Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. Щастя, здоров'я і надалі залишатися Добрим адміном!
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. Також від щирого серця вітаю. Бажаю всіх благ. Окрема подяка за патріотизм і любов до Україньської мови. Так тримати. Великих вам звершень в майбутньому!
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. Здоров'я, рівних доріг і успіхів у всьому!
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. Вітаю, бажаю звичайно Здоровя бо це важливо, а при можливості МОРЕ УДАЧІ, І ДАЧУ У МОРЯ!!!
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. Вітаю!!! Щастя , здоров'я , многая літа !
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Всого - Зе БЕСТ!!! П.С. Так вийшло що зареєструвався я тут на день народження одного адміна,а через майже місяць відсутності на форумі, зявився на день народження другого!
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. Приєднуюсь до привітань, машина щоб літала, резина щоб тримала. І многая літа.
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. 1. здоровля 2. фортуни 3. приємних емоцій 4. купу бабла
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. Прийміть і мої вітання!!! Бажаю стати таки на наш шлях з Тревелом... і мабуть якщо поспішиш то Тревела в Турції ще зустрінеш на медовому місяці! Успіхів "старий"!
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. шоб коні грому не боялись... далі ти знаєш.
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. Ігоре!!!! З ДН!!!! Здоровя, радості, щастя і всього тільки найкращого!!!!!
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. Здоров"Я і щоб всі плани та задуми збулись!
Відповідь: Вітаємо нашого адміна MARTINI з днем народження. Вітаю,щоб були здорові як шини колєйові і багаті як барани кудлаті!!!!!!!:grin:
Вітаємо заново))) Пройшов рік і в цій темі ніхто не писав))) Ігорко! Всього тобі найкращого! Усіх благ, завжди слухняної кори, побільше здоров"я, гарних дівчат і цікавої музики! =)
З нем народження тебе!!! Успіхів у всіх починаннях, адмінського терпіння, здоров'я і побільше сонячних днів!
Ігор!!!!!!!!! Вітаю з днем народження! бажаю щастя, здоров*я, грошей багато - пребагато. і залишатись таким, як ти є!!!!!!!!!!!!!!!!