Де у Львові можна купити VAG-COM кабель ???

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем quatroreal, 13 гру 2011.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Яка версія ВАГ-КОМ програми під цей адаптер

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не можу сказати. Протокол OBD 2, версія прошивки 1,4 (остання). Треба дивитися по описах програм.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не знаю, треба пробувати. Я зараз і ще 2 години буду з компом і кабелем на Кривій Липі у Львові. Зараз тимчасово на номері 093 705 41 43

4. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    То що, ніхто не бере, чи просто свята затримали з покупкою?

5. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    То не вагком ))) І вагкомом ніколи не стане, то ELM сканер, читає тільки ОБД2

6. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Сорі, якщо я так його називав чи десь помилився. Шнур читає помилки двигуна і покази датчиків. Але вже мабуть неактуально, завтра везу його назад у столицю.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Невідомо що це в тебе було. Виложи хоча б фото. Якщо це ELM то це універсальна штука на всі авто але читає тільки помилки і деяку інфу..... то так для любителів вповні вистарчає, але адаптацій і установок не робить....

8. XFox

XFox Місцевий

Нєа, не читає всіх помилок... ))) Маю таке, провіряв і порівнював з вагкомом :music:

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Так, мова йшла (поки він в мене то ще поки йде) про ELM 327 на прошивці 1,4 з протоколом OBDII. Читає помилки у всіх авто після 2000 року, адже протокол це глобальний стандарт і обов'язкова вимога до виробників. Візьму його собі, якщо не куплять, щоби контролювати роботу всіх датчиків, наприклад спостерігати за реальною температурою антифризу, повітря, вихлопних газів, кутом запалювання, роботою лямбда-зондів, турбіни ітп. Як на мене, цікаво і пізнавально. А ще показує, як брешуть прилади :) Також враховуючи те, що під протокол написано десятки безплатного софту, планую також заміряти потужність двигуна та динаміку розгону, точні витрати палива а також з часом зміни цих показників. Взяв виключно з цікавості, економить багато часу і дозволяє контролювати за машиною з екрану власного компа чи кпк. Як на мене, річ не менш потрібна в кожній машині ніж викрутка чи набір серветок, з того і виходив. Якщо когось буде цікавити, згодом викладу скріншоти замірів.

P.S. VAG-COM є в ту ж ціну.

XFox, а які помилки ним не зчитуються?

Останнє редагування: 12 січ 2012
  10. XFox

XFox Місцевий

Якісь в мене тоді були на двигуні, коли читав, мінімальні, потім по центральних замках, клімі а також коли знімав еірбег, засвітилась помилка, її він також не бачив... Ваг-ком для вагів кращий, для японців звісно треба хоча б ОБД 2... Там вагком нідочого

11. kym

kym Аксакал

a 100
    В тім то і справа що глобальний... а виробники на глобальну штуку викладають тільки мінімальну обовязкову інформацію..... а всю саму цінну інформацію іикладають у своїх протоколах... і так роблять всі і мерседес і БМВ і французи і япошки і навіть китайці. Щоб детально працбвати з якоюсь маркою треба мати тільки її діагностичний адаптер.... а ціна деяких діагностичних приладів перевалює десять тис.євро...особливо в БМВ.
    А ЕЛЬМ для любительського користування абсолютно підходить.... він для цього і зроблений.

12. konst1592

konst1592 Новачок

Audi
    Продаю диагностические кабеля для автомобилей, в том числе VAG-COM 11.11, Вася диагност 11.10.
    Тема на форуме http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=9217
    Доставка через Новую почту, наложенным платежом.

13. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Підкажіть хто знає, хочу купити для власних потреб кабель VAG-COM, знайшов тут http://lvov.lv.slando.ua/obyavlenie...om-vcds-11-11-3-ID5kgUF.html#f66deef020;r:;s:
    по досить непоганій ціні (на інших сайтах 500-650 грн.), чи вартує його купляти, чи можливо якусь іншу версію. Читав, що для В5 достатньо і версії 409.1, але хочу такий щоб і новіші моделі можна просканувати (В6, В7).

14. konst1592

konst1592 Новачок

Audi
    Советую не брать китайский кабель в том виде как он приходит с Китая. Я во всех Китайских кабеля перепрошиваю Атмегу, а потом продаю. Потому, что с тем софтом что идет с Китая постоянные проблемы, а для работы с другим софтом адаптер нужно перепрошивать....

15. XFox

XFox Місцевий

На б5 достатньо і 309 ) але ціна за 11,1 280 то нормальна ціна

16. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    так тому і хочеться купити такий кабель, щоб нормально без помилок працював.
    По якій ціні продаєте?, можна в ПП.

Останнє редагування: 24 кві 2013

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)