фігушки, я їх тими словами взяв "на понт". я би й сам поговорив, якби ж не пасажири (жінки). DomInIc знає, він був свідком, як ми (з дружбаном) "говоримо" з нігодяями на дорогах
Не вгадав. Прийшов я і злив тебе в унітаз не закриваючи, клон Себастьяна дель мара. Шкодую лише за одним - не встиг запитати звідки в тебе стільки часу щоби постити тут вже понад рік такий брєд, підбираючи картинки і перечитуючи стільки текстів. Де ти береш гроші на їжу, якщо робочий час в тебе йде на такий гон?
Сьогодні, вдень, на сайті МВС було опубліковано проект постанови, цитую: "Постанова Кабмина «Про позбавлення підрозділів державної автомобільної інспекції функцій з надання адміністративних послуг, запровадження автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, надання патрульній службі міліції повноважень державної автомобільної інспекції із забезпечення безпеки дорожнього руху та контролю за дотриманням правил дорожнього руху в населених пунктах»" тепер, текст цієї постанови недоступний......, але на Аваковському фейсбуці ссилки є, ось https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/729456660477776:0 П/С/ Провчився в автошколі на кат. Д і Д1, у свідоцтвах про закінчення все "відмінно", а тепер щоби вони відобразились в посвідченні водія треба 1000 - 1200 гривачків....... уточняв. Моя позиція така --- платити "мінтам" в "кишеню" не буду, а коли буду неправ і випишуть штраф, то оплачу ч/з банк. Не буду платити "оборотням", щоби при здачі іспитів в МРЕВ знаходитись за "правильним" компом. Якщо не дочекаюсь тої постанови і буде вільний час, то буду кожен день ходити до МРЕВ і здавати ПДР на їх компах.
УВАГА ПО ВБИВСТВІ НА ЗЕЛЕНІЙ 113 на ЗЕЛЕНІЙ 113 з 20:25 - 20:35 з авто машини Volkswagen Passat B6 сірий Колір ВИКИНУЛИ І РОЗСТРІЛЯЛИ ЛЮДИНУ ВСІ ХТО МАЄ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ АБО ЗНАЄ ПЕРЕБУВАННЯ МАШИНИ ПРОСИМО СПОВІСТИТИ ( АНОНІМНІСТЬ ГАРАНТУЄМО) Окрім того якщо хтось помітить сповіщайте 102 інформацію або на канал varta1
От і реформи. Сьогодні отримав рахунок за опалення і оху**в, більше 11000 тисяч гривень за тис. куб газу для юридичних осіб. Слів нема. А шо буде завтра????
Зате вони всі при шоколаді і їздять за твій рахунок на таких ось автах... Це трохи інша організація, але профіль той самий.
"Товаріщь" Ви щось попутали... При чому тут автомобілі оперативно виїздної бригади ПАТ "ЛОЕ"?)) Якщо детальніше, їх на область лиш 5 штук і куплені були ще десь 2 роки тому, ну 1.5 точно) Не ті авта фоткаєте, там посерйозніший автопарк є, за великою брамою...