Відповідь: Давайте поговоримо... Млін та ніхто ні на кого не нападав просто Пегас захотів тонко зпошлити підстать Тревелу ну типу дати зрозуміти Тревелу шо нічо порочне йому не чуже тому він тут і про водку-салат розпиляється із вдаваним знанням справи. Фраза "ну та не буду я ж дывчину просити запихати салат сам знаэш куди" також на то була розрахована от якби то сказав наприклад той же Тревел до того би всі нормально віднеслись, а так хай підняли. Так шо Пегас притримуйся свого іміджу хорошого хлопця а то будуть отакі от наїзди виникати коли ти захочеш поганим хлопчиком здаватись
Відповідь: Давайте поговоримо... Мля, Тревел, ти тоже викрутити вмієш. Тоді пеГас підлизується до тебе, або ти до нього? Ти , тепер, типу, серйозний ?
Відповідь: Давайте поговоримо... ну бля ....:twisted: тут ти не правий ніхто нідокого не підлизується просто то вже занадто так жостко його грузити не по темі !!! :evil: як шо невмієте то не беріться :evil: Ні ........... :mrgreen: :-D :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... ... мля, куди тема дійшла :-( давайте поговоримо хто де планує зустрічати новий рік :neutral:
Відповідь: Давайте поговоримо... а я сьогодні згадував про тебе, думав де ти пропав.... гикавка часом не почалася?
Відповідь: Давайте поговоримо... Ідея класна (то я про силку Антохи), але накладно. Мін партія 100 штук. У нас буде стіко бажаючих? ?)
Відповідь: Давайте поговоримо... В нас стільки на з'їзд не приїздить В мене відірвало букву "а" тепер маю www.volksw gen.lviv .ua.
Відповідь: Давайте поговоримо... Та наклеїли трохи криво, але то ще через той дощ, і якось випадково ввімкнув хвостик на суху погоду- 2 рази потер, але всеодно
Відповідь: Давайте поговоримо... сталась така фігня сьогодні, лишив машину коло базара на пару хвилин і пішов на закупи, хожу по базарі і тут тамагочі запікало, я ноги в руки біжу, машина валає, дивлюсь козел на шкоді пробував пропхатись між машинами, там навіть велосипедист єлі втиснувся б, а той мені по бамперу, до нього мов чо сунешся а він матом і каже що ше раз то машини тут не буде, на шо я йому давай вже роби, чо шугаєш, розвернувся той і пішов до друзів і шось там наговярували, но не підійшли, так вот шо я хотів тим сказати, культури в людей нема ніякої, мало того шо машина стоїть нікому не мішає, так треба її вдарити і ше наїхати шо мов я винен
Відповідь: Давайте поговоримо... А я тебе сьогодні ще цілим бачив а яке продовження історії? а то обламав всі очікування прямо як в тій історії де чувак за зрадливою жінкою спостерігав і побачив шо в нього диск гальмівний ржавіти почав...
Відповідь: Давайте поговоримо... Є люди а є бидло... що зробиш, таке вже воно життя. ПС: Для таких випадків треба мати "Червону кнопку", або пушку з ліцензією на відстріл.