Давайте поговоримо...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kinder, 12 кві 2007.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Може це був гольф-універсал? Ззаду і ще й темно-синя машина то легко переплутати :)

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Біда в Україні, що продавали на той час, те й купив. Хто на Україні перебирає )))))))))

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ображаєш! Щоби рідного брата свого хлопця не впізнала??? :nea:

Маєш на увазі ті чотири букви? :D

4. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    дивлюсь ... на форумі bass, ENERGY, Nick Wolf, nzi, Shaggy, Shpuganich, а всі мовчать.
    Давайте поговоримо!!!!

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Не факт, що я на форумі, коли пише, що я на форумі :) Буває просто комп включений чи на мобільному чи ще де інде разом з запущеним браузером. А так як на нашому форумі важко постійно залогінюватися (були проблеми з написанням повідомлень, якщо не залогінитись на постійно із запам'ятовуванням, про які я писав в темі "Щось не працює"), то я всюди повводив логін з паролем і дав запам'ятати. Так що я не завжди є, коли мовчу і не завжди мовчу, коли є :)

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я постійно на форумі, тіко мене щось не тягне до писанини... Я почитати люблю :D

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    То-то я думаю, чому Ти так відразу згодився зі мною, що безробіття псує людину... :D А Ти й сам роботку маєш, певно, не бий лежачого? Де би таку знайти? Ще й щоб за це гроші платили :girl_angel:

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Роботи навалом. Комп"ютер - то головний робочий інструмент, і рефрешнути форум раз на 20-30хв то не велика проблема, навть тоді, коли роботи багато :girl_angel:

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Народ, в мене тут питання видзьобалося...
    Пісязавтра (соррі) - Андрія! А чи є в нас у Клюбі якийсь "Підклюб вільних ВАг-оводів"? І чи не збираються вони завтра (в ніч на 13-те) ворожити? Це ж - святе!!!

Молодь!!! Альо!!! Ви тута??? :shout::shout::shout:

10. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    ну це напевно дівчат стосується, а на форумі не так вже їх і багато))

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    І знов гендерні непонятки зарубали на корені такууууу пропозицію!!! Ми в студентські роки ворожили разом з хлопцями. І, що цікаво, їм було цікаво!!!
    Ну, нє, то нє. :bye2:

12. WANTED

WANTED Місцевий

та чому ж ти так зразу категорично "нє тай нє", у нас в школі хлопці не ворожили, тому так і написав))
    а ґендерні стереотипи можна обійти стороною, мені наприклад також цікаво і в школі чи в універі завжди в дівчат випитував що і як робиться і що з того получається)
    так що буду радий підтримати твою пропозицію:good:

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Зачарує... :mocking:

14. WANTED

WANTED Місцевий

)))
    і таке може бути)))

15. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    А не страшно?
    А глядь, і сам :diablo: зявиться в дзеркалі чи у вдображенні у воді?
    Що тоді робити будеш?

16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не смію сі спитати: а Ти мій нік бачив??? :) Так що сам :diablo: нехай мене боїться. А я йому ніц не винна. :D

Але ви мене, хлопці, так зразу не вплутуйте в сам процес ворожіння. Я вже для того гейби троха тово-во. Я тіко пригадувала нашій золотій молоді дату в календарі. Ну, якби звернулися за порадою, то могла би ще підказати пару файних ворожилок. А зорганізуватися вони мають самі. А не загонами ходити під команду якоїсь старпьорші :lol:

Але, що з теми про забави нашого дитинства, що з цієї розмови видно, що ми "настільки уже не можем, що навіть зовсім і не бажаєм"...

Один WANTED загорівся... Та й той з Ходорова :) Львів спить!!!

А Ти що? Кришталеву кулю маєш, що так відразу - в яблучко ;)

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Таааа...
    На Форумі порожньо, як в бочці з-під червоної ікри...
    Весь народ, певно, добігає до визначених місць проведення новорічної акції...
    Спізнені викупляють в магазинах останній шампусік...
    Хтось домірхує в мисці горошковатий салат...
    Хтось допрасовує парадно-вихідні сімейки...
    А всім незаплановано потрапленим додому в цю новорічну ніч навіть нема з ким словом перекинутися...

Народ, а розкажіть про свої найцікавіші зустрічі нового року... Га?

У мене, наприклад, одного року трапилося так, що ми вдома готувалися до зустрічі Нового року (чотири товаришки). Бігаємо, накриваємо на стіл, бо залишилося пів години, а я дивлюся через вікно - на дорозі стоїть ЗІЛ з піднятим капотом. Зібралася - підійшла. Молодий хлопець. Десь зі Східної України. Поїхав у відрядження. Планував повернутися вчора. Але ЗІЛ обламався. Одну ніч ночував у лісі. Потім, ніби поїхав, але тепер обламався знову.

Забрали ми його до хати і відсвяткували разом. І нам було цікавіше, і йому, сподіваюся, було краще, ніж з монтіровкою в руках біля ЗІЛ-а. :)

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Чортопхай, відкривайте шампусік! Лишилось зовсім мало часу =)

Одного разу, запросила мене подружка на новорічну паті, мол приїзди - буде весело купа народу. Їхати довелось аж на Волинь. Ну, думаю, на потяг і вйо - має бути весело ж.
    Приїхав туди 31го, а паті мала бути на 2ге січня. От і зустрічав новий рік з нею і її батьками хД Тато дівчинки досі косо на мене дивиться.. =)

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    KIT, а чо Ви мені викаєте???

Шампусік, кажете, відкривати??? А якщо завтра вдосвіта в дорогу (500 кеме)?
    Я от нині дозволила собі 20 гере конини - то пів години заїжджала в гараж - шлякувала, чому від минулого мого заїзду ворота звузили ще на дві жилєтки.

А історія цікава. Мені виглядає, що та дівчина саме так і хотіла, як вийшло... А батько, можливо, не до кінця зрозумів :mocking:

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    ну скажу кортким натяком
    він Вам годиться в племінники :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)