Що сьогодні за день діти? І кому несемо квіти? Що за празник в світі нині? Та це ж День народження в Мартіні, Всі нап'ємося як свині!
Будемо горілку пити, за Мартіні Всі радіти, будемо добра бажити, і здоров"я повну хату, щоб збувались всі бажання, всі таємні побажання! З Днем Народження!
Нє, ні фіга не закрито! А якщо деякі Чортопхаї були в теплих краях і там не мали доступу до світової павутини? То що? Їм тепер свої привітання тримати при собі? До наступного року можуть і скиснути! Тому вітаю Тебе з днем народження. Приєднуюся до всіх поетичних і не конче вітань, висловлених вище, і... з нетепінням чекаю, коли Тобі стукне 40...
Ну що адмінчик???, з днем Народженням тебе, удачі у всьому, добра довкола, миру в родині, любові в сім'ї, здійснення всіх мрій та міцного-міцного тобі здоров'я! З днем Народженням П/С/ сподіваюсь, що 37 (трийцять сім) літ назад, в сей час (02год.37хв.) ти вже світ побачив! З днюхою!
Ємає...в нянька дєньчик, а я без подарка...Martini, вітаю В першу чергу здоровля, як буде воно, то і хотітиметься і могтиметься...., успіхів у твоїх починаннях (то я про той цемент, який Ти сеатом возиш..))) ),ну і звичайно же ЛЮБВІ - взаємної, шаленної і моцної і до того всього грошей побільше. Будь завжди веселим, оптимістичним і ніколи не втрачай надії на краще!!! Пи.си.треба сьогодні їхати на з"їзд...на халявне пиво