Давайте поговоримо...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kinder, 12 кві 2007.

1. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Саме так але вже не актуально.

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Називання нових тем. Давайте накладемо рамки!

Все дальше в ліс, а теми не просто дублюються, а називаються по дибільному.
    З назв теми дуже важко зрозуміти про що йдеться і так все далі частіше, не говорячи вже про помилки чи тупі слегни.
    Пропоную адмінам вжити заходів, а одноклубників мене підтримати у потрібності такої справи!, бо відкриваючи тему про бензонасос, турбіну, Голф4, ще якусь фінтіклюшку, незаводиться - допомагайте, бачиш, що йдеться про зовсім інше ніж собі думав!

Люди мало уваги приділяють назві, може заставимо їх робити це трохи коректніше?

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
  4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Не має нічого в цьому дивного чи нового. Якщо це для тебе неправильно, тікай з цієї країни, бо недай Бог, прийдуть до тебе. Є же інший варіант уникнути цього - не висовуватись з сірих мас, як це роблять усі навколо...

5. kym

kym Аксакал

a 100
    А є ще інший варіант методично і на кожному кроці воювати з цим і помагати іншим воювати.... а тікати куди....? туди де ти завжди будеш в гостях і людиною другого сорту..... Ні краще воювати тут і дивитись на людей другого сорту тут

6. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Згоден куме і підтримую тебе

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    У цьому повідомленні мене якраз вразило те, що ВІДБИЛИ люди в міліції! Це означає, що повернулися старі 90-і роки, коли страшно було по вулицях ходити.

bass, питаєш, чи страшно? Страшно! На момент уявила себе на місці того хлопця з камерою, але, на жаль, повз те місце проходили такі, які мають принцип не висуватися з сірої маси...

ІМХО, незадовго дійде до того, що небайдужі (не та сіра маса) будуть збиратися групами і влаштовувати полювання на таких у погонах поодинці, бо це буде єдина можливість захистити себе і свою родину...

8. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    Українці завжди за щось боролись. Шкода, що тільки завжди поодинокими групами. А боротись потрібно всім і гуртом, і щоб ідея була одна...

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Куме, я ніц проти того варіанту не маю, тобто це перше про що я написав, і після нього по тебе прийдуть... Якщо хочеш боротися, то поодинці не вдастся, цього не придушиш, це як з більшовиками і некаведистами в пямятні 20-40 роки, тій наволочі тільки дай владу в руки...

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Просто так - шойненько-во зроблена знимка з мого вікна.

• Подобається Подобається x 1
  11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Хлопці, я знов сі спитаю... Ви тіко скажіт: якщо так правильно і так має бути, то я сі закрию, але шось мене той-во-во, муляє...
    Минулого понеділка подала оголошення в "Ваш магазин". Заплатила 72 гривні. Оголошення надрукували в четвер (той, що був). У неділю я перейшла всі кіоски з пресою по Володимира Великого, Патона і один - на Виговського. Моя товаришка - всі по проспекті Свободи і по Академічній. Усі продавці в один голос кажуть, що замість 3-4 пачок газет цього разу їм привезли одну, яка продалася відразу в четвер і більше не довозили...
    Нині я прийшла до того відділення, де подавала оголошення і питаю, чому наклад зменшили вчетверо? Вона мені відповідає: певно, менше оголошень подали :shok::shok::shok:
    Я питаю: чому ж з мене не взяли в чотири рази менше за оголошення? і чому ви відрізали 3/4 моїх потенційних клієнтів? Сказала дзвонити в приймальню їхньої дирекції...

12. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    мммм... Вот она настоящая природная идиллия. 7 цветов радуги, семь нот, семь чакр у человека.

• Подобається Подобається x 1
  13. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    і Чортотечик...
    До речі, веселки там дві!
    ;)

14. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Минулого понеділка подала оголошення в "Ваш магазин".

)) Не повезло... Там же ніби безкоштовні оголошення? Хіба що то комерційне. А для комерсанта 72 грн хоч за якусь рекламу - хіба то багато? )) Жарт.
    А ту газету я вже давно он-лайн читаю, і багато хто певно теж. Можливо тому і тираж зменшили, що погано продається. А хто не має інтернету - хіба ж це ваш клієнт? )) А оголошення ще раз має вийти, може вже там вернуть тираж до нормального.

15. Gurkha

Gurkha Місцевий

0_o неа!!!

16. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    емблема VW

Вибачте, можливо недоречно але не хотів створювати нову тему. В мене сьогодні вкрали значок VW з переднього бампера, думаю шо тому гаду руки відсохнуть по лікті бо вже весь день кляну ту сволоч:ireful1::ireful1::ireful1:
    Можливо підкажете де можна за розумні гроші купити значок. Caddy 2005 рік

17. Gurkha

Gurkha Місцевий

На решетку? У меня со старой решетки остался!

Останнє редагування: 22 тра 2013
  18. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    скільки просите в приват

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    72 грн. для комерсанта - тьфу!
    6 грн. за додатковий кавальчик сірого хліба - тьфу!
    лічильник на заправці рахує від 10 грн. - тьфу!
    4 грн. паркувальнику без квитанції - тьфу!
    57 хв. нині, щоб поміняти в банку 30 убитих єнотів - тьфу!
    на зелений не можна їхати - тьфу!
    ковбасу по 217 грн. важать разом з вакуумною упаковкою - тьфу!
    2.5 грн. за проїзд в небезпечній для життя маршрутці - тьфу!
    5 грн. за зарядку телефона в потязі - тьфу!
    2 грн. націнки за скретч-картку поповнення телефону - тьфу!
    870 грн. бананів за заплачений кілограм - тьфу!
    4% комісійних банкові за кожне зняття грошей (від 500 грн.) - тьфу!
    угода з банком - виключно на його користь - тьфу!
    дороги - суцільний танкодром, а з кожної літри палива платиш на дорогу - тьфу!
    замість дорожезних ліків - гіпс в упаковці - тьфу!
    лікареві 50-тку (100-тку) за те, що він має роботу, - тьфу!
    вчительці 200 грн. на подарунок на день народження - тьфу!

кому нудно - домалюй вагончик...

20. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    16.5 л. бензину в баці замість 19,5 (АЗС ОККО на Науковій). - тьфу!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)