да на тюніг форумі вже ціла епопея збирається, всі чекають 21 числа, думаю рано чи пізно донецкого знайдуть і заставлять його відшкодувати завдані збитки прикро що люди похожі на донецкого сидять при владі
ну, я б не був таким впевненим Як заставити людину, якій по суті тут нема чого втрачати? Нині тут, завтра в іншому місці... Будуть його бити? Наскільки сильно? Що це дасть? А як прийде міліція? Треба мозок включати раніше, а не потім людину шукати і до чогось заставляти. Я тому його й питав, чи він впевнений в своїх постачальниках, які гарантії, що гроші людям не пропадуть, але реакція на запитання була неадекватно агресивна. А от тепер бачимо результат...
Хлопці, нині зранку в автокатастрофі загинув Борис Возницький - врізався в маршрутку на трасі Золочів-Львів. Мав 86 років. Вічна йому пам"ять! Але в цьому місці починає шляк трафляти наглий! Така людина! Ціле життя віддав для того, щоби зберегти культуру для нас і наших дітей, а не доробився навіть до службового авта і водія. В 86 років сам за кермом своєї старенької "четвірки", якщо добре пам"ятаю. А ті, к...ва, слуги народу - ще молоко на губах не обсохло... Бракує слів!
Надзвичайна була людина. Разом із сумом за ним сумую за чисельними шедеврами які скоро можуть зникнути з фондів. Він єдиний хто оберігав колекції глобальної ваги, ціна яких вимірюється мільярдами доларів.
Тут http://www.unian.ua/news/505409-tom...erevischue-zapasi-zolotovalyutnogo-fondu.html можна прочитати статтю про те, що вартість шедеврів, зібраних Борисом Возницьким, перевищує весь золотовалютний фонд. І тепер це все буде потихеньку розтягнуте... Замки по-дикунському приватизовані...
з слугами народу як виявилось тягатись з ними важко, бо тепер вони захищають не закон, а інтереси того хто заплатить більше вибачте але БЛЯДІ .........................
народ, хто давно зареєстрований на ЛТК ? треба закинути оголошення, а у мене тіко 20 дописів - не дає створювати теми. МОжете допомогти ?
Народ, хочеться поділитися з вами спостереженнями. Зробила вчора по Польщі 650 км: від Варшави до російського кордону і назад (різними дорогами). Повернулася вражена. Те, що протягом минулого півтора року, коли я туди не їздила, дороги "стали" незмірно кращі, то одна справа. Інша - те, що побачила на дорогах. Народ їздить весь біло-червоний - кожне ДРУГЕ авто прикрашене національними прапорцями причіпленими до вікон, з обтягнутими біло-червоною тканиною дзеркалами, кількох навіть бачила - мали обтягнуті кришки капотів величезним прапором з гербом. Не додаю фотографій, щоби не було сприйняте за рекламу. Вони всі розуміють, що перед Євро 2012 дехто робить бізнес на продажі таких атрибутів. Але вони тим не заморочуються і кажуть: молодці, що таке придумали. Продавці і покупці в один голос заявляють: це - справа гонору, протягом чемпіонату кожен вболівальник має мати національні відзнаки на своєму авті, на собі, на візочку своєї дитини, на своєму балконі... Ви би побачили Варшавку! Вона вся в прапорах і прапорцях. Курче, чи вони всі разом посходили з розуму? Чи і справді мають чим гордитися? От такі мої польові дослідження з польського с... способу святкування Євро 2012.
тому що в них є поняття Національної Гідності,повір і в нас почнеться їзда з прапорами,правда в меншій кількості, в значно меншій кількості
і тільки в день проведення матчів, але якшоб знайшлись добровольці, які почалиб то діло вже то думаю багато хто підтримав би дану акцію. Та що далеко ходити, одноклубники!! давайте покажемо приклад це ж не важко, що фізично, що фінансово. Пропоную створити тему назвати моя євро 2012 машинка і в ній виставляти фото автівок, а після завершення чемпіонату проголосувати за найсимпатичніше (в плані прикрашене символікою).
згоден,щоправда я впевнений, що крім прапорців,нічого нового не буде,оскільки обклеювати авто навряд чи хтось згодиться
Відповідь: І справді мають чим гордитися. Як мінімум згуртованістю і патріотизмом до країни, яка піклується про них.
Хотіла би мати хоч один аргумент, щоби Тобі заперечити, але не маю. Однак, ситуація в нас є така, як є. Сидіти і нидіти, що моя держава нічого не робить для мене, то і я для неї не буду напрягатися... Не знаю, чи це найкращий вихід. Ця тема є настільки філософська і неоднозначна, що навіть не хочу тут її зачіпати. Але чомусь уся наша історія показує, що ми керуємося двома засадами: як не "Моя хата скраю - я нічо не знаю", то "Згоріла хата - гори й стодола". Пофігісти ми якісь чи шо? Ясно, що не можна гордитися державою, яка тебе визискує, але через те, що ми ненавидимо або соромимося свого походження, нас зневажають у світі (починаючи від найближчих сусідів). А починається все з того, що в нас пси і коти називаються Рекс, Макс, Пікі, Мікі... а українці за кордоном кличуть своїх Лицар, Ґудзик, Бровко, Лисий...
Я б сказав, що більшість наших людей дуже заздрісні, тому і за кордоном нас не люблять. З ким не спілкувався, то кожен хто був на заробітках одне і те ж розказує, що любі інші то один одного тягнуть за собою, допомагають чим можуть, своїм діляться, а наші, поїхали 2 сусіди на роботу, а за місяць один другого здав, бо в нього зарплата на 10 євро була більша!!! А гроші в наших хто відбирає? Та самі в своїх і забирають, фізично працювати їм не хочеться, ...уйньою займаються, от в таких сусідів вивідують коли і скільки зарплати було, а тоді гоп-стоп... Про закарпатців тільки чув, що одні одним допомагають, а Львів"яни, чи інші, то ніж би в спину запхали. Дійсно, то дуже болюча тема.