Відповідь: Давайте поговоримо... не тільки то, він перший хто запровадий розподіо виробництва шо суттєво знижує витрати і економить час Ті форди шо були колись то не то шо зараз... Жив би зараз Генрі форд думаю форди булди б найкращі машини в світі
Відповідь: Давайте поговоримо... Слухай, Пегас, хватить розхваляти Форд! Ти на машині якого бренду їздиш? Форд??? Отож бо й воно! Так шо хватить!
Відповідь: Давайте поговоримо... Мій допис видалив :neutral: Додано через 5 хвилин 2 peGas- розкопаю джерело - і скажу, коли то було Форд - був і є фордом. Ще раз кажу про якість не йшлось. А от швидкість зборки і доступність в маси- так - це була мета Мустанг(65-67) - теж гниє як холера, але двигло, в тому числі і Шелбі, і вдала реклама+ціна зробили з нього легенду. Мене самого пре, і Камаро, Чарджер... american muscle А всі решта моделей- засіб для пересування, в т ой час, як фолькс- це машина, яку люблять
Відповідь: Давайте поговоримо... Я хвалю Генрі Форда а не форд Хоч книжку почитаєш? Там була умова робити все швидше не знижуючи якість
Відповідь: Давайте поговоримо... Гер Тревел, ви мене звісно звиняйте, але ця темя як раз для безпантових дописів
Відповідь: Давайте поговоримо... Не путати пантові дописи з кончіними дописами. Шоб не написати шо допис кончіний то написав безпантовий.
Відповідь: Давайте поговоримо... Ти прям як гоп. Додано через 59 хвилин Сьогодні не гарно мене заблокували при виїзді з власного двору. Хотів якось вирулити ситуацію, а зробили мене цапом відбувайлом, бо наймолодший. Але Респект жіночці на ланосі .Світловолоса пані просто сказала, без всяких нервів і т.д. : " Не бери дурниць до голови". Давно таких врівноважених і просто приємних водіїв не зустрічав. Нам, чоловікам ще варто повчитись.
Відповідь: Давайте поговоримо... Вчора нечайцно почув дуже цікаву і повчальну розмову двох старих кацапів: звісно їхню лайку я переклав на нашу рідну мову 1: куда йдеш? 2 в сільпо, треба цукор купляти 1 нашо? 2 як то нашо, завтра юлька до влади прийде 1 і шо 2 як то і шо, минулого разу як вона була премєром то вона вмудрилася зробити цукор по 5 гривень, тому йду напеерд купляю от такато повчальна історія, йдуть голосуйте за юльку а потім йдіть куплят цукор :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... та не слухай ти тих самогоноварильщиків, їм би тільки гнати, і пити пити і гнати.
Відповідь: Давайте поговоримо... Вот ти Пегасе економіст а такі дурниці говориш в якому випадку цукор, бензин, газ може різко подорожчати в 1,5 рази ? як то буде за Тимошенко і згадай хто ті ринки контролює. Тимошеноктоді тупо злили зробивши їй ті всі кризи а коли вона почала викидати цукор з запасів державних по 3 грн то всі почали кричати про нищення нац. виробника і ручне керування економікою. Те саме було з бензином згадай коли румунське пальне почали привозити так шо не уподоблюйся ти тупакам і думай головою
Відповідь: Давайте поговоримо... просто навіть мухи не займаються сексом... а якшо всі почнуть тут просто переповідати шо всякі алконавти говорять шо тоді буде ?
Відповідь: Давайте поговоримо... Дивно шо стільки часу ніхто про вибори навіть не заїкався, але цікаво подивитись на політичні вподобання форумчан. Я також не голосував.
Відповідь: Давайте поговоримо... Значить за вас проголосували. Не хочеш ні за кого голосувати-іди і став помітку "не підтримую жодного з кандидатів", ато потім вашими бюлетнями проголосують невідомо за кого (або відомо). На минулих виборах я взагалі забрав на хату бюлетні по місцевих органах влади і міському голові, голосував тільки за ВР.
Відповідь: Давайте поговоримо... Не треба мені розказувати, що мій голос пропав чи за мене хтось проголосував, то є мій вибір і голосувати чи ні я вирішую сам, бо це моє конституційне ПРАВО, а не обов'язок. По-друге, мені абсолютно всеодно хто пройде в парламент, бо кардинальних змін годі й чекати, адже зрозуміло одне-прийдуть ті самі г...дони що й були і далі будуть продовжувати гнобити наш український народ. P.S. А ти, замість того щоб публічно зізнаватися у скоєнні злочину, краще напиши за кого проголосував ;-)