Відповідь: Давайте поговоримо... і зовсім не скучно, мені вже цікаво хто все ж таки приїде на збори, народ так і не зголосився хто приїде. якщо вдасться то уболтаю співробітницю на Поло приїхати...
Відповідь: Давайте поговоримо... Та я вже писав, що сьогодні не зможу. Їду до тьощі А так в принципі цікаво скільки Вас там збирається:mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... як пачкою сіли в біседці то було за тісно, а так на трасі нормально, машин так з 10, то якщо я шось не наплутав
Відповідь: Давайте поговоримо... 2 Мартіні, а якщо добавити ще якесь голосування на головній сторінці, так для цікавості???
Відповідь: Давайте поговоримо... Я, по великому задуму їду на Світязь . Вже як пів години тому мав бути в дорозі Хєрово без машини
Відповідь: Давайте поговоримо... Ну мудрагелики хто знає де знаходиться завод вольців в якому місті і може ще якусь докладну інфу?
Відповідь: Давайте поговоримо... правильно http://maps.google.com/maps?hl=ru&t=k&ie=cp1251&ll=52.433723,10.779648&spn=0.02224,0.05785&z=14&om=1