Відповідь: Давайте поговоримо... Привіт Milka і Kinder :razz: Якась в вас розмова "бессодержательная" і що це взагалі таке - ЕТО ?
Відповідь: Давайте поговоримо... Привіт Олен! Жара робить своє, задавай тему і ми її продовжимо і розвинемо. ЕТО і в Африці ето :-D
Відповідь: Давайте поговоримо... Мілка злякалась теми про ЕТО і втікла :mrgreen: Давай тоді поговоримо наприклад на тему "якби в мене було необмежена кількість у.е. я би купив наступний авто..." Якщо не подобається тема - пропонуй іншу :grin:
Відповідь: Давайте поговоримо... і так шо то за непорядок шо за тема "Кіндер і Мілка" а де Олександра - ото вже буде ЕТО!
Відповідь: Давайте поговоримо... :mrgreen: :mrgreen: Непоганий вибір ! Це все? Нагадую :!: , в тебе "необмежена кількість у.е."
Відповідь: Давайте поговоримо... Тревел ти можеш купити не просто сірочку чи пікапчик ти можеш купити WV і вони тобі будуть щороку бомбити якусь супер ексклюзивну модну тачку..
Відповідь: Давайте поговоримо... я придумав лутчи купити БМВ і Хонду і заставити їх Щороку робити мені крутий ВВ:mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... Та шо там машини, я би привіз на збори клубу цілий оркестр для дівчат, цілий самосвал з квітами (був би скуплений весь Галицький базар), стриптизерів і куча музики, були б феєрверки, а машини то таке.... :-D Дівчата були б задоволені :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... змучешся задовільняти... :idea: реальніше скупити ті концерни, щоб VW штампували:mrgreen::mrgreen::mrgreen: П.С. Хоть попробувати варто!!!
Відповідь: Давайте поговоримо... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: