Вітаю! Всього найліпшого, здоровля, щастя, любові. І шоб мрії всі збулись, і шоб ма багато грошей, і шоб Ти ся вженив того року.
Добрий Адміне, вітаю тебе з днем Народженням, добра тобі, любові, міцного здоров'я, успіхів у всьому, благополуччя, всього-всього найкращого! Рости великий та добрий!
Ух ти! В нянька дєньчик!!! Мда....пропустила я в честь того дійства вчора кубасу... вічно як не люди. Ну але то таке... Martini, вітаю!!! Перш за все здоровлє, жебис був моцний і мав силу крутити педали і на дівки ходити і як каже наш одноклюбник а то видиш, має велику гризоту з тої причини, переживає))))) Нових тобі досягнень, здійснення всього запланованого, побільше радості і позитиву в житті, достатку і щирих посмішок!!!
Дякую вам, браття і сєстри, за добрі слова і побажання. Той дурний день наближається до кінця, і я все ще живий, значить все має бути добре
не має за що брате... іди і двіжач, брате, бо то твій день, ніхто не вправі зупинити тебе, забий та святкуй, свято повинно продовжуватись....
Сорі, що з запізненням, але теж приєднуюся до привітань, і бажаю тобі успіху і всіх благ в житті, щоб завжди світило сонце!!!