Давайте поговоримо...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kinder, 12 кві 2007.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    читав цю статтю, по описам - жіночка на лексусі винуватець дтп..

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    От я спорити не буду з цим... Але мене нервують ті карети в місті.
    Ні жестів конюха, ні поворотів. Як їздити? Не можливо сумістити транспорти різних столітть.
    Часто прямо поперед мене починали виїжджати на пр.Свободи. Так само з Костюшка вискакувала мені карета, яка мене мала пропустити бо я рухався по Гнатюка.

А кого звинуватиш? Конюха? А він до чого? Винувата кобила, не послухалась, побігла. А посигналиш їй, так ше й кинеться на тебе.

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Такі засоби пересування цілком можуть співіснувати на одній дорозі - так само, як авто, ТІR, автобус і ровер. Але кожен мусить знати і ВИКОНУВАТИ правила дорожнього руху. Чомусь у Кракові брички і карети їздять, і якось особливих проблем не виникає. А в нас для них взагалі закон не писаний, а для всіляких там лехусів - і поготів!

4. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Є прохання підтримати команду Львівської школи №96 у конкурсі від Рехау «Вікна нашого міста»
    http://konkurs.rehauvikna.com.ua/work/45
    Наперед дякую! :)

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Чуєте, не читайте того повідомлення ніхто! Але я викричуся, бо десь мушу!
    Шляк мене трафляє наглий! 21 століття закінчується, а є люди, які дотепер сидять без інтернету! І зовсім не тому, що вони хочуть мати той інтернет на халяву (хоча давно пора), і не тому, що не хочуть рушити дупою, щоби знайти відповідну пропозицію! А тому, що всі наявні пропозиції підлаштовані ВИКЛЮЧНО під потреби надавача послуг, а не їх отримувача!
    І ще шляк трафляє наглий, що Прівєтбанк при оплаті техогляду вимагає твій телефон, мало того - не встигнеш вийти з відділення того прівєтанутого банку, як тобі вже дзвонять і нав"язують якісь свої послуги.
    І ще вкурвлює, що дивишся на чек того ..., а там написано, що він має право використовувати ВСІ твої дані як йому заманеться! В інших державах це - кримінал!
    А ще заг...ло, що просиш в аптеці мило, котре стоїть на прилавку. Його звідти знімають, тиснуть в себе між колінами, приліплюють бігом наліпку з вищою ціною і втискають тобі.
    І ще так само добиває, що береш в магазині з полиці вино за 296 грн., приходиш до каси, а воно на 2.5 грн. дорожче! І тобі втирають, що ти ж повинна знати, що підвищився акциз! Але, к...а, ви тото вино привезли по старому акцизу! То також кримінал!
    І замахало фсьо!
    :shok: :shok::shok::hang1:
    Ну і зле зробив той, хто ту буйду прочитав!

• Подобається Подобається x 1
  6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    я років три-чотири тому, ввічливо неодноразово відмазувався, але скажу чесно, дістали і я в прямому розумінні слова послав на х_й, по нині маю спокій :)
    мабуть занесли в список ідіотів :)

7. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Чортопхай, Твої відвертості виглядають як сповідь перед психологом. Давай виговорюйся... Кажуть, після того стає легше.

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Виговоритися і "облегшитися" можна тоді, коли мучить щось ДАВНО зроблене чи пережите... А від цього бидлярства не виговоришся.
    Їхала я днями по Дорошенка. Зверху вниз мені зайняло 47 хвилин. І значною мірою чому? Та тому, що деякі олені ставали собі нагло в лівий ряд і перли по зустрічній смузі аж доки не вперлися... в зустрічний транспорт. Ясно, що той транспорт встав і вже ніхто ніде не їхав. Ясно, що правий ряд був змушений пускати вклинитися той лівий ряд, який своєю поведінкою показував усім, хто в правому, що ми - бики. І от ті "вибрані" з лівого вклинюються, а ті, що в правому, мовчать. І ніхто не сигнальне (принаймні), не вийде і не дасть в морду, щоби запам"ятав, яка заплата чекає на того, хто не поважає інших...
    Я опустила шибку і питаю тих, що СТОЯТЬ у лівому ряді, чи їм пасує, коли їм заблокували смугу? І, ку..., сидить біля нього фіфа, а він розводить руками, мовляв, що зробиш. І не хочеться йому чомусь у цій ситуації показати, що він мачо, і що має я...ця. А я знаю, чому не хочеться. Бо, якби він їхав в другий бік, то був би в лівому ряду!

А тепер скажіть: то нам промоскальська влада таке робить? то Яник прилетів і поперекривали всі дороги? чи, може, то Європейський Союз ввів нові правила руху? У нас все будуть винні. Хтось, але не ми! Бидло треба вчити батогом не місити мою команицю. Але вчити має той, кому не подобається, що його команиця витолочена.
    Якби ми всі їздили поважаючи один одного, то нам ЛЕГКО було би поставити на місце всіх тих, в кого номери 7777, 1111, ВАСА чи КОЛА... А так не знаєш, який Васа чи Кола їде перед тобою, і що йому стрельне в голову за наступним поворотом.

Ну то скажи, друже rvm, можна з такого виговоритися? Якщо я через пів годинки їду на Львів і знов втикнуся в точно такий корок, знов будуть з"їжджати з кільця з лівої смуги, обганяти на пішохідному переході і паркувати просто на перехресті...
    Як з того виговоритися?

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Чортопхай, я давно зрозумів, що єдиний вихід: Укр повинна лягти під когось, під захід чи під схід, я за захід, щоб прийшов фашист і курва навів порядок з цим бидлом, бо ми самі не в змозі дати собі раду, на жаль я це зрозумів ще років 10 тому...

10. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Гірка правда...

11. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    шукав підходящу тему та не найшов, тому пишу тут)
    склалась така ситуація, що перестала працювати одна із моїх колонок SVEN BF-31 :sad:
    але не те щоб повністю... права колонка (головна) працює на свою потужність, а ліва далеко відстає - тобто вона грає, але дуже дуже слабо, майже не чути...
    підкажіть, порадьте, хто може мені допомогти в цьому питанні? хто розбирається в електротехніці, а то я ні бум бум... і тому не хочу сам туди лізти)

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Перевір дріт що йде від головної (просто заміни), якщо не допоможе - голвну в ремонт.

13. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    замінював дріт на інший - та сама ситуація... треба головну колонку ремонтувати;
    в неті нарив, що там дуже часто горить мікросхема TDA-2050... але візуальних неполадок чи горівших місць я не побачив...

14. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Це хвороба всієї лінійки. В мене були старенькі 611, то в них два рази перепаював. Але в мене взагалі переставала звучати, було чути тільки хрускіт.

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Так, цілком можливо що ця мікросхема підгроріла, це кінцквий підсилювач, і тому коштує не дешево... Не купуй одразу в дай знаючим людям - нехай перевірять, і якщо саме вона, то нехай і відремонтують якісно.

16. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    20 грн подібні мікросхеми коштують.

17. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    воно то й може так, але як я в тому не шарю, то краще не лізтиму)

18. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    розкажи де такі ціни бачив, куплю собі пару штук.... а якщо серйозно - то така мікросхемка в районі 100-120грн коштує

19. romkoro

romkoro Початківець

Polo III
  20. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    не бачив ще жодної ТДАшки дорожчої за 20 грн...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)