Відповідь: Давайте поговоримо... ..а кажуть, що в політику не бавляться... Раз така спека - зізнаюся, що забув паспорт в Києві, що мені дало змогу провести кілька теплих днів у Карпатах, де я успішно просачкував вибори.
Відповідь: Давайте поговоримо... Шановний Markell, прохання не вводити наших поважних "верховних суддів" в оману! Науково-практичний коментар, з якого ти гарно переписав свої пояснення - не є джерелом права! і судді у своїй практичній діяльності не можуть ним керуватись. ч. 5 ст.158 ККУ чітко передбачає санкції, які настають у разі викрадення бюлетеню: штраф від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до двох років. Зрозуміло, що садити за таке ніхто не буде, але штраф в межах передбаченої санкції можуть дати. Ну а це взагалі нонсенс! Той голова виборчої комісії повний ЛОХ, який напевно навіть не відкривав ЗУ"Про вибори...", де чітко прописана процедура голосування. Які можуть бути аргументи на рахунок додаткового часу для роздумів, ти повинен був подумати до того як взяв бюлетень. Це ж елементарно можна замутити підкуп виборців: береш бюлетень, кажеш "я йду подумаю", виходиш на двір, де тебе вже чекає дядько з грошима, ставиш галочку там де він каже і отримуєш за це гроші. НОНСЕНС!!!
Відповідь: Давайте поговоримо... Ну по-перше, коментаря по свіжих змінах до ККУ я ше не бачив, і тим більше нічого з нього не переписував, так шо не розписуйся за чужі слова виходячи з власного досвіду, шановний BaNdeRa, і не тобі вирішувати хто кого в оману вводить. Найди в базі хоча б одне рішення суду по притягненню до відповідальності за ч.5 або 6 ст 158 ККУ загальним суб*єктом (такі справи слухаються відкрито, тому всі рішення є в базі), а також гарно ознайомся з роз*ясненнями ВСУ з даного питання (які судами дуже навіть враховуються у роботі), а тоді будеш зі мною сперечатись. Крім цього, от тобі дослівно санкція до ч. 5 ст. 158 ККУ, прочитай уважно, " караються штрафом від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до двох років." Це покарання застосовується як основне і як додаткове, а от в даному випадку визначене законодавцем як частина основного. Якби було "АБО позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до двох років", була б інша ситуація. Що до того, шо голова комісії лох, то законодавство в нас не дуже досконале (судді самі плутаються і матюкаються), а "бєз лоха і жизнь плоха".
Відповідь: Давайте поговоримо... чи будуть ше якісь дописи в кого небуть зі сперечаючихся сторін ? ? ? Чекаю ! ! ! вирок буде винесений в 17:00 ! ! ! Також прошу знайти і преволокти мені у суд того ЛОХА - голова виборчої дільниці. То має зробити виконавча влада і ними назначаються Пегас, КІТ і АНТОХА! за невиконання роботи виконавча влада буде наказана. Доречі надіюся вельмешановний і неймоворіно компресорний суддя Тополь також після вироку зробить якийсь коментар.
Відповідь: Давайте поговоримо... Переїхати зухвальців гольфами і конфіскувати майно і віддати його на компресори голодуючим та знедоленим! Вельмишановний Верховний Суддя, затвердіть вирок будь-ласка.
Відповідь: Давайте поговоримо... А чого ти вирішив, що такі рішення там обовязково мають бути? Не факт, що такі справи взагалі розглядалися і відповідно рішень по них може і не бути. Йдеться мова про те, що є стаття Кримінального кодексу, яка передбачає відповідальність за викрадення бюлетеня, а не про те - судили когось по ній чи ні. Ну якщо ти вже з ними гарно ознайомився, то наведи мені будь-ласка розяснення ВСУ, які стосуються цього питання. А як інакше можна назвати твій екскурс в теорію про суб'єкт злочину.
Відповідь: Давайте поговоримо... нагадую що кінець суду в 17:00 тому дописи після 17:00 до уваги прийматися не будуть. І попереджую що рішення судді не підлягає не то шо ускарженню ай обговоренню.
Відповідь: Давайте поговоримо... Ну я також чекаю на роз'яснення ВСУ з цього питання, на які спирається Markell.
Відповідь: Давайте поговоримо... Ну якраз теорією в нас ти займаєшся, я тобі навів практичні підтвердження своєї позиції. Суб*єкт злочину спеціальний по наведених частинах статті згідно роз*яснень ВСУ, а відсутність у базі такого рішення суду доводить те, що нікого з виборців не було притягнено до відповідальності за ч. 5 або 6 ст. 158 ККУ, і такі справи в судах навіть не слухались, а от щодо голів виборчих комісій по цих частинах кримінальні справи в судах розглядались, щоправда за відсутністю доказів були закриті. А мова йде про те, що за наведеними тобою частинами статті ККУ нікого до відповідальності із виборців не притягували, і притягнути не можуть, бо не будуть вони суб*єктами цього злочину. А от з роз*ясненнями будь-ласка сам ознайомся, і можеш для практики ше з слідчим будь-якої районної прокуратури поспілкуватись (якшо хочеш, я тобі організую зустріч), він тобі скаже, чи порушив би він справу за ч. 5 або 6 ст 158 ККУ проти виборця, який виніс бюлетень, чи зразу би влупив відмову по п.2 ст.6 КПКУ (якби доблесні мєнти прислали би такі матеріали). А це якраз і є практика.
Відповідь: Давайте поговоримо... шановний BaNdeRa оскільки Суд проходить на форумі і ваш опонент також на роботі як і всі і крім цього засідання в нього ше є робота то прийдеться зачекати відповіді і неповторювати свою питання. в реалі така ваша вставка може розглядатися як не повага. Тому вам попередження. Як що повториться я буду змушений попросити наших охоронців (адмінів) вивести вас зі суду (забанити). Додано через 2 хвилини шановний прокурор це ви маєте знати ! ! ! інакше це розцінюється як ваша некомпетентність Додано через 4 хвилини Оскільки Кіндер зайнятий його замітить інший суддя БЕЙЛІС!
Відповідь: Давайте поговоримо... Це все голослівні заяви, які не підтверджені документально!!! Я тебе вже четвертий раз прошу навести мені Роз'яснення ВСУ, а ти вже четвертий раз "уходиш" від питання. Вельмишановний "верховний суд" прошу зобов'язати Markellа надати Розяснення ВСУ на підтвердження його слів.
Відповідь: Давайте поговоримо... так! бля мене довго переховували в якомусь складі, тому я неврівноважений і то шо я пишу несприймайте серйозно там було дуже темно і страшно але я вирвався! ці сюдді то самі гуманні судді в світі! то фальсифікація то я на вигані! я справжній бетмен і мені тут вирішувати схопити мене і до комори на пару суток, а після того буде суд що в подальшому зі мною робити! тут працює злий модератор
Відповідь: Давайте поговоримо... Суд неможе примусити Марка писати ці поясненя бо вони загальнодоступні і публікуються. Ви Прокурор готуючись до процесу мали з ними ознайомитися. Додано через 51 секунду з тобою ми розберемося чуть папоже. і так всі дописи припиняються зарас буде вирок.
Відповідь: Давайте поговоримо... і так ВИРОК: для початку шоб всі зрозуміли - в кримінальному судочинстві повинні довести вину особи, інакше вона не винувата. Підозрюваний не зобовязаний доводити, шо він не винен, то обов*язок прокурора довести його вину. Називаєця презумпція невинуватості. Вина підозрюваного не була доведена. Тому Маркелл визнається невинним . З нього знімаються всі обвинувачення. Шановний Маркелл ви вільні. Додано через 2 хвилини Далі своє слово може сказати вельмишановний Тополь. Далі Бейліс позбавляється звання суді за неповагу до суду. Справу закрито.
Відповідь: Давайте поговоримо... Суд іде далі з метою компенсувати моральні збитки підсудномуі оскільки Вельмишановний Верховний Суддя визнав невинність підсудного пропонується згідно чинного законодавства позбавити невинності всіх бажаючих шляхом надання повістки дєвачькам облєгчьонного тюнінгованого павєдєнія з вимогою зявитися на наступне пятничне засідання виїздного суда VW. Бейліс оплачує послуги як особа шо грішила неповагою до вельмишановного Суду.
Відповідь: Давайте поговоримо... BaNdeRa шо за неповага яж сказав шо справа закрита бля... і після 17:00 ніяких розбєратєльств. І вирок необсуждається. Ше рас повториться і ви будете судженні і засудженні на місяць перебування в колекторі, або і того гірше Додано через 58 секунд хочеш ше шось взнати значить пиши в приват до Маркелла.
Відповідь: Давайте поговоримо... Нє, справді, виносити бюлетень за межі дільниці не можна. Голосування у нас ТАЄМНЕ і дозволено ТІЛЬКИ в спеціально обладнаній (шторкою, столом і ручкою) кабінці. Після виходу з кабінки вкидаємо бюлетень в урну. За дотриманням цього всього ЗОБОВ"ЯЗАНІ слідкувати члени комісії, спостерігачі і міліціонери, присутні на дільниці. Тому, якщо ти йдеш геть , відкрито розмахуючи бюлетнем і кажучи "я йду додому подумаю", а названі вище особи спокійно це хавають і пропускають тебе, то вони стають співучасниками злочину.
Відповідь: Давайте поговоримо... міліціонери не мають права нести службу на виборчій дільниці :shock:
Відповідь: Давайте поговоримо... Я не сперечаюсь з тим, що голосування у нас таємне, і бюлетені не можна виносити. Але і до кримінальної відповідальності за це притягнути не можуть, вище пояснив чому. Злочинцями можуть бути члени виборчої комісії і інші працівники на дільниці, але не виборець в даному випадку. Юридична колізія, однако.