Відповідь: Давайте поговоримо... Андрій визнай шо не всі блондинки тупі, то то саме шо говорити шо жінки не вміють їздити. ну шо зробиш шо в жінок більше розвинута інтуіція а не логіка. А щодо історії, нашо дверима гримати? то не саветска техніка яка ремонтується кулаком, то знають всі. я взгалі всіх харю шоб легенько двері закривали, а як хтось гримне то кричу.... найчастіше виходить сваритися з моїм татом бо в нього в машині треба гримнути шоб закрилися двері
Відповідь: Давайте поговоримо... Не всі , але більшість. п.м. Блондинко - це не лише колір волосся - це стан душі, який видно по їхньому одязі і т.п.
Відповідь: Давайте поговоримо... Хлопче, ти ризикуєш, як на мене думати треба не про загал, а про особистість. Шось дівчата стали рідко на сайті бувати, от і почалось, загальне обсирання. Ми тут, хлопці, перестаньте.
Відповідь: Давайте поговоримо... чи ризикую? так погоджуюсь, вибачаюся, дісйно не всіх і треба розглячдати осрбистість. я дівчат не обсирав
Відповідь: Давайте поговоримо... так правильно ти їх неоюсирав! ти просто взяв і насрав на них зверху! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... :mrgreen: гламурно, Монкей! вислів сезону, допомагає розрядити майже любу ситуацію, я сплагіатила його в тебе і він працює:!: мушу тобі подякувати , хоча можливо і не саме ти його запатентував як винахідник. :?
Відповідь: Давайте поговоримо... Pol зачотний модер! Перечитував я свій допис і побачив там слова "цвірінь цвірінь"... не писав я їх вроді... потім згадав що замість них там було. Зачот!
Відповідь: Давайте поговоримо... Це вже тема не "Давайте поговоримо", а "Говоримо, що бачимо", суті ніякої якісь напришийкобиліхвіст брєд
Відповідь: Давайте поговоримо... Про що хочу, про те говорю, не подобається - не читай Ти не бачиш суті в моїх словах?... хм... не факт що в твоїх вона є
Відповідь: Давайте поговоримо... Якщо Вінда злетіла то значить на роботу не треба ходити, а, Тревеле? "Кто не работает - тот ест!"?