Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! На скільки мені відомо то WWW це World Wide Web. А Internet це всесвітня павутина. З цього роблю висновок що "мене у львові не було" - доволі неправильна відмазка... отже сочіняй на сторінку
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! В криму... де нема ВВВ... !???? Може там ще й мамонти бігають, і голі дівки з молотками!? Не сміши. Якби ти був десь глибоко в Горганах я б ще може повірив, але не про Крим!
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! ну ви просто можете не розуміти глибоку мислю Манкея може він катався на катері і там в радіусі 100 метрів не було ВВ ! Пацани тож Пегас :-D
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! я був біля судака в селі, там нема інет клуба там населення 2тис людей :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Я у відпусці тому забив на таку штуку як мазгі напрягати ліпше сам розкажи ПЕГАСЕ чого ти злишся?
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Вітаю дядьку з повноліттям!!!!!!!!!!! Щастя тобі здоровя і всього найкращого!
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Вітаю! Щастя, здоров"я ... ну і пошвидше тобі вже сісти за кермо VW :-D
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Гг... Дякую браття. Борман, піднімись на пару дописів догори і подивись, що ти писав рік тому... Так задля сміху... Скільки води з того часу протекло =) Те що ти любиш желейні торти я запам"ятаю, мабуть, на все життя. П.С, всім дякую за привітання
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! вітаю! щоб х стояв і гроші були:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ще здооровя тобі та щоб усі поставлені цілі збувались.
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Дивне привітання... )))) Але всерівно дякую, як то кажуть "дарованому конику в зуби не дивляться", доречі, стосовно подарунків, можете мені "+" ставити =) Знаю, наглість моє перше ім"я.... =)
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! З Днем Народження!!! Всього "Best'ового" й здійснення всіх МРІЙ відносно автомобілів VolksWagen і не тільки!!! ОФФ: Почав спочатку читати всю гілку і нерозумів чого-ж це всі так "наїзжджають" на Пегаса,поки не побачив що то були привітання за 2007 рік,а потім нові... Я в цьому році був також біля Судака,між Капселем і "Меганомом",недавно приїхав...
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Вітаю Санько Бажаю таки пересісти на залізного коня. Усього тобі і хай все задумане стане реальністю.