Відповідь: Давайте поговоримо... о мені такий же пропонували, прикольно виглядає але чи ментти не гребуть за таке.
Відповідь: Давайте поговоримо... Не знаю точно, треба продивитися законодавство. А взагалі по ньому не видно шо це.
Відповідь: Давайте поговоримо... Є два види: замаскований під ліхтарик за 160 грн. (він сильніший) та подібний до електробритви з чохлом за 120.
Відповідь: Давайте поговоримо... Кому потрібний РПГ замаскований під водостічну трубу? До нього є ше ящик гранат замаскованих під огірки... Але можуть забрати підари замасковані під ппс-ніків...
Відповідь: Давайте поговоримо... Люди то просто 3,14здец мені вже страшно виїзджати на вулиці львова пару тижнів тому поставив машину біля хати, який дюрекс розбив мені галогенку і отражатель плюс бампер покоцав, сьогодні їду повертаю з сахарова на горбачевського бачу свого друга каротче виїав на тротуар шоб нікому не мішати але на повороті да знаю не можна так ставати но я став на пару хв і то є краще ніж би я став тупо на дорозі і всі б мене обїзджали.... і тут чую бум, каротче рагуль на москалі виїзджав з поворота і зачіпив мій бампер в мене просто слів нема, я довго дивився як там можна убло виїзджати.... якшо б не було моєї машинпи він би на тротуар виїхав заднім колесом.... і куда той світ котиться? після таких випадків вже не хочеться мати дорогої машини....
Відповідь: Давайте поговоримо... Ну якщо знаєш що не можна ставити і ставиш, то ти повине усвідомлювати наслідки. То чого жалієшся? І обзиваєшся рагулями? На когось гнати легко, а аналізувати свої помилки?
Відповідь: Давайте поговоримо... то по правилам не можна но я реально нікому не заважав, моя машина не була на дорозі.... моя помилка була в тому шо я не подумав ош є люди які при повороті заїзджють на тротуар шоб повернути?????????7 от наступний раз встану біля тротуару... від чого утвориться немаленька пробка... цікаво чи від того буде всім краще?
Відповідь: Давайте поговоримо... От бачиш а думка щоб не порушувати правила в тебе навіть не зявляється. А жаль.
Відповідь: Давайте поговоримо... ти знаєш якшо я б став біля тротуару я би більше створив аварійну ситуацію, вважаю шо в цьому випадку я поступив парвильно шо виїхав на тротуар і не мішов іншим учасникам дорожнього руху як то кажуть ні **я собі -все людям