Відповідь: DEMO-car клубу Во во, в кого та машина буде стояти хто нею буде їздити??? Скажи чесно з того нічого невийде!!! По перше де взяти такі гроші, треба що в клубі було в три рази більше людей, і не таких студентів як я а то мені нема де взяти навіть тих 100$ , а таких хто має ті гроші!!! Якшо то потрібно тільки для реклами то краще взяти Ігора гольф як Адміновий і зробити наклейки кольорові, і тоді вкладати в ньго гроші, але зрештою про таке треба на зїздах говорити!!! якщож всетаки купити, виж всі на машинах, то ж щоб вона нестояла і негнила, може дасте мені шоб я на пари їздив і рекламував
Відповідь: DEMO-car клубу Pioneer ну ти загнув! Це буде найкращий варіант,поговирити про це на зїзді. І до речі треба подумати про те як підняти активність клубу, дуже вона мала! На зїзді буде про що поговорити!!! День буде довший і тепліше буде!
Відповідь: DEMO-car клубу Піонєр, наразі таких студентів як ти, у нас тільки ти один. Ну, якшо не рахувати ту масовку, яку ти з собою (я так і не зрозумів, з якою метою) приводиш на з"їзди Якщо буде хороша ідея, внятний хороший план її реалізації, то я гадаю, що знайдеться і можливість залучити на такий проект фінанси як від учасників клубу частково, так і, можливо, від якогось спонсора.
Відповідь: DEMO-car клубу скоро побачите.... ну якшо вважати Петра за товариша то я його знаю фотки моєї машини в галереї......... Вже 4 значка фольца маю, то не так вже і мало нє?
Відповідь: DEMO-car клубу Давай подивимось! Я з Травелом з НУ"ЛП" і ми двоє на машинах! Ну а що до вас двох......!
Відповідь: DEMO-car клубу наскіки я роузмію ти живеш в районі привокзальної? як я почну їздити на зїзди зможу тебе браит
Відповідь: DEMO-car клубу Блін, тут як Мартіні писав і 30 грн. за карточку не кожен хоче дати, про членські внески теж не ма що говорити, а ви вже таку тему підняли. Як на мене рано ще
Відповідь: DEMO-car клубу а шо нам дасть той демо кар? і нашо він спонсору? шоб найит спонмора нам треба біьлше розкрутити клуб. про гроші писав, шо то ше не на часі
Відповідь: DEMO-car клубу Ну самі подумайте толку з нього? Якшо будем робити гоночну машину всі захочуть їхати.... так заміть того шоб нас обєднати появляться спори, спори будуть і на рахунок шо і якробити..... Всеодно скидатись будуть макс 10 чол. по великій сумі.... На мою думку треба шоб кожен сам тюнінгував свою машину.... І чим більше буде модних машин тим краще для клубу, чим буде більше заряджених версій тим вони гідно на драгу нас будуть представляти, будуть і заряджені музикою шо будуьб представляти на муз чемпіонатах... Можливо з часом той демо кар і буде потрібен але тоді коли клуб вже буде дуже сильно розкучений і кожен 2 у львові про нього буде знати
Відповідь: DEMO-car клубу Я думаю що не кожен має в кармані по 3 куска, щоб зробити тюнінг своєї машини, а нарахунок того щоб на машині їздити я вже говорив, що машина буде створюватись не для того щоб їздити на щосуботніх покатушках, а для більш серйозних заходів. На рахунок спонсора: якщо ми збиремось і пошукаємо всі разом, то обовязково найдуться люди які нам допоможуть але на мою думку це треба вирішити на зїзді у колі тих людей які прийматимуть у цьому участь! І звичайно обовязкова присутність Адміністраторів! Одним словом в своєму колі!
Відповідь: DEMO-car клубу я ж не кажу шо то треба робити всім і вже, поступово..... з розвитком клубу будуть розвиватись наші машини, будуть пирходити нові люди з зарядженими машинами.... Ну якшо робити то треба робити демо кар по звуку і тюнінгу а двіг взагалі не трогати, шо з того шо машина стояти завждибуде? машина має їздити а не сохнути в когось на подвірї
Відповідь: DEMO-car клубу Існують серйозніші заходи на яких ми зможемо відбити вартісь коштів які ми в неї вкладемо. Я говорив вже про те що вона неповинна їздити не на покатушках які не приносять прибутків. Я говорю про більш серйозніші гонки де на ній можна буде заробити не тільки по зовнішньому вигляду, а й по зарядженості! Рекомендую дивитися трішки у майбутнє. Якщо наш клуб житиме сьогоднішнім днем ми будемо дуже довго досягати поставленої мети!
Відповідь: DEMO-car клубу чеснопирзнаюсь не зав шо на тому можна заробити гроші І яким чудом можна відбити?
Відповідь: DEMO-car клубу Є в нашому світі таке поняття як азарт, і існують люди які люблять такі забавки. Існує дуже просте правило, щоб щось заробити треба треба відповідно щось віддати!