день захисника відчизни

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем MrWolf777, 23 лют 2012.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    У зв"язку з викладеним: заохочую форумчан створювати подібні теми про привітання з різними там днями захисту комах, щоби у теплій дружній бесіді виявити, що то за свято, традиція чи звичай і самому для себе вирішити, що з цим робити! Якщо нема сили погребтися в інтернетовому смітничку і самому перевірити, що й до чого...

MARTINI, Ти все знав! І тому не потер цієї гнилої теми! Маєш плюсика!

2. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Отаке сподобалося:

23 февраля - лучший день календаря!
    Мужики в пылу азарта, квасят до 8 Марта
    А затем, как наши деды, в бой идут до Дня Победы!
    Ну а там уж, между нами, Новый год не за горами!

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    [OFF]
    я не знав, що Кобейн балакав по-руски :)[/OFF]

• Подобається Подобається x 1
  4. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Ну наприклад я відслужив 2 роки за савдепії і в нас на роботі є традиція,жіночий колектив ставить нам ковбаску,горілочку.Ну і нормально, випили за пацанів які зараз служать і нас оберігають.Дякую дівчата.Тоді час такий був,але багато хто служив і на Україні.я думаю головне що ти робив і як ти то робив.

5. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    на мій погляд, розвиток суспільства полягає саме в СВІДОМІЙ відмові від чужих або застарілих звичок і традицій...
    Принесення в жертву Водяному Змієві найкрасивішої дівчини племені шляхом скидання її зі скелі....(древній звичай)
    Скидання зі скелі новонароджених кволих немовлят... (Спарта)
    Закопування в пісок народжених дівчаток.. (Араби до появи Ісламу)
    Святкування 7-го листопада (що, забулося потиху?)
    Святкування 23 лютого, (повернутого до списку свят перед президентськими виборами 1999 Кучмою)
    Святкування 9-го травня....

6. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    Мого діда на війну забрали. Був ранений, госпіталь, медалі. Але я ніколи не бачив щоб він їх надівав, і ніяке 23 февраля і 9 мая не відмічав. І це за савдепії.
    Таке саме ставлення і до 8 марта. Це не українські свята.
    В Сумах ще за лєніна бються. Чи не смішно виглядає? Так само з нас сміються з таких святкувань

7. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    по перше я не мав на увазі свято,а просто посидіти після роботи,випити 100гр і більше.Розповісти тим хто не служив про різні ситуаціїї при службі,невже це погано.Моя думка хто не служив тому важкувато зрозуміти. І немає різниці в якій армії

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Від чого оберігають? Та вони просто безтолково тратять гори грошей нами сплачених податків. Вже не кажу про те, що за ці ж гроші відбувається знущання над призовниками, розкрадання майна і насадження молодим людям тупих цінностей разом з ламанням їх психіки.

• Подобається Подобається x 1
  9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нє, ну зовсім без армії якось тоже не випадає :) Тут курва тіко дай слабину, полізуть всякі румуни і поляки наш чорнозем освоювати, не кажучи вже про москалів :)

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Давно би вже поприлазили! А північний брат і без того тут.

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Тих хто в німецькій був в табори заганяли, а то і розстрілювали. Хто тобі мішає на Покрови випити 100 грм і згадати службу. Взагалі це цинізм, або дурість вищої марки... представ собі що до тебе до дому залізли два обормота побили все винесли наср..ли посередині, а через рік прийшли і кажуть давай будемо святкувати те що тобі наробили.... От так воно виглядає з сторони. Якби якийсь француз чи португалець подивився на це збоку то би покрутив пальцем коло голови, а ми раді старатись бо є причина на 100 грм. Блін ...... є речі які не допустимі і принципові

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Лидер партии УДАР Виталий Кличко выступает против празднования на государственном уровне 23 февраля и 8 марта.

<fieldset class="alt2" style="border: 1px solid #B7C7D4;"> <legend class="alt2" style="border: 1px solid #B7C7D4;-moz-border-radius:6px; -webkit-border-radius:6px; border-radius:6px;padding:0px 3px 2px 4px;">Цитата</legend> Об этом сообщил народный депутат от УДАРАа Ирина Геращенко.

По словам Геращенко, 23 февраля и 8 марта – это искусственные праздники, которые «необходимо отменить».

Если инициатива УДАРа будет воспринята и другими членами парламента, то украинские женщины могут больше не услышать красивые поздравления с 8 марта.

«Я со школы не отмечаю ни 23 февраля ни 8 марта. Я не понимаю, как дети в школе могут отмечать этот праздник. Или почему его фанатично отмечают те, кто не служил в армии и не знает, что это такое. Также я не понимаю, как можно отмечать 8 марта в стране, где на государственном уровне исповедуются принципы неприятия женщины в активной общественно-политической жизни. Это выглядит искусственно, неискренне и непонятно», — заявила Геращенко.

Она сообщила, что по инициативе Виталия Кличко будет подготовлен проект по «десоветизации украинских праздников»: «Этот законопроект позволит нормализировать ситуацию с праздничными датами, которые достались нам в наследство от советской оккупации. Члены нашей фракции уверены в том, что его принятие позволит вернуться к истокам национальной идентичности». </fieldset>

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Щоб тут не писали, я маю свою точку зору на те все. Але я хочу сказати таке - за совдепії нам нав'язували одні "свята", зараз так само нав'язуть інші "свята". І нічого тут не вдіяти - така, мабуть, ментальність кожної влади.

Взяти, до прикладу, свято матері. Я нічого проти не маю, звісно, але це свято так само висосано з пальця, як і 8 березня. Мої бабуся і прабабуся 1906 та 1907 р.н., все життя прожили тут, на Західній Україні. І ніяких свят матері не пам'ятали, не було тут цих свят, я спеціально запитував їх, коли це свято щойно нав'язали зверху. Але що, тепер не вітати матусь взагалі? Чи 8 березня, чи в першу неділю травня, яка різниця взагалі то? Краще і тоді, і тоді. І взагалі, треба вітати їх щодня і дякувати їм за все.

Бредове "свято" всіх закоханих, а реально день розпусти 14 лютого. Це також нав'язане нам, нічого українського я там не бачу, бо ніяких днів валентинів тут споконвіку не святкували.

Це ж саме стосується "свята" (???) хеловін чи як його. Є стара традиція поминати в цей день померлих (чи не в цей, поправте хто точно знає), але ніякого наряджання у відьми ніколи не було. Так, гарбуз різали і свічку ставили, але то вже прийшло з заходу, хоч такого гарбуза я пам'ятаю ще в радянські часи в кінці 1970-тих років. Але ніяких знущань з померлих, ніяких переодягань в чортів, нічого подібного і близько не було. І це ж добре, що не було.

Ось є два свята, які з давніх давен є українськими, то ж їх і треба святкувати - це Різдво та Паска. А все решта - то на любителя. Комусь подобається день будівельника, комусь - день програміста, а комусь колишні радянські свята. Одні в цей день проклинають, а іншим приємно, коли їх вітають. А спробуйте но не привітати своїх чарівних половинок 8 березня, то відчуєте відразу весь їх гнів на собі :) І що б не говорили про ці свята, потрібно вітати в той день тих, кому це приємно.

А загалом, це все маркетингові прорахунки захланих капіталістів, які навіть Різдво перетворили у бізнес. І взагалі, яке б свято не взяти, то буде або політика, або бізнес. Особливо, коли такі продажні геращенки починають це все коментувати. То що ж тепер робити, взагалі сухим ходити цілий рік?

П.С. Щодо 23 лютого... А де були вітання мужчинам з днем армії чи там захисника Вітчизни 6 грудня? Щось я не пригадую такого :) Вроді українське свято української армії призначене українським урядом в незалежній Україні чи я щось помиляюся? Загалом, душа хоче свята завжди, то ж не треба забирати чоловіче свято :) Бо не буде жіночого :)

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    якщо на то пішло, то вітати треба тільки тих хто мав відношення до збройних сил. я не маю і слава богу.
    на 8 березня ніколи не вітаю жінку і все ок.

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Друже, не розписуйся за жінок. Згода?

І - не в образу. Стислість - сестра таланту!
    І тільки так, на маргінесі, варто любити людей, принаймні, їх толерувати. Тільки тоді можна СПОДІВАТИСЯ такого ж від них...

• Подобається Подобається x 2
  16. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Кожна думка має право на існування, якою б хибною вона не здавалась на перший погляд. І, звісно, на всіх форумах здавна діяло правило - ІМХО. Кожен хто пише, відразу має на увазі, що це ІМХО.

За жінок я не за всіх розписувався, а лише за тих, яких знаю. Їх не так вже й мало, якщо на то пішло. Та й взагалі, може вони також проти, що їх вітають. Але як тільки но не привітаєш яку з них (а серед моїх знайомих не лише мого віку дівчата, але й набагато молодші, і то більшість), так відразу образи. І йди потім їм пояснюй, що день валентина - це свято розпусти, а 8 березня - це день народження клари.

Стислість - лише сестра того таланту, на жаль. Вже скільки разів переконувався, що якщо на форумі писати коротко, то завжди будуть ліві трактування. І чим стисліше, мол який я талановитий та крутий, тим більше потім тих непорозумінь. А потім та стислість перетворюється у десятки сторінок теми з дрібних повідомлень, не зрозуміло що і до чого. А це нікому не потрібно, бо спробуй це все прочитати і на кожне запитання дати відповідь, та й загалом зрозуміти - а про що таки мова. То чи був хлопчик?

17. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    так це і добре)))

18. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Так і я про це ж. Хочуть, щоб їх вітали з днем народженням цеткін - без проблем :)

19. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    а цікаво чи святкують ці "свята"(23.02 і 08.03) в інших колишніх республіках ссср?

20. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    8 Березня святкують у Норвегії. Це офіційний неробочий день !
    Польські і литовські дівчата/жінки 8 Березня чекають на привітання від чоловіків ! Не так щоб св'яткують, але . . .
    23 лютого, мої знайомі литовці, ті хто ще служив в СРСР, перехиляють чарку, в пам'ять про свою службу в армії. Як спогад про деякий період свого життя, і не більше. День армії СРСР ніхто не святкує.
    Особисто я, нічого поганого в тому не бачу.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)