MARTINI,треба людей по людськи зустріти, правда шкода шо не зможу в неділю бути. Хоча всьо шо сказав на рахунок поселення всьо в силі VitalikKh,з пивом до Львова???...,то як у ліс із грибами... Хоча залежно які "гриби"
Пассат помню... и тебя помню Было дело... ужо не работаю. Буду рад встрече! Когда? Где!? Простите - туплю У себе можу залюбки прийняти 2 чоловік які можуть спати на 1-й койці ну і + ще когось хто має можливість і бажання спати на підлозі. Про те чи їхати на машині чи на поїзді - можете спитати ЛьошуСінкро - він вам скаже на чому їхати... Львів не даром славиться своїми дорогами.
їхати краще машинами. Це швидше, зручніше і дешевше, ніж поїздом. Особливо, якщо в машині 3-4 особи, тоді виходить десь у 2 рази дешевше, ніж поїздом. Ще я знайшов пацанам хороший готель за містом, і недорогий. Я думаю і їм і нам буде зручніше, якшо вони всі будуть в одному місці, а не розкидані по цілій Львівській області
НАскільки я зрозумів з сьогоднішньої зустрічі, то приїде десь 5 чоловік. Їх вирішили розмістити по квартирах. Але питання в тому коли вони точно приїдуть і скільки їх буде...
Незнаю точно,потому-что я немного опаздал!!!Но вродебы что они приедут:D и что надо их встречать:D!!! Но насколько я понял,больше информацыи здесь на форуме и 7-ова числа на съезде!!!!
у меня просьба, выложите свои телефоны, чтоб мы могли если че кого нить наяривать))) спс, Наяривать будем когда подъезжать будем.. Отпишитесь, Кому наклейки с логотипом, и клубные карты (цены узнаю выложу позже). по мере возможности поймать админа попробую... что есть не так легко
то що ви вирішили? Поселяєтесь в готель чи по домам? І кажіть коли прибуваєте, щоб знати коли виділити час на міжклубну попойку
суббота ранее утро, думаю мы заедем куда нить на перекус. я, Жена, малявка Стефан, Жена едем точно, по поводу поселиться.. с собой возьму надувную кровать, а там посмотрим. народ морозится, далеко ехать....
VitalikKh, якщо хоч сімю прийму, моя родинка ("Жена, малявка")тоже буде зі мною - дружитимемо сімями, головне шо взяв матрас
ну народ напевно не знає, що траса до Львова вже краща від одеської і тепер ці 500 км це вже ближче. Тобто будете тільки ви?
Спасибо, договорились, телефон в личку кинь. не только, Еще народ планирует выходные, Стефан выложит еще своих ....