а поблизу ніде немає школи? пам*ятаю коло СШ№3 такий чувак був, но десь один день, для дітей перекривав перехід... може екскурсую збирали ланцюжком))
Також схиляюсь до такої версії. Поблизу дві школи і три дитячих садка ну і стоїть він там не знаю з якої і до 09-00.
Мені здається, що це працівник поліції. Перед подіями масових скупчень людей такою штукою займаються поліціянти (перед футболом з відключеними світлофорами так людей по Стрийській проускали), а в цьому випадку - можливо там якась аварійна ділянка, або там близько школа - то і поставили такого регулювальника... або як варіант чувачак відпрацьовує соціальні роботи
це з нету, чи по факту? А вообще, тут є на форумі, якісь мєнт, який діючий? Може в когось є знайомий мєнтик, котрий не збреше, а правду скаже?
по факту ...до речі, щойно співробітниця розповіла. що в неї в районі (на Мельника) такий самий добродій стоїть недалеко школи і пропускає дітей і пішоходів по пішохідному, зупиняючи автівки
Придбали книгу... вважаю, що така повинна бути в кожній хаті, на поличці поряд із Кобзарем. Ціна питання: м'яка обкладинка 110,00 грн. (ТЦ "ВАМ", Наукова, перед входом в зал "Сільпо"), там є ще в твердій обкладинці по 220,00 грн. Придбав дві, одну собі, іншу - в подарунок.
Чуєте, друзяки!?! Вот дивлюсь новини по ТВ, по нЭту, та й періодично чую, або читаю: ".... замінували торговий центр..., шукають..., поки не втішно" "... замінували..." ше якусь х*рню, тоже не знайшли не так і давно, тероризували львівян тими повідомленнями, але інколи, рідко проскакують такі повідомлення: "... знайдено особу, що анонімно повідомляла про мінування..." "... розпочато провадження проти псевдомінера...." і .т.д. А тепер, моделювання ситуацій: - якщо повідомляють про мінування ч/з стацірнарний, чи зараєстрований мобільний номер (в.т.ч. телефон, який офіційно придбаний), то, понятно, тоді "міньор" є дибілом і його можна вичислити. Висновок - міньор є лох. - якщо повідомляють ч/з телефон-автомат, поруч присутні камери спостереження (як правило) якогось магазину, закладу, тощо.... фейс міньора зафіксовано, тоді, теж понятно, вичисляють. Висновок - міньор є лох. - ну але, якщо, припустимо так ----> пішов на радіоринок у Львові, прицінився та придбав дешевий телефон, ну або послав знайомого-пияка для здійснення даної покупки (щоби не здійснювати крадіжку). Далі - телефон придбаний, телефон дешевий, кончяний, без документів і т.п., ну тіпа, - 18-ий володілець телефону. Далі - купив "на руках", чи в кіосках, чи так як в ТЦ типу "Арсен" в холі, купив сім-карту без реєстрації на прізвище. Далі - проживши: день, два, три, тиждень, місяць, півроку і т.д., і тоді, будучи будь-де, приміром поблизу залізничного полотна, зателефонував, повідомив про мінування, витягнув батарею, поставив на залізничну колію батарею-сімку-телефон, переконався, що поїзд все знищив, закурив, та пішов..... Вот, бля, в цьому, останньому моделюванні ситуації, можуть знайти псевдомінера чи ні????? П/С/ я не міньор, я не збираюсь мінувати, я не контрік і не пишу по проханню когось, ну і т.п., але ч/з "хвилю" повідомлень про псевдомінування останнім часом, і ч/з, відносно, нечасті інформації про вичислення псевдомінувальника, мене просто цікавить, навіть дуже цікавить: - хто лохи-полупокЄри??? псевдоміньори чи служби, котрі з ними боряться??? - коли повідомляють про розкриття злочину, тобто виявлено псевдомінувальника.... його "ПРИЗНАЧАЮТЬ" (з числа благополучних, наріків, бомжів та ін.), чи дійсно шукають??? Хто що знає?, може, посеред нас, тут на форумі, є якісь спец.служби?, може, хтось просвітить чи проінформує мене у виникших питаннях?
часто пишуть, що дзвінок поступив з непідконтрольних територій. їх там певно і не шукають. а хто просто "лох" і косить під них - того ловлять )
Відстежити можна будь який дзвінок, але сумніваюсь, що наші поліційні відділки обладнані такими спецзасобами... Читав ще, що дзвінки про замінування поступали з наших львівських 'зон'...
Сьогодні чув по радіо, що німаки заборонять по своїх містах рух (користування) дизельними автівками. Чув мельком, тобто не вслухався в деталі. Але знаю, що така заборона на якихось умовах діє вже в двох містах НімеТчини. Як вам таке? Хто чув детальніше зі всіма нюансами ту інфу? То шо получається? Дизеля подешевіють "там"? Ох нема... ох нема на них (дойчляндський уряд)... ох нема на них наших активістів
МЄРЗОСТЬ!)) Читав шось теж таке, що в Штутгарт хочуть заборонити) Хотів туди поїхати і купив дизельну машину)) ПРосто клас))
Детальніше: суд в лейпцігу відкинув апеляцію і тим дозволи містам в німеції забороняти вїзд в місто автомашин з дизельними двигунами. Отож першими це рішення підхопили в Гамбурзі і сказали - що з квітня цього року заборонять вїзд в місто дизелям які менше євро5, а з осені євро6. Очікується що аналогічні рішення приймуть і інші великі міста дойчляндії...До списку приєднались Штутгарт і Дюссельдорф...
Власне є активісти, і навіть "закордонні", котрі діють по всьому євросоюзу, власне вони наїхали на німецькі міста що вони первищують викиди в атмосферу NoX (основний складник викиду дизелів) і цей суд в Лейпцігу власне то і вирішував...
печалька буде тоді, як в нас вернуть техогляд, і попросять, щоб викиди машини відповідали заводським на момент виходу машини )) тоді то все треба буде вертати якось назад, і каталізатори, певно, теж
З такими темпами, як в нас щос роблять, то сумніваюсь що нас таке чекає в ближчому майбутньому, хіба в далеко-далекому.
На те вам трохи інфи про то дизельне обмеження в Дойчьляндії Публікація із сайту zik.ua (Читайте більше тут: П’ять речей, які ви повинні знати про заборону дизельних автівок у Німеччині)