Відповідь: Де можна гарно відпочити? Де це? PS Олександро, маєш, вмієш, помічаєш і тд в українській мові пишеться без м"якого знака. В українській взагалі м"яких шиплячих не існує.
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Дякую!! якщо не тяжко напиши мені це правило повністю , без образ! за 12уроків хоч і платних таку велику мову не вивчиш(?), такщо вдячна за поради! тим більше безкоштовні
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Мілка!! Де ти?! Це мабуть запрошення чи ... виклик? Як реагуватиме?:roll:
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Я тут, але мені не зрозуміло куди я попала, в ВВ клуб чи в клуб стриптизерів Тревела і Марка.
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Хм... как бы Вам обьяснить, коллега... Інженерне озеро біля Саперного. Сама проста і рівна дорога: Чафариш десь 50 км до Яворова, впираєшся в здорове Т-образне перехрестя, повертаєш направо в яворів, валиш прямо по дорозі десь кілометрів зо 3 і коли доїдеш до автостанції(кажись то автостанція) то наліво. Далі по тій дорозі прямо проїжджаючи через різні села доїжджаєш до З/Д переїзду, за ним 1,5 км в селі Коти буде поворот направо. Там хто поверне - не женіть!!! Там 2 дууууже крутих повороти, не раз бачив там сліди протекторів які ведуть з асфальту в глибокий кювет. Вопшем через кілометр буде озеро. Є ще 1 дорога коротша кілометрів на 10, але там ями на всю висоту колеса і їх дуууже багато. На тих озерах ні в цьому році ні в минулому не бачив єгеря який би збирав гроші. Удачі.
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Теж дупля не даю куда попав... :evil::twisted::twisted: ви відносите "клуб стриптизерів Тревела і Марка" до теми "Де можна гарно відпочити?".... эх, жінки!
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Чеснокажучи вода не така чистенька як на карєрі, хоча як скупаєсся - не вмреш :-D. Народ купається, ми теж купалися. Таке як звичайні рибацькі озера тіко велике. Там є 2 береги: 1 весь в деревах лісистий, крутий - найбільше підходить для рибалки, і 2-й для просто відпочиваючих і рибалок аматорів з легенькими заходами в воду.