Відповідь: Де можна гарно відпочити? ти неправильно зрозуміла я працюю в туристичній фірмі просто по інших питанях виступаю
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Ото як почули про фірму, де постійно гулянки зразу всі туди захотіли!!!!!!! І я в їх числі!!!!!!!!!! Вибач, Олена, що тебе нагрузили своїми резюме!
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Дякую Всім Жуководам, Гольфоводам, Пасатоводам. Бухта разом з узліссям наразі не підходять по грошах. Сколе, Гребенів відносно далеко і влом. На рахунок родатичів це цікавіше де спати є? Озеро? Скільки туди км?... Цікавить власне база з можливістю переночувати. Кажуть є якась в районі Івано-Франкового 9 озер. Там може хтось був? Умови?
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Та я і не претендую - звучить просто смішно :mrgreen: Я ж не в курсі, що існує ціла ієрархія від Жукоюзера до Жуковода Мені більше підходить ЖУКОМУЧИТЕЛЬ :mrgreen: поки що ;-)
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Я була в Тайланді двічи, порада одна - в Пуатайю ні в якому разі, їзжайте в Пхукет. Купляй краще в Кийові, там дешевше. Я взагалі купляла в Россіі(економіі 28% підрахували), летіла з Шереметьєво-2. Ну а до Москви не проблема добратися. Ще тобі як підружці скажу, що не жіноче там царство, у Тайланді...Там дуже тепло зустрічают чоловіків. Якщо ти була в Туреччині або Єгипті то м абуть відчула особе ставлення до себе з боку місцевих чоловіків. Так ось у Тайланді все з точністю навпаки.:mrgreen:
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Якщо ти маєш на увазі Розточчя я там була. Взагалі там (за заповідником, якщо до Новояворівська їхати направо) десь 3 або навіть 4відомчи бази є, одна біля одної. Там можна домовитись з адміністратороми. Ми відпочивалі на базі від заповідника - є стац. цегл. будиночек і з дер. котеджика. умови так собі. А взагалі в нас всіх я так бачу просто різні вимоги до "умов".
Відповідь: Де можна гарно відпочити? я здогадувалась чому саме туди мене підбивають їхати :roll: Ти підтвердила мої підозріння :mrgreen: Повертаємось до розгляду Туреччини :grin: