Щодо цього опусу, то, як не прикро це ствердити, стаття передерта (зі змінами) з УП. Якщо почитати УП (не впевнена, що й вони - автори першоджерела), то там чітко написано, що ніякої битви ні під Псковом, ні під Нарвою 23 лютого не було. Якщо вже так гарячково триматися того 23 февраля, то тоді "свято" не можна називати днем захисника вітчизни (бо якої?), а, наприклад, днем перемоги у такій-то битві, хоча, повторюся, битви ніякої в той день не було... А журналісти наші, на превеликий жаль, не спроможні нічого свого написати, тому передирають з російських та інших джерел інфу, сяк-так її обробляють і намагаються втиснути несвідомому галичанинові, щоби викликати в його серці гордість за несправедливо ганьблене СВЯТО. Сорки, якщо для когось цей день - "са слєзамі на глазах", а я йому серпом по одному чітко визначеному місці...
Чортопхай, чоловіки - ті самі діти. Вони теж хочуть раз в рік отримувати подарунки і мати безліч уваги
Так я ж до того й веду! Ти думаєш, нам бридко, коли нам квіти дарують, лишній раз поцілують і т.д.? Але ж я ж до того ж, що давайте промувати свої, рідні свята (чи в нас їх, може, замало ), а не йти, як ті слони до водопою, завжди однією і тією ж дорогою, хоч би там було заставлено й 10 пасток!
Сорки, тоді в цей день треба, щоби ви нас, а ми вас... Взаємно, тасазать... А Ти ж хочеш, щоб вся увага тікивам! Тому давай шукати інше свято. Це раз! А два - зиркни в тему "Чергова річниця Клюбу", як я минулого року пропонірувала її відзначити і що з того вийшло. Якщо так будемо вітатися, то не знаю, кому буде від того приємно...
КІТ, мош мені 2 віника привезти, замість Чортопхай Я хоч і в совєцкій армії не служила, і з Цеткіною 100 грам не пила...
От так і пропадають найкращі дочки нашого народу - спокушені віником Але добре, що 8.03 якраз з"їзду нема
Правильно. Це по адмінівське. На форумі бувають різні люди, різних поглядів, різних релігійних вір, різних політичних поглядів, різних ... І якщо хтось когось з чимось вітає і комусь це не подобається то майте якесь стримання і пройдіть мімо, буде свято і на вашій вулиці колись.
ага, ви ще з днем побєди і з пєрвим мая привітайте тут всіх))) не забувайте завдяки чіїй армії і якої країни, ми стали одним цілим з совком!
Ну наш адмін у даній ситуації як Петя Первой..))))))) Як би були бороди у тих хто хоче святкувати день окупаційної армії... то напевно би сокирою........ ... А взагалі якщо залишки окупантів хочуть святкувати своє свято - то нехай на кухні, або в туалеті.... вольному воля... спасенному рай...... А якщо ще хтось не зрозумів що це свято окупантів ... то давно пора... двадцять років пояснюють що, де, звідки і чому і все одно ще мало..... що за народ.....
А хто пояснює? Я наприклад перший раз чую що це день окупації. В мене цей день асоціюється з днем солдата (так же як день студента, бугалтера...) Я наприклад в цей деннь вітаю своїх сусложивців і вони мене. І я в тому дні не бачу нічого поганого. Доречі недавно був Китайський новий рік який у Львові відзначили не гірше чим в самому Китаї і скоро ті кітайці виїбуть весь світ покруче всяких окупантів і ні одна патріотична морда не вийшла на протест цьому дійству і не сказала що це не наша традиція а тільки сидить на форумі і підсирає.
взагаліто старших я дійсно вітаю ти х то неслужив за тих часів ні бо неповажаю це свято за сють,але в мене є ще дві причини,перша це те (ПАГАНА) день народження колишньої дружини, і друга (класн) як я люблю в цей день її поза*обувати жжжжжжжееееессссттттттттььььььььььььььььььььььььь ))) тому хто хоче ,тому завершення ніжними жіночими губами,а кому ні нуто якогось іншого бажання
Ну блін.... а самому подумати і розкласти по поличках... Була держава Україна з столицею Київ на її території стояла армія яка підпорядковувалась генеральному штабу який був у сусідній державі з столицею у Москві. На територіїї України збирали податки які теж ішли в Москву. Губернатора (першого секретаря по тодішньому) теж призначали у Москві. Начальника Мостиської митниці призначали в Москві. В 1942 році губернатора України призначали в Берліні. В 1942 році генеральний штаб армії яка була на території України знаходився в Берліні Призівники в окупаційну армію мусіли іти силою закону про призов. бо інакше тюрма. Закон про призов був прийнятий в Москві. Закон про поліцаїв був прийнятий в Берліні.... а українцям що один окупант що другий.... тільки другий був довго і вспів трохи мозги запудрити Ну і що тяжко все розложити по поличках і зрозуміти що є що....
про це знаємо я ти і ДЕХТО інший ,але не всі і нажаль інколи варто когось привітати,всупереч навіть моїм привітанням