Людоньки! А скіки ж там тих Любінських вулиць? bass, дуже дякую, друже! Завтра спробую туди втрафити.
Так гаражі ті. Але бусик наскільки я памятаю стоїть в самому дальньому тупіковому куті тих гаражів. Хоча на фото є номера гаражів - по них знайдеться.
Чортопхай, дякую, дуже приємно насправді! Так би мовити репетиція вже пройшла))) п.с. спочатку не побачив, соррі)
Все ОК! Так було задумано! Якщо репетиція пройшла на "ура!", то далі - вперед і з піснею! Всього найкращого!
якщо я непомиляюсь то це авто реставроване нашого соклубника , є і тема з реставрацією. переглядав давніше правда знайти неможу Вроді Орест звати його
хочу звернутись до адміністрації! Тіні, Орест, давайте зробимо так, щоб люди з від'ємною репутацією автоматично банились. Десь на місяць ))) От зареєструвався рекламний агент, получив десять мінусів за наглу рекламу і забанився ) мм ? ваші думки ?
шутнік.. рука літсо. це єдині ідеї ? чи всім подобаються ці нові теми і запчастини по пару тисяч гривень ?
Вчора була 70-та річниця від дня створення УПА. Я наприклад потрапив на реконструкцію бою між УПА і НКВС в Сихівському лісі (знайшов фотозвіт http://bylbashok.livejournal.com/1634.html). Приємно був вражений таким театралізованим дійством. Та й загалом позитивно ставлячись до УПА радію що йде така цікава просвітницька діяльність в цьому плані, не все ще втрачено в нас поки не забута історія...