Відповідь: Давайте поговоримо... Треба якусь клубну алертну систему комунікації. Або просто обмінятись номерами телефонів, і в випадку продовження таких історій, хто матиме можливість, той приїде Додано через 35 секунд Хоч для масовки
Відповідь: Давайте поговоримо... слава Богу машина ціла тільки сигналка спрацювала, а рішати злякався, лякав тільки, але все добре шо добре закінчцєтся)))
Відповідь: Давайте поговоримо... Нехай зроблять собі "пані Олександру" - "призидент" клубу! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... Сьогодні сталося кумедна історія.... їду зупиняє даїшник я опустив скло він представився я його питаю по якій причині ви мене зупинили - він мені каже шо сьогодні зранку спиздили білий гольф - я йому кажу так в мене сірий!!!!! а він каже а яка різниця!!!!!!!! (а гольф мій брудний прибрудний(виправився вже помив шоб даїшники з білим не плутали ) я йому даю тех паспорт а він каже давайте решту документів а я йому - навіщо? ви ж перевіряєте чи кадена моя машина - а він каже шо заодно все перевірить, гляну на документи каже відкрийте капот, я відкрив той питає де номер кузова ( то типу нинче даїшники не знають де номер кузова?) я йому показав той подивився акжу щасливої дороги а я йому кажу ви забули перевірити чи в мене є вогнегасник він на мен глянув і знов каже щасливої дороги.... я так і не поняв чи то він салату обївся чи то вони так машини розшукують...
Відповідь: Давайте поговоримо... то йому скучно було, хотів поспілкуватись, мене тоже раз супинили і довго розпитували чо машина реве і який об"єм мотору і шо там роблено:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... бляха чого всі близькі люди говорять шо я нарваний я себе чогось спокійним вважаю.... мама каже шо який я є по житті так я і їзджу... Ну до чого він міг докулупатися? машина повіністю справна, страховка шо цивільна шо така, аптечка повінстю упомплектована, ремінь був пирщібнутим плюс на той момент вогнегасник був салоні
Відповідь: Давайте поговоримо... і я так кажу! мєнти ше би тобі паличкою поголові настукав!:mrgreen: Додано через 1 хвилину треба було йому сказати: шо мотор там тупий! тільки баняк модний тіпа спортивний!:mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... минулого тижня у львові була автовиставка...хто не був то не жалієте ніц іцкавого не було, менше з тим, мені було дуже смішно з нового форда мондео, не спорю машна дуже гарна і ціна як для такого класу не велика, но смішно стало тоді коли я дивився на неї ззаду і побачив зазори між фарою і багажником не сходяться... підійшов до менеджера питаю де збиралася саме ця модеь сказали шо в німцях ... Генрі Форд в могилі напевно перекинеться як таке побачить
Відповідь: Давайте поговоримо... Думаю, що не перекинеться, коли він помер то на його машинах ще не такі зазори були!!!
Відповідь: Давайте поговоримо... тоді були зовсім інші стандарти але він завжлди страрався випускати якісні товари і ставити низьку ціну....
Відповідь: Давайте поговоримо... Про якість не йшлось- лише ціна, і кількість. І його вставив Тойота Бо якість була вища, і ціна нижча. За рахунок здешевлення виробництва
Відповідь: Давайте поговоримо... помиляєшся, хоч дам книгу почиатаєш, коли форд був відомий тойоти ще не було. тойоти стали відомими в 80
Відповідь: Давайте поговоримо... Ну то значить він його вставив в 80х! Наскільки я знаю Генрі Форд хтів зробити завод по виробництву, шоб деталі не робили в ручну... ну типу КОНВЕЄР...