DEMO-car клубу

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем svistun, 22 бер 2007.

?

Р’Р°С?Рµ ставлення РґРѕ купівлі демо-РјР°С?РёРЅРё для клубу?

1. Я згоден брати участь у придбанні машини для клубу

8 голосів
    44,4%
  2. Я не згоден вкладати в це свої гроші

10 голосів
    55,6%
  1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: DEMO-car клубу

100%

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Оресте, якщо ти все знаєш, то чому б тут всім нам невігласам не розповісти як воно є насправді? Це буде набагато краще, ніж якщо всі ми, а це сотні людей, попремося на Дністровську в ГАК :) Наскільки я зрозумів, раз ти на цьому наполягаєш, то значить, що ти обізнаний у питанні. Мені цікаво, на який закон можна послатися, щоб довести що автомобіль - це зовсім не автомобіль, а спортивне спорядження :)

3. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

мені також цікаво, навіть иему створив

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Я не говорив про те, що знаю все, як і не називав нікого невігласом. Думаю, такі твердження недоречні, вони можуть викликати у читачів негативні емоції.

Це буде єдиним виходом, оскільки мене, як джерело інформації, ти поставив під сумнів :smile: І ще, думаю, що логічніше буде якщо поїде хтось один, а потім розповість всім...
    Навпаки, це значить, що я наполягаю тобі звернутися безпосередньо до професіоналів, які мають більшу обізнаність.
    Це теж питання не до мене, я говорив чітко, що базуюся на власних спостереженнях а не на власній юридичній практиці :).

Ага! І ще. ТУТ є дуууже повчальний ролик на цю тематику

В кого проблеми з трафіком - текст сюжету:Сюжет программы "Вести" от 17 февраля 2007 года
    В ночь на субботу в московском районе Митино произошел инцидент, который иллюстрирует, какие парадоксальные пробелы содержит наше законодательство в сфере дорожного движения. Оказывается, водитель может безнаказанно нарушать правила, при условии, что он находится в нетрезвом состоянии, не имеет прав и едет на машине без номеров.

Lexus RX 300 без номеров нёсся на такой скорости по улице Зенитчиков, что не остановить его сотрудники ГИБДД не могли. Когда из машины вышли два молодых человека, по запаху сотрудники ДПС поняли, что и водитель, и пассажир совершенно пьяны. Марат и Кирилл и не отказывались.

Машина без номеров, молодые люди без документов - и на джип, и своих. Зато ведут себя уверенно: проследовали на стационарный пост ДПС, потому что инспекторам изымать у них за неимением прав нечего. "Молодой человек при проверке документов смог предоставить только свой гражданский паспорт и ПТС на автомашину, - констатирует инспектор по розыску 3-го отделения ДПС УГИБДД Северо-Западного административного округа Москвы Петр Амелин. - Транзитные номера на машину просрочены более чем на 4 месяца, водительское удостоверение молодой человек предоставить не смог, потому что уже ранее был лишён прав".

Как показала проверка, у водителя Lexus уже были изъяты права за езду в нетрезвом виде. На посту ДПС на него составили протокол, который направят в суд, и к старому сроку лишения прав за пьянство прибавят новый. Прибавлять можно до бесконечности, но высадить из-за руля и заставить не водить машину даже без прав Марата нельзя.

От медицинского освидетельствования друзья отказались, официально их состояние не признано алкогольным опьянением. И они знают, что это значит: говорят, что не первый раз так. "Да ладно, ничего не будет, сейчас просто поедем домой дальше, - говорит Марат. - Я пил, пью, и буду пить за рулём. На меня ж это не влияет".

Lexus не стоит на учёте в ГИБДД, значит, по закону транспортным средством не является. Просроченные транзиты - доказательство того, что джип - частная собственность молодого человека. "В соответствии с нашим законодательством, если он отказывается от прохождения медицинского освидетельствования, мы не имеем права отбирать машину и ставить её на штрафстоянку, - объясняет Петр Амелин. - Мы обязаны его отпустить".

Молодые люди, погромче включили музыку и сели в машину. Развернувшись через двойную сплошную линию прямо перед постом ГИБДД, чёрный Lexus с пьяным водителем продолжил свой вояж по ночному городу.

Прокомментировать этот инцидент "Вести" попросили председателя Комитета Государственной думы по конституционному законодательству Владимира Плигина. Он признал, что существуют ситуации, которые в законе попросту не прописаны. "Законодательство, к сожалению, не до конца урегулировало эти проблемы, - признал он. - Допустим, есть санкции в отношении людей, которые управляют автомобилем в состоянии алкогольного опьянения, и у них есть права. Но в других ситуациях, когда люди без прав за рулем, санкций соответствующих - о том, что такое лицо будет потом по суду арестовано, просто не существует".

Вести.Ру Хоча відео все-таки краще :)

5. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Це в Росії, а в нас така ж ситуація з законом?

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ну, сказав би зразу - "я не знаю", ато ти так впевнено розказував, що машині доки не обовязково для гонок, от ми всі і повелися.

Спробую поцікавитися у фахівців як є насправді.

Ситуація, описана вище, дуже неправдоподібна, ні для Росії, ні для України, ні для будь-якої держави на цій планеті. Хоча, можливо, така постанова і проходить, коли машина - Лексус чи ще щось таке круте. Очевидно, що і люди в таких машинках їздять зовсім не прості і насрати їм на закони і всіх гібедедешників разом взятих. Але це не в законах справа, а в ментах, які ссуть зачепити когось згори. І це зовсім не значить, що даішники будуть спокійно спостерігати, як нехай навіть тверезі чувачки на 20-річному гольфі без доків роблять із них дурнів. Оскільки безнаказаність крутеликів не має нічого спільного із правом. Що можна тореадору, те не можна бику...

Я так само як ти, не маю уявлення, як це по закону. Але елементарна логіка мені підказує, що їздити на машині без доків не можна. А можливо навіть транспортувати таку машину також небезпечно. Оскільки машину МУСИТЬ супроводжувати хоча б якийсь папірець. Скажімо, якщо я купив її за кордоном, то це може бути договір між мною і продавцем. Можливо, це нехай і прострочена, але якась митна декларація, що Я легально ввіз цей транспортний засіб на територію України. Далі уже собі викручуєшся якось.

А інакше, даішник пробиває по базі, хто є власником авто. Там в базі про мене нічого нема, власник якась інша особа. Якщо я не маю техпаспорта і доручення, значить я керую даним транспортним засобом незаконно. Хіба це не підстава забрати його на штрафмайданчик? І як потім я зможу його звідти забрати, якщо у мене на нього ніяких доків нема? Хіба не логічно?

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Не бачу підстав на такі слова. Здається, я написав доволі багато, а це вже можна трактувати поняттям "я знаю". І хто це "всі" які "повелися"? Врешті, на що "повелися"?!?

А те, що я говорив, значить не насправді :). Я думав, це в мене авітаміноз....

Взагалі, думаю, що говорити про пусте, типу чи можна використовувати машину на гонках без доків чи ні, базуючись на емоціях виглядає трішки тупо і не личить нікому з нас. Я сказав, те, що бачив на більшості ралійних змагань, де був по роботі - багато машин не мають номерів і документів і їздять на причепах по всій Україні. Якщо в когось є аргументи, що це заперечують - просто викладіть тут без звинувачень типу "ти ніх не знаєш" або "всі ведуться" "всі - невігласи" ітд. Якщо хтось мені не вірить - попросіть докази а не влаштовуйте скандалів.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Блін, то ти кажеш шо знаєш, то кажеш шо не знаєш і треба спитати в ГАКу, то тепер знову знаєш :) Я заплутався, певно це авітаміноз :)

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Я казав те, що знав. Не віриш - питай в ГАКів.

P.S. Я не стверджував, що нічого не знаю, як і не говорив про всезнайство. Не спекулюй цим.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ок, я вірю. Хоча, мій здоровий глузд підказує мені, що це повний абсурд :) І я із задоволенням став би свідком того, як ти доводитимеш ДАІшникам, що Гольф-2 це не транспортний засіб :) А Тополь і Травел за таке взагалі порвуть :)

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

ги...

12. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Гольф це не транспортний засіб, це ідеально сконструйована машина для пересування зі своїм нравом і характером ! ! !

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ну от! Хоч один гольфовод з'явився!

14. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

І він пасує до всього - гонок, доріг, бездоріжжя, драгу, слалому і т.д. 8)
    Мир Вам. :roll: :-D

15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

І духові твоєму ! :-D

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Інколи флуд робить добрі справи....

17. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4

Один з варіантів клубного автомобілю

18. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4