А 3 злоті (~8 грн) за проїзд у громадському транспорті(Краків) багато львів’ян погодиться заплатити? Чи штраф у розмірі 120 злотих (~310 грн) за протермінований на 3 хв квиток в тому ж автобусі? От так і живемо: Чому погані маршрутки? Бо дешевий проїзд. Чому дешевий проїзд? Бо люди не дають його підняти. Коли до Львова приїжджають іноземці і їздять громадським транспортом, то мало хто нарікає, бо знають, що проїзд вартує копійки.
Допис від lion13 16.5 л. бензину в баці замість 19,5 (АЗС ОККО на Науковій). - тьфу! нема досі асоціацій?
Заправляв на ОККО 25л. Щось в них сталось і колонка зупинилась на цифрі 19,5 л. Коли підійшов до оператора, то та сказала що заправили 16,5л. Після довгого шепотіння з адміністратором і заправщиком дозаправили ще 8,5л.
Їду швидкісним Хюндаєм до Києва. Квиток у 2 класі коштує 283 грн. Але з 13 січня 2013 р. інтернет вай-фай тільки у 1 класі - тьфу!
кому нудно - домалюй вагончик... Ну, про вагончики. Мені теж то все дуже не побається. У мене теж є авто, діти в школі і до лікарів теж ходимо. Але я писав конкретно про рекламу. Жити взагалі дорого, та ще й небезпечно (бо чим закінчиться наше життя - всі ми знаємо). Так що можна просто розслабитись і спробувати отримати хоч якесь задоволення від життя. Бо якщо всім аж так прейматись - то до інфаркту (інсульту) недалеко. Якщо все так "напрягає" - можна просто сидіти вдома, дивитись телевізор. Або шукати способи як звести зайві витрати до мінімуму. Я нікого не хочу образити, і Боже борони, не захищаю наш соціальний устрій, але ви почитайте як живуть люди в Китаї, а ще краще, в Північній Кореї. Так що все пізнається в порівнянні. А в Європу всі не помістяться...
хм-м.. думав це все просто вставляєш пістолет, йдеш платити, повертаєшся, на колонці з'являються нулі - можна натискати на курок пістолета - і опля - наступне після нулів зразу 10 і заправляє далі
я це не реально бачив - я саме так заправляв! причому не один раз... взагалі-то, тут серйозні люди зібралися, а не попиз... пописати...
в цьому ніколи не сумнівався деякі дописи виглядають саме так тобто на колонці на табло після 0,00 зразу починає рахувати 10-11-12 і т.д.???
Вова, розумію, що ти маєш з заправками якесь відношення, але це реально факт. у мене таке було на ОККО, те що на 700річчя, біля арсену. після того випадку, ніколи не залишаю пістолет на курку - натискаю сам і тільки до половини. п.с. а після того, як на ВОГу мені забули закрутити кришку, а залишили її на бампері - то перестав довіряти заправщикам і сам все роблю.
Саме так! Після нулів на таблі з"являється 10.02 - 10.08 - 10.12 і чемненько по копійках рахує далі. Коли спитала в своїх знайомих, які працюють на заправці, відповіли: а воно тобі треба?
ну хз як воно зараз на ОККО, так як у них була реорганізація і вони дуже багато АЗС віддали в оренду трудовому колективу заправок, можете глянути на чеках шапку що там пише. Тому як у них зараз з контролем цих АЗС мені важко сказати. цим ти тільки збільшуєш час заправки замовленої к-сті палива так як наполовину зажатим курком зменшуєш внутрішнє січення пістолета. К-сть виданого палива від цього не зміниться, зміниться тільки час видачі. чесно кажучи ніколи не зауважував. Сьогодні спеціально поїду на заправку перевірю. Ну але ж замовлені літри рахує правильно?