ну прям таки в племінники :D маладой, да. а на ви, бо поважаю нашу спільноту. на ти дозволяю собі говорити до тих кого хоч в живу бачив
Олег М., натяки бувають дотепні і... не дуже (стрималася! фух!) Твій був другого зразка. КІТ, давай зустрінемося якось на з"їзді. І чурікі! з вигляду не судити! Поговоримо, шашлички посмажимо, а там побачимо, як будемо спілкуватися. ОК?
б-р-р, сорі, над цим не подумав І не подумав що КІТ за останні 4 роки теж виріс, а для котів це вже термін
Народ, спакух, КІТ вже виріс і вже давно не наймолодший в клубі. До того ж навіть якби був наймолодшим то це його ніяк не обмежує в правах. Це я так, наперед
спакуха, всьо нормус =) всі вічливі і толерантні =) як же я за всіми скучив, треба на з*їзд швиденько попасти
Народ, чи в когось так було??? 8) Вмикаю комп, бачу дату... Набираю брата і давай вітати його з днюхою... Розказувати, який він вже старий і яка це відповідальність... Він слухав-слухав, а потім каже: а чо нині? В мене днюха завтра. Я кажу: прокинься! надворі 11 січня! Він: нєа! 10-е! А в мене комп показує 11-е!!! Слова про старість я забрала назад - скажу їх завтра... Але щось тут не так! А я тут наших підколюю, що вони після новорічно-різдвяних свят прокидаються з летаргічного сну!!! Ой, як соромно... (посмішок не вставляю, хоча дуже хоцця, бо спочатку комп вставляв їх як описи (і тоді часто писало, наприклад, Вацко - а по-польськи це не дуже комплімент, особливо на адресу чоловіків - а я наших не маю заміру ображати), а тепер взагалі нема можливости вставити посмішку) Капєц-блін! Або комп треба міняти, або терміново на роботу!!!
взагалі дуже дивно.. у мене годинник, а від так і календар, на компі оновлюється з сервером time.windows.com - завжди точний час і дата + нагадує якшо шось міняє. а рік правильно вказаний ?
Перевірила. Правильно. Але щось не так, бо час на нашому форумі показує +2 год порівняно з Україною, а має бути +1 год... Певно, бабайко
Певно вистачить вже користуватись Гуглъ продуктами... Гуглъ самі визнали, що вони поспішили і в свої продуктах лаханулися з таймзоною для України (мабуть нашій ВР довіряють :D ) І ця проблема у них існувала до недавнього часу (до чергових апдейтів їхніх продуктів на стороні користувача). Та й на їхній автоматичний перекладач сайтів не один мульйон користувачів жалілися...
Людиська, коли кудись страшно спішите... і потрапляєте в зелену хвилю... не забудьте, що фабрика нам дала ще й педаль гальма... як би парадоксально це не звучало... щоби не почути одного разу: "на такому-то році життя упокоїлася в Бозі..." і вже не попросиш пробачення... і не пожартуєш дурні жарти... і не порегочеш з нею... і навіть просто не помовчиш... але з нею разом... але ж їхала 1300 км, думаючи про нову зустріч... дізналася номер телефону в її палату... щодня подумки планувала трасу до лікарні... прикидала, де там краще запаркувати... і які цукерки для неї вибрати... а ще хотіла "Залишенця" їй дати почитати... і навіть купила його... і привезла... але не встигла... дідько забирай всі наші надтермінові справи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!