Відповідь: Давайте поговоримо... це прикол! я мабудь головний сироїд клуба !! обожнюю сири всіх кайндів , а можна троха подробиць про цей фестиваль? або скеруй де мона що взнати..:smile:
Відповідь: Давайте поговоримо... Скільки до місця проведення фестивалю бринзи км? І точніше коли це дійство відбувається, бо мені , завше, лише враженн свої оповідають
Відповідь: Давайте поговоримо... Ти Монкей також хотів би поїхати? Сир любиш? Чи просто дійство подивитися? В вас доречи з Наталею (привіт Наталь ) вже навч. рік почався?
Відповідь: Давайте поговоримо... Дякую, передам Почався. Сьогодні тримали на лекціях до 16:25, і то ще початок
Відповідь: Давайте поговоримо... привіт як класно коли таке поняття "тримали" вже позаду... :razz: а ще "домашня робота і курсові" вже просто минуле століття
Відповідь: Давайте поговоримо... Це тобі ще законалО! Вже 21.30 а Пегаса щось не видно, його мабудь і досить ще тримають
Відповідь: Давайте поговоримо... коли ніхто тебе вже не затримує, то починаєш затримуватися сам:roll:
Відповідь: Давайте поговоримо... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: так-так Кіндер, ти за собою такого не помічав? доречі чого це тебе так цікавить моя маліна???
Відповідь: Давайте поговоримо... Фестиваль відбудеться в суботу та неділю, ми їдемо з ночівкою, якщо буде хороша погода, то з палатками, якщо погана - тоді в якомусь готелі заночуємо. Дійство відбуватиметься в Рахові - 40км. від Яремча. Я жодного разу на цьому фестивалі не була, але люди, які там побували розповідали, що там цікаво і прікольно, особливо в суботу ввечері (найбільше всяких дійств). Приїжджайте хто може - буду рада побачитися. Просто ми їдемо ще в п'ятницю, хочемо в Коломию заїхати, в музей писанки, я давно хотіла там побувати.
Відповідь: Давайте поговоримо... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: це круто!!!:mrgreen: Я взагалі то мала на увазі що Кіндера як менеджера теперка затримують дотемна невідкладні офісні справи сидячим перед монітором допізна
Відповідь: Давайте поговоримо... Ти чого на братана наїжаєш. Ти мені дивись а тоі втій темі в мене настрій піднімиться. А головне шо я вже вчора всю сесію накінець доздав!!!!
Відповідь: Давайте поговоримо... набагато страшніше коли хтось приходить і каже шов неї затримка, і ти там при ділах ! ! ! :twisted:
Відповідь: Давайте поговоримо... :-( На Виговського біла джетта не поділила дорогу з копійчиною... мордашка в неї вся розбита... :roll: "Птичку жалко!"
Відповідь: Давайте поговоримо... маліна? яка маліна, ти про що? :-D Додано через 44 секунди звідки в тебе така інформованість? Додано через 1 хвилину дякую брателло за "кришу" Додано через 1 хвилину як тебе легко збити з пантелику :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... А мене, поки, пре. Того ще 2 роки лишилось. В аспірантуру я не піду То ще майже безтурботна юність. І щоденна боротьба зі сном і викладачами Додано через 1 хвилину То про науку
Відповідь: Давайте поговоримо... "така інформативність" не тільки в мене, час на твоїх дописах констатує затримуєшся в офісі понад нормативний роб. день. сорі я може не учла і це ти з інтернет кафешки пишеш:roll: