Давайте поговоримо...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kinder, 12 кві 2007.

1. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Давайте поговоримо...

Ну лана, злочинів я не скоював (по крайній мірі не зізнавався в цьому публічно). Голосував за НУНС, з двох зол вибираєм менше...
    Реально давно забив болт на політику і всякі революції, і голосував не так за НУНС, як проти регіонів.

2. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

А то шо таке?:

3. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

А я за БЮТ, тільки з політичних міркувань:roll:

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

хочу сказати Нічого незміниться при любому разкладі хтоб там до влади не прийшов.

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ну і який це злочин?

6. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

Це злочин, за який передбачена кримінальна відповідальність!!! :???:

7. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

а де твоя совість? тіик не кажи шо скурив :mrgreen:

Голосував за НУНС

8. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

Нетреба мені тут приписувати чужих слів.

9. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

1.Trevel - гопів не боюсь.
    2. Голосував за Юльку. Як писав Марк, проти рєгіонов.

10. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

Ти би хоч якогось смайла вчепив, ато я не знаю як ти то сприйняв: агресивно чи іронічно.:roll: На рахунок того, що до висловлювань Markellа з якогось дива "приклеїлось" твоє ім'я я не маю жодного стосунку, то всьо компутер. Я по стандартній схемі тиснув кніпочку "цитувати виділене" і в результаті вийшло, що допис Markellа був підписаний тобою :shock:.

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

шо сильний дуже ?

Додано через 24 секунди
    блять де їхня совість?

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ага, може ше статтю ККУ вкажеш, яка передбачає відповідальність за винесення бюлетеня.

13. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

Та без проблем, можу вказати. Скільки даєш за таку важливу для тебе інформацію? :grin:

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ти знайди спочатку, а потім побачим, хто шо кому дасть.
    Подумай, скіки ти мені даш, якшо ти не знайдеш такої статті в ККУ.

15. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

ч.ч. 5 і 6 ст. 158 Кримінального кодексу України!!!
    Ну і ...

16. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а можна зміст станні, ато тут не всі юристи.

17. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

Стаття 158. Фальсифікація виборчих документів, документів референдуму чи фальсифікація підсумків голосування, надання неправдивих відомостей до органів Державного реєстру виборців чи фальсифікація відомостей Державного реєстру виборців
    5. Викрадення чи приховування виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, виборчого протоколу чи протоколу комісії з референдуму або скриньки з бюлетенями або незаконне знищення чи псування скриньки з бюлетенями -

караються штрафом від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до двох років.

6. Викрадення чи приховування виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, виборчого протоколу чи протоколу комісії з референдуму або скриньки з бюлетенями або незаконне знищення чи псування скриньки з бюлетенями, що вплинуло на результати голосування виборців на виборчій дільниці або у межах виборчого округу, або призвело до неможливості визначити волевиявлення виборців на виборчій дільниці чи у відповідних виборах (референдумі), -

караються штрафом від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від двох до трьох років.

18. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ну рас таке питання виникло значить треба розібратися.
    Я буду суддя !!! причому верховний суддя
    BaNdeRa буде прокурор він буде судити Марка
    Марк буде сам захищати свої інтереси
    Тополь буде сидіти від мене з права він тоже суддя
    Кіндер буде з ліва він тоже суддя (як шо зможе приїднатися ) як що його небуде то ми з Тополем самі зможемо сотворити справедливість,
    винуватці будуть покарані.

і так чекаємо відповіді обвинувачованого

19. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

Ого, як всьо серйозно :shock: :mrgreen:

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Суб*єкт злочину, передбаченого ч.ч. 2,3,5,6,7,8,10,11,12 ст. 158 КК України є спеціальним, в рештах частин наведеної статті-загальним.
    У практиці судів трапляються випадки кваліфікації дій за ч. 5,6 ст 158 ККУ із загальним суб*єктом тільки у випадках знищення або пошкодження скриньок з виборчими бюлетенями, хоча і в такій ситуації незрозуміло, як до загального суб*єкта (наприклад, простого студента) можна застосувати частину основного покарання "з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною
    діяльністю на строк від двох до трьох років."
    Для внесення ясності пояснюю: суб*єкт загальний-осудна особа, яка досягла 16-річного віку.
    Суб*єкт спеціальний (в даному випадку)-члени виборчої комісії, спостерігачі, службові особи та інші особи, що мають доступ до засобів та/або результатів голосування в зв*язку із виконанням своїх трудових обов*язків.
    Тому не може нести простий виборець (загальний суб*єкт) відповідальності за ч. 6,7 ст 158 КК України, якшо він не пошкоджував і не знищував скриньки з бюлетенями (хоча це тільки судова практика, хороший адвокат докаже, шо за цими частинами статті загальний суб*єкт впринципі не може бути притягнутий до відповідальності).
    _ _ _ _ _ _ _
    Чисто на логіку (навіть не враховуючи позицію чинного законодавства і судів): можна в самого себе викрасти свій бюлетень? А якшо виносиш його відкрито в руці, це вважається прихованням? Так-то.
    Так шо мої дії не можна трактувати як злочин, і навіть під адмінку не підведеш (бо немає таких статей), про шо я довго сперечався з головою дільничної виборчої комісії, в результаті чого забрав два бюлетені додому, аргументуючи тим, що мені потрібен додатковий час і спокійна обстановка для мого об*єктивного волевиявлення.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)