Давайте поговоримо...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kinder, 12 кві 2007.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Назло декому, хто тут стьобався з "Пеньків", зустріч відбулася саме там! Столичні гості задоволені. А все - завдяки rvm-ові. Дякую, друже! Я Тобі того не забуду :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Це я стібався? Я не стібався :) Рвм злого не порадить :)

3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    навпроти хтось був?
    оплата за яку одиницю?, за годину, чи по факту, чи .... ???
    Ще би......!!!!.... Я теж інколи буваю задоволений....
    Володя, запиши мене до своїх друзів......
    А тепер, пліз, по суті, як все було????

П/С/ не сприймайте в серйоз, майте гумор в серці! Але все таки, цікавить, що було там, ну і ціни наданих послуг (щоби бути в курсах, щоби орієнтуватись у вирі подій сьогоднішніх).......
    :crazy::cool::wacko1:

4. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Гг, теж цікаво) в пеньках ще не був і навпроти теж, просто інтересно, вдруг коли можливісь підвернеться))

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

5. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    дякуй долі, що не був..... :dance:
    бо там кодло змій ще те...

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    О, тепер ще більше цікаво)))

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

7. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Не забудеш в доброму слові? Бо якщо за дорогу по кільцевій назад додому то там якась аварія була. Недаремно їхали пожежні і швидкі.

Останнє редагування: 9 лип 2014
  8. BASK

BASK Active Member

Сaddy
    Перепрошую що не по темі, бачив гольфа ІІІ на польських бляхах з недотягнутим вікном пасажира, може хтось згадає/прочитає. Де саме не пишу бо люди різні можуть прочитати.
    Будьмо уважні, як кажуть береженого...

... ще й дощ нависає ...

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    На злодієві й сорочка горить )))

disel757, Ти такий цікавий! Так-во-во на халяву хтів би фсьо знати - і розцінки, і послуги, і... Сам поїдь, попробуй - а тоді я побачу, як будеш тутка розписуватися. І взагалі, то все, про що Ти питаєш, - у темі "Секс і VW", а я звідтам вже пару разів в баньці попарилася - більше не ходжу )))

Капєц, хлопці, які ви бл... блудники! Та знайди собі файну дівчину, всього її навчи, і буде тобі радість! І в ШВД не доведеться відмічатися )))

То правда - ми назад (тобто, для моїх гостей вперед))) тягнулися майже годину, як смерід по асфальті. Там ТІР з Міцубіші в універсалі не поділили дороги, то корок був від розвиделки Івано-Франківськ-Зелена аж до Стрийської.
    Але ми з моїм другом вийшли з положення. Їхали собі борт в борт (Гольф з Кемрьою), я йому ще розказала про своє темне кримінальне минуле - ну, про те, як мене на яму польські митники загнали. Та й взагалі за жизнь проговорили, так що було незле. Звичайно, якби знали, то ліпше би ще по сирнику втиснули, але то таке...

От тільки Хуст він тепер любить безмежно!

rvm, згадую Тебе тільки добрими словами ))) Ну, там де-не-де проскочить ;), але Ти ж не чуєш того )))

А якщо кого цікавило меню (і тєбю тоже), то рекомендую грибну юшку і їхню фірмову страву, яка дуже дивно і незвично називається - "Веселі пеньки" ))) Як на мене, то до тих пеньків непогано було би пару кавальчиків бульби кинути, але то таке... Одним словом, рекомендую.

А дівчата... Тільки ми з другом поїли, попили і були готові до другої частини Марлезонського балету, як тут дощик пісь..., ой нє! Блискавка як влупила, то так, що аж в неба штани прорвалися! От і вся казочка...

10. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Був, але не на пеньках, ціни:
    - старт = 200
    - якщо торганутись 150
    - якщо хєровий день = за 100 покатить.
    До описаного: у вільний від роботи час катаюсь в таксі, тому і питаю "шо пачьом?"
    по-ходу вчи-вчи, а одні двійки.
    Ціна меню яка? Які страви подавали?

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    То Тобі не пощастило! Моє глибоке співчуття. Справді дуже шкода!
    Але, сорки, йти до бл... блудних - то вже крайняк! Я того ніколи не зрозумію! А шо потім?

Ціна меню, скажемо так: без випивки, але перве, вторе і третє з кофем - по Шевченкові біш-меш обійдеться...

12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    що саме? На перше давали бульйон з єнота?, а що було на друге?
    ----- зрозуміло - це таємниця.......
    ще раз пишу ----- катаюсь в таксі у вільний від роботи час, тому треба бути в курсах, треба знати все та різне, навіть де можна заночувати за 80-100 грн. у Львові. Випадків мав багато цікавих.
    П/С/
    А чи був там чи ні, чи приймав участь, чи ні, то ---- розслабтесь, ---- не дізнаєтесь.

Останнє редагування: 10 лип 2014
  13. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    що входить у вартість 100 грн./ одну особу?

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Курче! Чи Ти нечитабельний, чи що? Лукай вище!
    Грибна юшка, Веселі пеньки (три види мнєса запечені в горщику), сирник з кавою, хліб, грильовані овочі.

15. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    О БогІ, где моІ глаза?????
    що мені треба робити вище????,
    бо Google видає наступне:
    а Вікіпедія посилається на слово "Кіншаса", цитую:
    "Кінша́са (лінг. Ville de Kinshasa, колишній Леопольдвіль (фр. Léopoldville)) — столиця Демократичної Республіки Конго. Цей найбільший порт на лівому березі річки Конго (Заїр) є одним із найбільших міст на Африканському материку на південь від Сахари. Кіншаса розділяє з Йоханнесбургом третє місце за чисельністю населення серед міст Африки, після Лагоса і Каїра."
    Що насправді треба робити??????

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Лукай(жарг)=make a look (eng)=дивися(укр)

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    disel757, Твоя допитливість мене роззброює.
    bass, ріспект за широкий кругозір )))

В "Пеньках" мені сподобалося меню, хоча вибір міг би бути скромнішим - тоді більша певність, що воно все буде свіже. Ще сподобалася ввічливість обслуговуючого персоналу (але, думаю, тут rvm постарався).
    Не сподобалася - гнила московська попса з підсилювача.

18. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Що скажете? Ваші думки?

19. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Сьогодні ввечері, близько 19.00 год (вже було темно), рухався по вул.Стрийській зі сторони податкової через міст (під яким вул.Луганська), за мостом прийняв крайню ліву полосу (так, як направлявся до перехрестя Наукова-Стрийська-Хуторівка з поворотом на Хуторівку), і тут трапився "нежданчик"...........
    ............. по сусідній смузі, зправа, попереду (півтора корпуса) від мене рухався синій Пассат Б2, і перед самим перехрестям Стрийська-В.Великого, він "вирішує" зробити розворот.... я пригальмовую (не різко), тікаю через дві суцільних лінії...
    ... відкриваю праве вікно, запитую, що за нах№, у відповідь: "...ні, це ти пересік суцільні і їхав по зустрічні"....
    Повідомивши чувакам (двоє хлопців, років по 23 максимум) на Пассаті Б2, що в мене відеореєстратор стоїть і є бажання викликати мусарів, і є можливість переглянути, --- вони "попустились", і запропонували проїхати без перешкод.

П/С/ зі мною їхало ще дві жінки (викладачі), тому тут такий варіант, як настукати по мордяці неканав.

Будьте обережні, впереді зима, а дураки - на дорогах.

20. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    от гондони!, позорять пассики б2 ...кинь номера чи відос мені в пп.я хочу з ними поговорити при нагоді:hang1:, або відібрати б2:good::russian_ru::i-m_so_happy::rofl:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)