Давайте поговоримо...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kinder, 12 кві 2007.

1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Відповідь: Давайте поговоримо...

Пегас, з поворота ніхто на тротуар спеціально не вилазить ні москвич ні бумер. Мабуть ти таки винен у чомусь. Не задумувався?

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

так, Волга в цьому випадку була б кращою для їзди.

• Подобається Подобається x 1
  3. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

а ще краще БТР

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

або Айробус.:cool:

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Тюнінгований ікарус рулить! 22-гі катки з півметровою полкою, врізати кришу під-хотрод, двігло коней на 1000-і з буксами субари натягувати з світофорів, а припаркуєш десь на перехрестку-то вже повертати взагалі ніхто туди не буде.

6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

ну народ.
    взагалі я панічно боюсь на дорозі москвичів і стареньких ржавих жигулів, з старими МАТРАСНИКАМИ за рульом. Як правило в них тормоза не роблять, а якщо і якось тормозять то одним колесом, зате вони можуть миттево заглохнути через поломку або нестачу пального, адже дедкам на бензин з газоліном не хватає і про який ремонт тормозів може йти мова, а про слизьку дорогу я взагалі мовчу.
    стосовно того шо став на бардюрі на повороті то ти радуйся що не їхала фура довга тяга. ти б мав не гольф, а скейт. в тебе підпис кльовий но смислу ти не поняв. Не забувай про правило УДД. (уступи дорогу дураку) і ППД (помни про дурака)

7. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

так я не був на перехресті!!!!!!!!!!!!!!!! кажу ше раз був на тротуарі.....

до того шо я думав про інших учасників дорожнього руху тому повністю виїхав на тротуар

прикинь а той лушпінь заїхав

цікаво якшо я не праивй то за шо він мені філки то дав????

каротче пацани мені від того стрьомно бо люблю свою машину і та царапина як шрам ... як би машину не любити но була б це волга було б пофіг но це фольксваген.....

Додано через 2 хвилини
    я тоже боюся таких, пол тйо москвич він заскоро почав повертати в результаті чого задне колесо виїхало на бордюр і зачіпив мій гольф..
    та я то знаю і дотирмуюся того тому і виїхав на тротуар шоб нікому не мішати....

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Сьогодні на Виговського бачив CrossPolo - зачот для ФВ адназначна!

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

спеціятєльно заліз в гугль і знайшов те Поло )
    виглядає як паркетник, гг. Вона в реалі велика?

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Вона в реалі така як поло... тільки виглядає як маленький паркетник.

11. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV

То крос-поло часом не світло салатового кольору???

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Майже вгадав - темно сірого :)

13. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Їх вже багато назбиралось :)

14. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Така штука. Сьогодні мені впадлила, підставивши сраку Хюндай. Правда перед тим підрізала, але дистанцію я міг тримати і більшу, що я відразу ж визнав. Швидкість була 50. За кермом сидів п'яний чувак, який від того факту відмазувався. Єдиний, хто був тверезим в машині це той парубок, в якого взагалі небуло прав, але за його свідченнями він сидів за кермом і навчався(сміливо) :) Пацани хотіли дати на ноги, але я їх вічливо попросив затриматись до приїзду міліції, за шо одне особливо активне гопіческоє созданіє пообіцяло шо наб'є мені пику. Борзості не вистачило. Почало обзивати ДПСників, мене і всіх присутніх опонентів. Коротше хлопці не хотіли, шоб в них забрали права і т.д. і почали бігати з телефоном і всім роз'ясняти які вони серйозні. Дана компанія встигла мене зфоткати, напевне для пацанячих розборок. Звісно що в кожного своя правда. Якшо в їхніх світлих мозках виникли якісь інші ідеї, то маю прохання: якшо хтось десь побачить мої фотки в неті чи де інде - напишіть мені в приват. З таким хамством вже жити не можу. Свою вину я визнав, але їхньої заслуги тут теж немало.

15. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

цікав я є що сьогодні з матчу вийде нашому загону, в нас всі вікна, прикрашені автомобілі, самий сіедзе як на булавках, лише б сіє удало

Додано через 12 хвилин
    всього лише чого я опасаюся мої милі те про організації євро 2012 бо як на разі тяжко з тим, анітрохи в нас, у вас які є коментарі до того, якщо знати можна

Додано через 14 годин 20 хвилин
    і як звично буває як ми граємо з ніємцамі не удалося нам, заді доброго, що кубіца у ф1 виграв

16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Забий, не парся. Це спроба залякування, а мовою псигологів колективний синдром подолання, тобто свідчення того, що в людей комплекси, вони чогось бояться і намагаються будь-яким чином залякувати своїм виглядом оточуючих. Для цього їздять і ходять купами (хоч як правило відгрібають поодинці), голосно матеряться (хоч самі від цього страждають, мудрі люди їх обходять боком), роблять вигляд що не бояться міліції (а потім на зоні пісні про волю складають) ітд. Я впевнений, що фотки не для інтернету, за це забудь. Максимум це для того "шоп паказать любімай клавє какіє лохи єздят па дарогам". Якщо справді будуть проблеми - номери хлопців мені в приват. Але впевнений, що цього не буде.

Краще розкажи, що хлопці в кашкетах написали. Які пошкодження, як розійшлися...

17. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    чорт, як давно тут вже ніхто не писав, а перечитати цікаво було ........)

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Така класна тема :girl_angel:

І так закинули... :russian_ru:

А так хоцця поговорити... :gamer:

19. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Значить маєш мало роботи :)

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Вчора у Львіві побачила дивну штуку: їде темно-синій Пассат, а на д..і в нього блищить чотири новеньких букви Golf. І фотік мала зі собою, але не встигла сфоткати - втік в бічну вулицю. А я тепер думаю: чи то у власника такий комплекс (їздити Пассатом), чи мрія (їздити Гольфом)?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)