Давайте поговоримо...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kinder, 12 кві 2007.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    або я щось путаю, або я пів-року не там шукав...
    за посиланням від romkoro можна бачити, що збірка підсилювача коштує майже 80грн, а TDA-2050 всього лиш 8 грн... далі іде TDA-2050V - також 8 грн, і є зображення, тобто то тільки та приблуда на декількох ножках....
    і повертаємся до автора топіка - йому порадили продіагностувати що саме згоріло. я зрозумів, що вся збірка згоріла, тому здивувався на ціну 20грн...

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Та ця мікросхема дісно коштує оптом по 6 грн (мабудь щось змінилося за останні 10 років :D), тошібівська чи якась з серйозних виробників коштувала б в районі 100грн, але навіщо якщо є дешевші - можна купити 10 :D. І там в тих колонках нічого складного немає, лише точно знати що саме ця мікросхема а не щось інше.

3. romkoro

romkoro Початківець

Polo III
    В дешевих китайських колонках, як правило, мікросхема включена по типовій схемі. Там нема більше чому горіти (кілька резисторів і конденсаторів). Їх замінити - максимум 5 гривень за деталі. Хіба, можливо щось сталося з самою платою (трісло може десь від перегріву), тре дивитися.

А збірка коштує 80-100 грн. бо то збірка, в мастеркіта зі всім так.

4. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    на скільки я зрозумів, що та плата коштує в районі 20 грн... то добре, не дорого)
    але хто б міг її перепаяти? взагалі подивитись до тих колонок?

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
  6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
  7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Головне що поговорили, написали ЗМІ і все успішно забули. Кран надалі там їздить, відлуплюючи по кілька кг штукатурки щодня. Це як з будовою в зоні парку Знесіння, пообурювались в соцмережіах і досвідоз.

8. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
  9. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    А давайте, поговоримо.....
    Останнім часом, мене, "зачепила" таме діяльності таких посадових осіб ОВС, як інспектори ДАІ.
    Youtube, просто розривається від кількості відеороликів за участю цих, вищеупом'янутих осіб, котрі давали якусь присягу народу України (!), а тим паче, отримують свої "кровні" зі скудного державного бюджету.
    Для прикладу:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ue1wznSepH0
    http://www.youtube.com/watch?v=bU-k408gEzs
    http://www.youtube.com/watch?v=RftRE5J0EMQ
    .... і це, лише, "капля в морі".
    Відверто, мене це дуже бентежить, а саме те, що у випадку необхідності отримати, бодай якусь правову (хоча би правову) допомогу в дорозі, імовірність цього наближається до нуля, а то й до мінуса, тобто - ні від кого. А чому? Мабуть, тому що ось такі працівники, "споживачі бюджетних коштів", працюють.
    Я, погоджуюсь з тим, що і серед водіїв є значний відсоток хамів, порушників та негідників, але ж не такий.
    Хто знає, як проводиться кастинг на заміщення посади інспектора ДАІ??? Бо в мене складується враження, що там головне не так знання ПДР, Законів, нормативно-правових актів, внутрішніх наказів, як їх незнання та перекручування на свій лад, вигадування неіснуючих положень.
    І ще одне, "герої" цих сюжетів не перший день (місяць, рік) працюють, а з них тупо "стєбаються".
    Хто якої думки?

10. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Читай мій попередній допис.
    І роби висновки

11. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    висновки зроблені, треба приймати міри.

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не знала, де написати - пишу тутка. Не буду ж я задля одної корчми цілу тему створювати!

Суть питання - друзі з Києва будуть проїздом у напрямку на Стрий. Підкажіть, де на дорозі я могла б їх зустріти, нагодувати обідом і годинку відпочити? Так, щоб смачно і ціни не захмарні.
    На перед вдячна ;)

13. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    якщо не дорого, то на в'їзді в Стрий, є кафешка (600-якийсь км), там вибір великий, ціни помірні, порціїї ситні. Без пафосу, звичайна дорожня столовка.
    Це перед мостом зправа.

14. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    забрав, на днях буде фотка )) ржу не могу..

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Знаю ту забігайлівку... Але Стрий я вказала як напрямок... Добре, що не написала, що їдуть до Мукачевого, а то би Ти мені порадив корчму в Чинадієвому )))
    Хотілось би зустріти їх десь піді Львовом ))), а не пертися до Стрия.

16. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Задзвони мені, можу де що порадити. І коли Твої друзі чизнайомі приїзджають?

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    пеньки )))

galaxy SIII

• Подобається Подобається x 1
  18. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    І навпроти?)))

19. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    там, хіба вдень.

20. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Ага,...................

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)