дивлюсь ... на форумі bass, ENERGY, Nick Wolf, nzi, Shaggy, Shpuganich, а всі мовчать. Давайте поговоримо!!!!
Не факт, що я на форумі, коли пише, що я на форумі Буває просто комп включений чи на мобільному чи ще де інде разом з запущеним браузером. А так як на нашому форумі важко постійно залогінюватися (були проблеми з написанням повідомлень, якщо не залогінитись на постійно із запам'ятовуванням, про які я писав в темі "Щось не працює"), то я всюди повводив логін з паролем і дав запам'ятати. Так що я не завжди є, коли мовчу і не завжди мовчу, коли є
То-то я думаю, чому Ти так відразу згодився зі мною, що безробіття псує людину... :D А Ти й сам роботку маєш, певно, не бий лежачого? Де би таку знайти? Ще й щоб за це гроші платили
Роботи навалом. Комп"ютер - то головний робочий інструмент, і рефрешнути форум раз на 20-30хв то не велика проблема, навть тоді, коли роботи багато
Народ, в мене тут питання видзьобалося... Пісязавтра (соррі) - Андрія! А чи є в нас у Клюбі якийсь "Підклюб вільних ВАг-оводів"? І чи не збираються вони завтра (в ніч на 13-те) ворожити? Це ж - святе!!! Молодь!!! Альо!!! Ви тута???
І знов гендерні непонятки зарубали на корені такууууу пропозицію!!! Ми в студентські роки ворожили разом з хлопцями. І, що цікаво, їм було цікаво!!! Ну, нє, то нє.
та чому ж ти так зразу категорично "нє тай нє", у нас в школі хлопці не ворожили, тому так і написав)) а ґендерні стереотипи можна обійти стороною, мені наприклад також цікаво і в школі чи в універі завжди в дівчат випитував що і як робиться і що з того получається) так що буду радий підтримати твою пропозицію
Не смію сі спитати: а Ти мій нік бачив??? Так що сам : нехай мене боїться. А я йому ніц не винна. :D Але ви мене, хлопці, так зразу не вплутуйте в сам процес ворожіння. Я вже для того гейби троха тово-во. Я тіко пригадувала нашій золотій молоді дату в календарі. Ну, якби звернулися за порадою, то могла би ще підказати пару файних ворожилок. А зорганізуватися вони мають самі. А не загонами ходити під команду якоїсь старпьорші Але, що з теми про забави нашого дитинства, що з цієї розмови видно, що ми "настільки уже не можем, що навіть зовсім і не бажаєм"... Один WANTED загорівся... Та й той з Ходорова Львів спить!!! А Ти що? Кришталеву кулю маєш, що так відразу - в яблучко
Таааа... На Форумі порожньо, як в бочці з-під червоної ікри... Весь народ, певно, добігає до визначених місць проведення новорічної акції... Спізнені викупляють в магазинах останній шампусік... Хтось домірхує в мисці горошковатий салат... Хтось допрасовує парадно-вихідні сімейки... А всім незаплановано потрапленим додому в цю новорічну ніч навіть нема з ким словом перекинутися... Народ, а розкажіть про свої найцікавіші зустрічі нового року... Га? У мене, наприклад, одного року трапилося так, що ми вдома готувалися до зустрічі Нового року (чотири товаришки). Бігаємо, накриваємо на стіл, бо залишилося пів години, а я дивлюся через вікно - на дорозі стоїть ЗІЛ з піднятим капотом. Зібралася - підійшла. Молодий хлопець. Десь зі Східної України. Поїхав у відрядження. Планував повернутися вчора. Але ЗІЛ обламався. Одну ніч ночував у лісі. Потім, ніби поїхав, але тепер обламався знову. Забрали ми його до хати і відсвяткували разом. І нам було цікавіше, і йому, сподіваюся, було краще, ніж з монтіровкою в руках біля ЗІЛ-а.
Чортопхай, відкривайте шампусік! Лишилось зовсім мало часу =) Одного разу, запросила мене подружка на новорічну паті, мол приїзди - буде весело купа народу. Їхати довелось аж на Волинь. Ну, думаю, на потяг і вйо - має бути весело ж. Приїхав туди 31го, а паті мала бути на 2ге січня. От і зустрічав новий рік з нею і її батьками хД Тато дівчинки досі косо на мене дивиться.. =)
KIT, а чо Ви мені викаєте??? Шампусік, кажете, відкривати??? А якщо завтра вдосвіта в дорогу (500 кеме)? Я от нині дозволила собі 20 гере конини - то пів години заїжджала в гараж - шлякувала, чому від минулого мого заїзду ворота звузили ще на дві жилєтки. А історія цікава. Мені виглядає, що та дівчина саме так і хотіла, як вийшло... А батько, можливо, не до кінця зрозумів