Відповідь: Де ви заправляєтесь? А я на WOG біля бомби- в мене там інтерв'ю брали, і по ящику показали Бензин на ОККО і туди везуть той же.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Попробуй, потім всім розкажеш!:mrgreen: Якщо серйозно то б не радив на мало відомих заправках заправлятись, оскільки фірма, як правило має 2 від сили 3 заправки відповідно хоче заробити всі гроші зразу тому починає економити на якості пального і недолив там тоже напено практикується! Якщо не правий поправте!
Відповідь: Де ви заправляєтесь? був би я власником такої заправки навпаки я би не дурив шоб до мене більше клієнтів їздило
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Сумніваюсь, якщо порахувати всі витрати на хабарі, за світло, землю і т.д.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? якшо в місті підуть слухи шо в мене хороше паливо буде багато їхати і враховуючи шо заправке за містом то всі би їхали і заправляли повний бак. ну це моя думка.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Щоб не створювати тему... Чув багато позитивних відгнуків про GFC - Галицька нафтова компанія. В минулу п'ятницю ввечері виїзжав зі Львова по Кульпарківській і вирішив в них заправитись. Залив 25 літрів 95 Євро, той шо з Прибалтики, виїхав і був повністю розчарований, машина стала набагато тупіша. Коли поставив машину в гараж, побачив на підлозі чорнющу "сажу" якою плюється вихлопна Є люди які там заправляються, як вам той бенз? Це так мені повезло чи як?
Відповідь: Де ви заправляєтесь? та в мене вже таке враження шо можна заправлятися на буть якій запраці шоб тіки не повезло як тобі. як попадеш!
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Вона здається споганилась... Десь два тижні тому залили бурди такої що машина перестала нормально їхати. Тепер УкрНафта або то що є під руками, тільки не ОККО. Чув також що Лукойл також відстій тепер. На ЛТК є така сама тема.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Заправляюсь тільки на ОККО бо практично на 100% знаю який там бензин :smile:. Дизель у всіх однаково поганий. А 95 хороший тільки на ОККО (ну або WOG), я лю або 95 або 95 Pulls. На пульсі краще їде і економічніша. 95 пульс бензин на ОККО це польський орленовський бензин який ніхто у Львові крім ОККО не має з спеціальними присадками. Просто 95 не завжди орленовський але зараз ніби з польщі. Wog теж здається заграничний бензин але по вогу точно не знаю.
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Я знаю чому. Тому що нема що казати, заправочка пріятна. :-D Сигаретки можна докупити, антибітум, лампочку що погоріла, заправщик все гарно заправить. Але бенза стала хрінова. Я попав один раз на хрінову - і мені цього достатньо. Як не дивно, в мене до того було упереджене ставлення до укрнафти - а тепер навпаки. Додано через 3 хвилини Ага... Присадки дуже класно видно потім у вигляді срібних цяток на контактах свічок. Можна собі уявити що так само вони з@сирають двигун, насос і т.д. Десь тут була тема про присадки з фоткою двигуна. ІМХО - всі присадки - зло.:evil: Пане OKus, ти випадком не директором ОККО будеш раз все знаєш? Розкажи мені чому в мене машина не їхала зразу ж як тільки залив модної 95 якої ні в кого нема... :-D
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Заправляюсь на УкрНафте, которая на Научной, ну или когда получается на Лукойле - на ихнем бензине машина едет нормально, а не тупит. Пробовал заправляться на ОККО и WOG - не понравилось, с ихней бензой жмешь на педаль газа, а машина разгон набирает так, будто ее толкают под горку Кстати, недавно у знакомой, которая постоянно заправлялась на ОККО втыкнул бензонасос, из-за того что сеточка, которая стоит в бензобаке, полностью засорилась - говорит когда сняли было такое впечатление, что ее пластилином залепили. Мастера ей посоветовали на Shell заправляться - надо будет попробовать...
Відповідь: Де ви заправляєтесь? Не згідний хороші присадки це добре для двигуна. Прийду додому зроблю фотку з книжки по експлуатації в якій пише шо бажано використовувати присадки. Присадки миючі тому якшо у вас не нові машини і заправлялись раніше поганою бензою то в системі утворились відложення і використовуючи пульс це все просто починає відлітати і забивати фільтри. Але раз промивши так ситсему у вас не буде проблем. Я не рекламую якусь марку і не працюю на ОККО чи Галнафтогазі але просто знаю точно який там бензин, так можливі проблеми з поставками і щоб заправки не стояли приходиться продавати український бензин але таке буває рідко. Знаю що не давно таке було, можливо і попався тобі такий бензин. Додано через 1 хвилину Коли тільки почали пробавати пульс таке ставалось просто він миючий і вся бяка яка за багато років назбиралась починає відставати і забивати фільтри Додано через 3 години 14 хвилин