Називання нових тем. Давайте накладемо рамки! Все дальше в ліс, а теми не просто дублюються, а називаються по дибільному. З назв теми дуже важко зрозуміти про що йдеться і так все далі частіше, не говорячи вже про помилки чи тупі слегни. Пропоную адмінам вжити заходів, а одноклубників мене підтримати у потрібності такої справи!, бо відкриваючи тему про бензонасос, турбіну, Голф4, ще якусь фінтіклюшку, незаводиться - допомагайте, бачиш, що йдеться про зовсім інше ніж собі думав! Люди мало уваги приділяють назві, може заставимо їх робити це трохи коректніше?
Хлопці, мене шокувало те, що прочитала : http://www.pravda.com.ua/news/2012/11/14/6977487/ Банда forever, чи що?
Не має нічого в цьому дивного чи нового. Якщо це для тебе неправильно, тікай з цієї країни, бо недай Бог, прийдуть до тебе. Є же інший варіант уникнути цього - не висовуватись з сірих мас, як це роблять усі навколо...
А є ще інший варіант методично і на кожному кроці воювати з цим і помагати іншим воювати.... а тікати куди....? туди де ти завжди будеш в гостях і людиною другого сорту..... Ні краще воювати тут і дивитись на людей другого сорту тут
У цьому повідомленні мене якраз вразило те, що ВІДБИЛИ люди в міліції! Це означає, що повернулися старі 90-і роки, коли страшно було по вулицях ходити. bass, питаєш, чи страшно? Страшно! На момент уявила себе на місці того хлопця з камерою, але, на жаль, повз те місце проходили такі, які мають принцип не висуватися з сірої маси... ІМХО, незадовго дійде до того, що небайдужі (не та сіра маса) будуть збиратися групами і влаштовувати полювання на таких у погонах поодинці, бо це буде єдина можливість захистити себе і свою родину...
Українці завжди за щось боролись. Шкода, що тільки завжди поодинокими групами. А боротись потрібно всім і гуртом, і щоб ідея була одна...
Куме, я ніц проти того варіанту не маю, тобто це перше про що я написав, і після нього по тебе прийдуть... Якщо хочеш боротися, то поодинці не вдастся, цього не придушиш, це як з більшовиками і некаведистами в пямятні 20-40 роки, тій наволочі тільки дай владу в руки...
Хлопці, я знов сі спитаю... Ви тіко скажіт: якщо так правильно і так має бути, то я сі закрию, але шось мене той-во-во, муляє... Минулого понеділка подала оголошення в "Ваш магазин". Заплатила 72 гривні. Оголошення надрукували в четвер (той, що був). У неділю я перейшла всі кіоски з пресою по Володимира Великого, Патона і один - на Виговського. Моя товаришка - всі по проспекті Свободи і по Академічній. Усі продавці в один голос кажуть, що замість 3-4 пачок газет цього разу їм привезли одну, яка продалася відразу в четвер і більше не довозили... Нині я прийшла до того відділення, де подавала оголошення і питаю, чому наклад зменшили вчетверо? Вона мені відповідає: певно, менше оголошень подали :shok::shok::shok: Я питаю: чому ж з мене не взяли в чотири рази менше за оголошення? і чому ви відрізали 3/4 моїх потенційних клієнтів? Сказала дзвонити в приймальню їхньої дирекції...
Минулого понеділка подала оголошення в "Ваш магазин". )) Не повезло... Там же ніби безкоштовні оголошення? Хіба що то комерційне. А для комерсанта 72 грн хоч за якусь рекламу - хіба то багато? )) Жарт. А ту газету я вже давно он-лайн читаю, і багато хто певно теж. Можливо тому і тираж зменшили, що погано продається. А хто не має інтернету - хіба ж це ваш клієнт? )) А оголошення ще раз має вийти, може вже там вернуть тираж до нормального.
емблема VW Вибачте, можливо недоречно але не хотів створювати нову тему. В мене сьогодні вкрали значок VW з переднього бампера, думаю шо тому гаду руки відсохнуть по лікті бо вже весь день кляну ту сволоч Можливо підкажете де можна за розумні гроші купити значок. Caddy 2005 рік
72 грн. для комерсанта - тьфу! 6 грн. за додатковий кавальчик сірого хліба - тьфу! лічильник на заправці рахує від 10 грн. - тьфу! 4 грн. паркувальнику без квитанції - тьфу! 57 хв. нині, щоб поміняти в банку 30 убитих єнотів - тьфу! на зелений не можна їхати - тьфу! ковбасу по 217 грн. важать разом з вакуумною упаковкою - тьфу! 2.5 грн. за проїзд в небезпечній для життя маршрутці - тьфу! 5 грн. за зарядку телефона в потязі - тьфу! 2 грн. націнки за скретч-картку поповнення телефону - тьфу! 870 грн. бананів за заплачений кілограм - тьфу! 4% комісійних банкові за кожне зняття грошей (від 500 грн.) - тьфу! угода з банком - виключно на його користь - тьфу! дороги - суцільний танкодром, а з кожної літри палива платиш на дорогу - тьфу! замість дорожезних ліків - гіпс в упаковці - тьфу! лікареві 50-тку (100-тку) за те, що він має роботу, - тьфу! вчительці 200 грн. на подарунок на день народження - тьфу! кому нудно - домалюй вагончик...