Давайте поговоримо... можна 862грн. оригінал ВАГовский но можна і дешевше, Ти би ще плуг тягав, Нерозраховані наші на тягання всяких танків. Надіюсь ти не сильно попалив його.
Відповідь: Давайте поговоримо... плакати ен треба, Пол всі мої слова правда... Думай не думай... так виходить. Піонера ми загубили назавжди тепер поняв.... я ж того не знав... та й плюс то мій друг я не міг йому відмовити плюс колдись він мене тягнув. Впрнципі запаху не було, і тянув по трасі рушав тіко пару раз. надіюсь шо все буде добре
Відповідь: Давайте поговоримо... Бачите, який він, PeGas северный! Він не зважаючи на те що нове зчеплення коштує 100 баксів витягнув друга з біди! Попрошу усіх брати приклад! А вдруг на місці Т5 будете ви... на ЗІЛу... і тіко ви і PeGas. Він має відкрите серце і міцний трос! Він поміняє 10 зчеплень, але витягне вас!!! )
Відповідь: Давайте поговоримо... а шо зчеплення 100 баксів коштує :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... Бугу, до мене так. Ну для твого + - . А, і заміна 50$. Хоча можеш тревела попросити, думаю за миску салату замінить
Відповідь: Давайте поговоримо... ніфіга такого небуде я вже миняв і не так то легко шоб за салат миняти. Хіба десь візьмеш салату з Голандії і то миски дві.
Відповідь: Давайте поговоримо... блін Пегас, я деколи читаю твої дописи і думаю - чи то ти так "тонко" прикалуєшся8) чи якого дідька сам на підкол напрошуєшся:roll: Ну є ще конешна і третій варіант - ти це пишеш цілком серйозно:shock: ... ну тоді коли будеш їй салат для Травела наступний раз замовляти з Голландії, нехай бере тільки вирощений на гідропониці!:mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... сказано було в прикол тому шо салат не можна ввозити на територію нашої країни, якшо би можна було то чого б я для тревела не замовив би?
Відповідь: Давайте поговоримо... http://jetta-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=1024 як вам така ідея???