Відповідь: Давайте поговоримо... Мій гольф мать героїня своїми 60 кониками сьогодні на буксирі тягнула Т5 а потім ауді а4
Відповідь: Давайте поговоримо... Пегас до чого ти то, а Олександра, а ти віриш що в наш час можна і з дому писати, і навіть з драг траси, і з машини теж!
Відповідь: Давайте поговоримо... :shock: Пегасссе!! ти що ніяк окліматизацію після Криму не пройдеш:roll: чи це горілчані наслідки??:roll:
Відповідь: Давайте поговоримо... Да, Пегас, ти навіть мене здивував, а це зробити важко, впринципі... У тебе може ше якесь свято і ти не відійшов?
Відповідь: Давайте поговоримо... Вікрийте очі і подивіться як тема називається!!!!!11 давайте поговоремо, мій допис ні не офф топ ні не флейм в чому проблема? я так і знав шо баатьом шось не сопдобається
Відповідь: Давайте поговоримо... :shock: - тіпа так? Той допис стосовно Кіндера! Пи.Си. відкрив очі :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Давайте поговоримо... Вірю Поле. ПіплNET фореве!!! про електр. та хайтехнолоджі новинки завжди дізнаюсь одна з перших , в мене в сусідній кімнаті живе айтістудент:-? . але проф. оріент. мені підказує - Кіндер дописує з офісу тоб був не Юрко
Відповідь: Давайте поговоримо... Тут говорили про використану тобою цитату і твій допис, який її геть не стосувався. Може ти не те цитував ?
Відповідь: Давайте поговоримо... На скільки я зрозуміла, прікалуються всі в цій темі чомусь тільки з Пегаса (зрештою не тільки в цій темі). І взагалі на форумі всі знаходять одну жертву і просто травлять їй життя. Ну хлопець не виспався, або не так зрозумів, або погано себе почуває, от і пише всяку фігню - не приший кобилі хвіст, та це не означає, що його треба так налякати, що він тепер на всі дописи Кіндера реагує, як на особисту образу. Він молодший, треба бути добрішим, Кіндере!!! ;-)
Відповідь: Давайте поговоримо... Може хто знає, шо такого вчора ві Львові сталося, шо на кожному кроці стояли Гайці і пиняли всіх підряд? Вже доходило до того, що вистроювались черги з машин, яких вони спинили.:shock:
Відповідь: Давайте поговоримо... а та в мене просто не працює кнопка відповісти (я вже то писав в темі шось не працює) тому я цитував і забув стерит цитату бо був вчора втомлений Дякую шо ти то замітила. А шо може мені ше хтось шось заперечить? Пів форума офф топери - **уть мене, я вже практично не пишу на форумі, раз написав офф рейтинг знімають (хоча офф не я почав) коли булатема вогла вс гольф 2 я написав шо моя думка була та шо не вартує купляти гольфа, шо перше навчитися їздити на водгі яка вже є, потім була аналогічна тема але вже з 2109 там де нагло стояв вибір машини шо купляти то багато казали 2109 і ніхто там з нікого не гнав. своїм дописом я хотів просто перевірити - всюди всі пиуть нашо офф топити пишіть в відповідних темах, вот я і написав - і шо з того? Я бачу шо проблема не в моїх одписах а то шо тутмене не хочуть бачити Шкода шо Тревел того не прочитає, тут більше 5 рядків :grin:
Відповідь: Давайте поговоримо... тут ти вже гониш нема такої мази чувак! Додано через 16 секунд а потім будеш казати................
Відповідь: Давайте поговоримо... Це було зрозуміло що вийшло просте непорозуміння з цитуванням. Тут дійсно дуже "жорстка" якби не сказати жорстока тенденція спілкування. Але ролі розпреділені як і у всякому другому колективі де наличується більше 5людей -жертви яких бакланять завжди обрані. Шкода, але цілком зрозуміло що на цю роль обирають наймолодших, вони ж і найслабші:neutral: . Піонера вже "ушлі", тепер Пегаса бакланять, ось Кіта оголошено на черзі грізний "з досвідом" дядько Травел закусає:roll: . Пегас не будь слабким дзвеном, не ведися на підколки! не все так погано. Деяки твої дописи дуже змістовні, і деяки дуже влучні! Біда тільки що кількість бажаючих забакланити тебе велика, але ж є люди яки тебе і підтримують (Монкей якщо не піде десь юрконсулом буде першокласним адвокатом:smile: ) З особозлістними забіяками до тебе спробуй боротися кнопкою "рейтинг" - побачиш як це дієво! а взагалі спілкування на форумі це дуже добра школа спілкування у житті. Така собі мініатюра життя. Вчися виживати, може деколи і огризаючись;-) але завжди посміхаючись
Відповідь: Давайте поговоримо... просто так нікого нечіпаю тобто: читаю допис і як мені шось хочеться то відповідаю, питаю , доповнюю. і як шо ти рахуєш шо мінус в рейтингу то буде зупиняти то ти помиляєшся і дуже сильно.
Відповідь: Давайте поговоримо... трогательно, аж сльоза в оці заближчала! Пегасе ти не подумай що тебе назначили крайнім.