Цікава статистика ! VW реально рулить ! Думаю як повноцінно вийде на ринок UР ! то VW реально стане світовим лідером з виробництва і продажу авто !
Хлопці, відпружтеся! Up! не для України, тим більше, не для Львіва. Це все-одно, що Смарта змусити ганяти нашою бруківкою. Up! потребує добрих доріг і НАСАМПЕРЕД якісного палива.
UР на 40см коротший від Г2. А при чому тут паливо ? ! ? Для Львова - акурат те що треба ! Та і взагалі я писав про перспективи моделі у світі. Та і нах мені розслаблятись ? ! ? Я не напружувався.
Пишу так, щоб всім було весело, щоб підняти настрій, НЕ ОБРАЖАЙТЕСЬ, - сам катаюсь на Г2 вже 13 років. А взагалі, на днях стоячи в пробці почув по радіо, що АУДІ відмовилась від випуску ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ різних класів, оскільки для них це не вигідно (Затрати суттєво перевищують попит на авто) так було сказано по радію.
Читав що Up в Україні найближчим часом не планують продавати офіційно. І коштувати він має трохи менше ніж Поло седан. Бесцелером може стати аналог від Шкоди, хоча як на мене трохи безликий, на відміну від Up-а
Якщо в нашій країні нічого на краще не зміниться, і урядові закони, побори і хабарі змусять загнати продавців ціну за UР! за межі 12тис.$, то бестселером в Україні він точно не стане.
Друзі, маю таке запитання: потрібно переслати з Європи б/в мобільний телефон. Чим це можна зробити? які ньюанси? чи потрібно сплачувати мито за вживану річ ?
Цыкавить питання: Чи э в когось знайомі/друзі/контакти людини/сервісу/лотка/магазина що займаються ремонтом мобільників ? Власне цікавить тільки перепрошивка і всякі там локи/анлоки. Знаю, що в цьому питанні мені має допомогти радіобазар. Але, чомусь ненавиджу продавців радіобазару.. (не всіх звісно, але вони там наче пси скажені на ланцюгу сидять) Знайшов сервіс на городоцькій (напроти тюрми), але, в мому питанні, мені допомогти не змогли. наперід дякую за ваші думки і відгуки.
знайшов от таку картинку.. не знаю куди ще її можна було кинути)) і відразу виникає питання: "а в житті таке хоч колись траплялось?"