Де ви заправляєтесь?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Newman, 22 бер 2007.

?

Де ви заправляєтесь?

1. Okko

37 голосів
    47,4%
  2. Лукойл

12 голосів
    15,4%
  3. WOG

15 голосів
    19,2%
  4. ANP

2 голосів
    2,6%
  5. ТНК

1 голосів
    1,3%
  6. УкрНафта

6 голосів
    7,7%
  7. інша

5 голосів
    6,4%
  1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: Де ви заправляєтесь?

:) і скіки він там коштує
    в америці знаю бензин дешевший ніж в нас

2. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

А я на WOG біля бомби- в мене там інтерв'ю брали, і по ящику показали;) Бензин на ОККО і туди везуть той же.

3. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Часто заправляюсь на Лукойл!!!Найкраща бензина!!!

4. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

А що за АЗС "Атмосфера-центр" що біля Епіцентру?

5. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Попробуй, потім всім розкажеш!:mrgreen:
    Якщо серйозно то б не радив на мало відомих заправках заправлятись, оскільки фірма, як правило має 2 від сили 3 заправки відповідно хоче заробити всі гроші зразу тому починає економити на якості пального і недолив там тоже напено практикується!
    Якщо не правий поправте!

6. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

був би я власником такої заправки навпаки я би не дурив шоб до мене більше клієнтів їздило

7. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Сумніваюсь, якщо порахувати всі витрати на хабарі, за світло, землю і т.д.:sad:

8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

якшо в місті підуть слухи шо в мене хороше паливо буде багато їхати і враховуючи шо заправке за містом то всі би їхали і заправляли повний бак. ну це моя думка.

9. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Щоб не створювати тему...
    Чув багато позитивних відгнуків про GFC - Галицька нафтова компанія. В минулу п'ятницю ввечері виїзжав зі Львова по Кульпарківській і вирішив в них заправитись. Залив 25 літрів 95 Євро, той шо з Прибалтики, виїхав і був повністю розчарований, машина стала набагато тупіша. Коли поставив машину в гараж, побачив на підлозі чорнющу "сажу" якою плюється вихлопна :sad:
    Є люди які там заправляються, як вам той бенз? Це так мені повезло чи як?

10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

та в мене вже таке враження шо можна заправлятися на буть якій запраці шоб тіки не повезло як тобі.
    як попадеш!

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

На заправці :)

А якщо серйозно то WOG - ОККО

12. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Вона здається споганилась...
    Десь два тижні тому залили бурди такої що машина перестала нормально їхати.

Тепер УкрНафта або то що є під руками, тільки не ОККО. Чув також що Лукойл також відстій тепер.

На ЛТК є така сама тема.

13. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!

Я стараюсь заправлятися на Shell бенза там справді кльова:-D

14. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

аналогічно!

15. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411

И как???
    Заправляюсь на ОККО!Почему незнаю!!!!:grin:

16. OKus

OKus Початківець

Golf GTI DSG mk5

Заправляюсь тільки на ОККО бо практично на 100% знаю який там бензин :smile:. Дизель у всіх однаково поганий. А 95 хороший тільки на ОККО (ну або WOG), я лю або 95 або 95 Pulls. На пульсі краще їде і економічніша. 95 пульс бензин на ОККО це польський орленовський бензин який ніхто у Львові крім ОККО не має з спеціальними присадками. Просто 95 не завжди орленовський але зараз ніби з польщі. Wog теж здається заграничний бензин але по вогу точно не знаю.

17. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Я знаю чому.
    Тому що нема що казати, заправочка пріятна. :-D
    Сигаретки можна докупити, антибітум, лампочку що погоріла, заправщик все гарно заправить.

Але бенза стала хрінова. Я попав один раз на хрінову - і мені цього достатньо. Як не дивно, в мене до того було упереджене ставлення до укрнафти - а тепер навпаки.

Додано через 3 хвилини
    Ага... Присадки дуже класно видно потім у вигляді срібних цяток на контактах свічок. Можна собі уявити що так само вони з@сирають двигун, насос і т.д. Десь тут була тема про присадки з фоткою двигуна. ІМХО - всі присадки - зло.:evil:

Пане OKus, ти випадком не директором ОККО будеш раз все знаєш? Розкажи мені чому в мене машина не їхала зразу ж як тільки залив модної 95 якої ні в кого нема... :-D

18. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

Заправляюсь на УкрНафте, которая на Научной, ну или когда получается на Лукойле - на ихнем бензине машина едет нормально, а не тупит. Пробовал заправляться на ОККО и WOG - не понравилось, с ихней бензой жмешь на педаль газа, а машина разгон набирает так, будто ее толкают под горку :)

Кстати, недавно у знакомой, которая постоянно заправлялась на ОККО втыкнул бензонасос, из-за того что сеточка, которая стоит в бензобаке, полностью засорилась - говорит когда сняли было такое впечатление, что ее пластилином залепили. Мастера ей посоветовали на Shell заправляться - надо будет попробовать...

19. OKus

OKus Початківець

Golf GTI DSG mk5

Не згідний хороші присадки це добре для двигуна. Прийду додому зроблю фотку з книжки по експлуатації в якій пише шо бажано використовувати присадки. Присадки миючі тому якшо у вас не нові машини і заправлялись раніше поганою бензою то в системі утворились відложення і використовуючи пульс це все просто починає відлітати і забивати фільтри. Але раз промивши так ситсему у вас не буде проблем.

Я не рекламую якусь марку і не працюю на ОККО чи Галнафтогазі але просто знаю точно який там бензин, так можливі проблеми з поставками і щоб заправки не стояли приходиться продавати український бензин але таке буває рідко. Знаю що не давно таке було, можливо і попався тобі такий бензин.

Додано через 1 хвилину
    Коли тільки почали пробавати пульс таке ставалось просто він миючий і вся бяка яка за багато років назбиралась починає відставати і забивати фільтри

Додано через 3 години 14 хвилин

20. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    WOC OKKO тому що впевнений що солярка зимою незамерзне

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)