Визначились що іде збіднення суміші при різкому натиску на газ. У всіх решта режимах працює нормально. Причину такого збою не встановили. Всі датчики робочі. Домовились щоб сильно довго не шукати причину для початку поміняти головку моновприску з завідомо робочої машини, щоб розділити роботу електроніки і механіки. Якраз сьогодні це можна зробити. Надіслав повідомлення нa Еmail
Знайшов чого нехотіла на бензині їхати, причина - фосунка погана!!! може хтось знає де можна дістати б/у, бо я питав і ніхто нехоче дати саму форсунку а мені зі всім нетреба???
ЇЇ можна помити. Вона чиститься так само як електрофорсунки повного інжектора. Для початку кинь в розчинник нехай відмокає. Може там сіточка фільтра забита.
Во блін укр. натура - купити диски за 300 баксів або рєснічку на фари за 50 баксів - нежалко, а вот форсунку за 300-500 грн.- грошей нема, давай б/у.
просто тюнінгом пантуватись можна а форсунка так собі "мєлоч". це так само як малолєтки купляюсь собі круті мобілки а грошей на рахунку ніколи не мають)))))))))
Чо ти до oko вчепився? Він що собі тюнінгував машину чи що? Як хочеш сказати ціну на нову форсунку то так і скажи.
- ні до кого я не чіпляюся, просто не розумію як можна купляти б/у запчастини у невідомому стані, які напряму впливають на роботу ключових вузлів авто. - про диски було написано взагальному, як приклад. П.С. Нічого особистого і без образ.
Незнаю ні року машини ні букв мотору ні всього іншого, спробую догадатись. Форсунка з таким номером 051133025A є Бошівська на екзісті і коштує 825,00 грн. Інших замінників крім оригінала за 2 тис грн немає. Якщо даш інфу по тазіку то подивимся точніше що можна організувати