Давайте поговоримо...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kinder, 12 кві 2007.

1. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    А 3 злоті (~8 грн) за проїзд у громадському транспорті(Краків) багато львів’ян погодиться заплатити?
    Чи штраф у розмірі 120 злотих (~310 грн) за протермінований на 3 хв квиток в тому ж автобусі?

От так і живемо:
    Чому погані маршрутки? Бо дешевий проїзд.
    Чому дешевий проїзд? Бо люди не дають його підняти.

Коли до Львова приїжджають іноземці і їздять громадським транспортом, то мало хто нарікає, бо знають, що проїзд вартує копійки.

Останнє редагування: 22 тра 2013
  2. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Я тоже таке хочу, тільки незнаю чи мені на Б5 підійде.

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    боян! - лічильник на заправці рахує від 10 грн. - тьфу! :)

4. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    щось я неможу зрозуміти цієї фрази, розтолкуйте

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Допис від lion13 [​IMG]
    16.5 л. бензину в баці замість 19,5 (АЗС ОККО на Науковій). - тьфу!

нема досі асоціацій?

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    00.00 -> 10.00 -> 10.01 -> 10.02

7. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    ні нема :) так як невідомо яким чином оприділили 16,5л в баку

ще більше заплутав

8. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Заправляв на ОККО 25л. Щось в них сталось і колонка зупинилась на цифрі 19,5 л. Коли підійшов до оператора, то та сказала що заправили 16,5л. Після довгого шепотіння з адміністратором і заправщиком дозаправили ще 8,5л.

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Їду швидкісним Хюндаєм до Києва. Квиток у 2 класі коштує 283 грн. Але з 13 січня 2013 р. інтернет вай-фай тільки у 1 класі - тьфу!

10. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    кому нудно - домалюй вагончик...

Ну, про вагончики. Мені теж то все дуже не побається. У мене теж є авто, діти в школі і до лікарів теж ходимо. Але я писав конкретно про рекламу. Жити взагалі дорого, та ще й небезпечно (бо чим закінчиться наше життя - всі ми знаємо). Так що можна просто розслабитись і спробувати отримати хоч якесь задоволення від життя. Бо якщо всім аж так прейматись - то до інфаркту (інсульту) недалеко. Якщо все так "напрягає" - можна просто сидіти вдома, дивитись телевізор. Або шукати способи як звести зайві витрати до мінімуму. Я нікого не хочу образити, і Боже борони, не захищаю наш соціальний устрій, але ви почитайте як живуть люди в Китаї, а ще краще, в Північній Кореї. Так що все пізнається в порівнянні. А в Європу всі не помістяться...

11. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    хм-м.. думав це все просто :) вставляєш пістолет, йдеш платити, повертаєшся, на колонці з'являються нулі - можна натискати на курок пістолета - і опля - наступне після нулів зразу 10 і заправляє далі

12. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    ти це реально бачив на заправці чи пишеш щоб писалось?

13. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    я це не реально бачив - я саме так заправляв! причому не один раз...
    взагалі-то, тут серйозні люди зібралися, а не попиз... пописати...

14. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    в цьому ніколи не сумнівався

деякі дописи виглядають саме так :)

тобто на колонці на табло після 0,00 зразу починає рахувати 10-11-12 і т.д.???

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Вова, розумію, що ти маєш з заправками якесь відношення, але це реально факт. у мене таке було на ОККО, те що на 700річчя, біля арсену. після того випадку, ніколи не залишаю пістолет на курку - натискаю сам і тільки до половини.

п.с. а після того, як на ВОГу мені забули закрутити кришку, а залишили її на бампері - то перестав довіряти заправщикам і сам все роблю.

16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Саме так! Після нулів на таблі з"являється 10.02 - 10.08 - 10.12 і чемненько по копійках рахує далі. Коли спитала в своїх знайомих, які працюють на заправці, відповіли: а воно тобі треба?

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нема на них Ніквульфа, він би їм влаштував :)

sent from my Galaxy SIII

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    а й справді, шось його нема ніде..

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Може він собі просто інтернет від иївстару підключив і вже всі гроші з"їло))

20. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    ну хз як воно зараз на ОККО, так як у них була реорганізація і вони дуже багато АЗС віддали в оренду трудовому колективу заправок, можете глянути на чеках шапку що там пише. Тому як у них зараз з контролем цих АЗС мені важко сказати.

цим ти тільки збільшуєш час заправки замовленої к-сті палива так як наполовину зажатим курком зменшуєш внутрішнє січення пістолета. К-сть виданого палива від цього не зміниться, зміниться тільки час видачі.

чесно кажучи ніколи не зауважував. Сьогодні спеціально поїду на заправку перевірю.
    Ну але ж замовлені літри рахує правильно?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)