Відповідь: Давайте поговоримо... ну та не буду я ж дывчину просити запихати салат сам знаэш куди шоб перевезти через кордон :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... ВІНІГРЕТ на...!!! Повернітся на попередню сторінку і нтонову пропозицію.
Відповідь: Давайте поговоримо... Чё за бред пишешь, потом обижаешься шо над тобой издеваются:-| , Так ещё и с девушки твоей хихикать щас почнут:???: Сотри этот позор, пока массово в понед не оборжали тебя очередной раз
Відповідь: Давайте поговоримо... А то шо за мова? по перше то не бред по друге то не моя дівчина була в голандії, притикаєте шо я не уважний а самі не уважно читаєте мої дописи по третє не бачу на чим тут можна сміятись, якшо є то попробуєте, тіки на українській мові, а то прікалуватися буду я
Відповідь: Давайте поговоримо... Відколи в нас на форумі почалась цензура і розподіл за мовою? кожен пише тою мовою якою йому зручно - головне, щоб зрозуміли, ти ж прочитав і зрозумів, про що йшлося в дописі значить вмієш читати і розумієш цю мову! Як саме ти збираєшся прікалуватись?
Відповідь: Давайте поговоримо... Повідомлення було дійсно , геть не дотепне, шо роздратувало Олександру настільки, що вона написала по-російськи. Але, думаю, це не привід для суперечки на нац. підгрунті
Відповідь: Давайте поговоримо... ніяк, не хвилюйся так розумію цю мову, я ж не москаль шо української мови не розуміти а і ше одне: то шо я написав кожен подумав в міру своєї розпущеності! я не вказав на конкретне місце, і звертався я до тревела - він мене поняв
Відповідь: Давайте поговоримо... А не легше , просто, признати, що ти написав не подумавши, а не виправдовуватись? Якщо ти написав "сам знаєш куди ", то це мало замінити інше не пристійне слово, чи не так ? Про яку міру розпущеності можна говорити? Так важко бути щирим ? п.с.Я не намагаюсь когось грузити, просто філософствую
Відповідь: Давайте поговоримо... я не мав на увазі то шо ти і олександра подумали!!!!!!!! я не виправдовуюсь!!! ну не буду я ж писати як контрабандою салат привозять. то ваші проблеми шо ви таке подумали Додано через 3 хвилини туда куди ви подумали від ментів ховають
Відповідь: Давайте поговоримо... Ти будеш прикалуватися на трамваї, а я з тебе українською:grin: Вчи рідну і (не тільки ) мову, Пегасссе;-)
Відповідь: Давайте поговоримо... Пегас ти чьо? Скільки місць ти знаєш де можна шось сховати від ментів/таможеніків/чи ще чогось??? І шо з цього мали ми подумати? Пиши краще прямо, а то потім роздуваєш, тіпа ми тут такі дурні і не вловили твою думку! Манкей має рацію, краще не продовжуй тут виправдовуватись а напиши шо не подумав!
Відповідь: Давайте поговоримо... мене просто трафляє то шо на рос форумах як напишеш по українськи то біда а на наших то норма, шо зробиш ми українці найлояльніший народ в світі Так, писав я то до тревела, думаю він знає як то перевозять, нікого я тут дурним не хотів назвати! Саня подумай логічно шо перевезти черз то місце яке ти подумав ен можливо: 1 мало місця, 2 то не тампакс 3 думаєш на таможні нема собак з нюхом? (це не виправдовування це я так філосовствую) в 3 не впевнений
Відповідь: Давайте поговоримо... Пегасе задам тобі оде єдине питання. Ти хоть раз в житті кордон перетинав? (хоть на машині, хоть пішки, но в напрямок европи а не росії)
Відповідь: Давайте поговоримо... О тут я вже вступлюся за Пегаса, остання сторінка з дописами повний брєд і дійсно нічого такого небуло в цьому дописі а пані Олександра вже шось дико прогнала і потім непонятно за шо всі її підтримали - то вже гон повнєйший !!! Додано через 3 хвилини Мені слів невистачає ........ Додано через 6 хвилин Ти знов нам хочеш шось розказати.....????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... Ну так, наїхали... Ми,- ціла купа орків і гоблінів Закриваєм обговорення, поки не почалась помста ситхів.
Відповідь: Давайте поговоримо... шо на пегаса ???? Я так розумію шо купою Орків ти називаєш всіх хто висловлював незадоволення що до допису Пегаса - тоді з того випливає шо олександра то Ваш Ватажок а ти перший підлиза!