Денне ходове освітлення

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Vasintekc, 11 лис 2012.

1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Шановний, вам би тільки діймати інших ? у мене габарити і ближнє вмикається однією кнопкою, ще питання ?

2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    погоджуюсь з Басом! Nick Wolf, задумуючись про те, що тема має бути в юридичній гілці, ви підписались під цим (див. цитату)

3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Все як завжди з тобою, але ти від своїх слів не відмовляйся так швидко. Бо ти написав мені з претензіями чи болить мене палець габарити включати. Мова не йшла ні про одну кнопку, ні про ближнє світло. Вистачить вже лицемірством займатися, та гетьманщиною. Я все пояснив, а ти навіщо пишеш незмістовні бздури знову?

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    назву і прайс в студію!

Розумієте, діло в тім, що завод ставлячи ксенон на автівку дбає про їх роботу. тому впевнений, авто де має використовуватись ксенон має таки ДХВ. Якщо ні, то слід було подбати про цю економію до придбання власного авто.

дивна у вас параноя. втім, втретє повторюсь - поставте реле від замка запалення і питання вирішене.

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Прошу пояснити мені, від яких слів я відмовився ?

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Чесно: ні.
    Я просто не розумію, що для себе ви хочете вияснити? Що таке конструкція авто? То для цього є інструкція від виробника - читайте, і в неодмінно знайдете чи у конструкції вашого авто передбачні дхо.
    Чи те якими документами буде користуватись даєць, коли буде казати вам, що у вашому авто дхо не передбачене (а ви і без цього допису знаєте що так і є)? Для мене не важливий номер інструкції і списку моделей в ньому, як і аналогічниі довідники в мрео в тех.інспекторів(всі про них знають але нікому ще не прийшло до голови їх оскаржувати)

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я більше не відповідаю на беззмістовні звинувачення. А відповідь на питання я таки отримав сьогодні, можна сказати, що це офіційне роз'яснення того "покращення". На жаль, не тут отримав відповідь. Тут лише бздури.

Кому дійсно цікаво, кину в ПП. А хто там починає звинувачувати і шукати собі ворогів свого поганого життя серед ближніх, я скажу так - не там шукаєте. Всі Ваші вороги зараз дуже компактно зібрані, шукайте їх там. Адресу знаєте? Подивіться новини, якщо не знаєте.

8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ну було б непогано тут поділитись інформацією. чи чим ви керуєтесь, переховуючи її в ПП ?

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я собі знаю, а ви собі думайте :) І взагалі, ви всі тут даішники, київстарівські боти і проплачені донецькі тролі!

10. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Не розумію, що Ви тут сперечаєтеся, в правилах все ясно прописано (спеціально прописали, щоб питань не виникало). Я вважаю правильним те, що ДХВ є тільки ті, які встановлені заводом і передбачені конструкцією.
    Для прикладу, цікавився в знайомого як в нього працюють штатні(заводські, встановлені заводом і передбачені конструкцією авто) ДХВ і питав чи вони часом не сліпить в ночі і чи може вони вимикається, так от відповідь була наступною:
    Цитата:
    В день вони світять в повну потужність, але коли настає ніч вони переходять на половину потужності, щоб не сліпити зустрічні машини.

Якщо поставити ДХВ самостійно і не розвести правильної проводки (а підключити до габаритів, як наші люди і роблять) то вони будуть 100% сліпити зустрічні машини, так як в них не має регулювання як в ПТФ чи ближньому світлі (буде таке саме як зараз зубила їздять з ксеноном в ПТФ або в рифлених фарах і світять тобі прямо в очі).

ІМХО: я за то, щоб таких "розумних людей" почали штрафувати за незаконне переобладнання автомобіля і заставляли знімати цей кохоз з машини.

Останнє редагування: 23 кві 2013
  11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тут всьо панятно!

• Подобається Подобається x 1
  12. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    Зараз для себе зробив блок управління ДХО на мікропроцесорі, тестую на своєму Г2.
    Поки реалізований наступний функціонал:
    1. Автоматичне ввімкнення фар після старту двигуна (в планах реалізація плавного включення ламп, продовжує їх ресурс)
    2. Вимкнення ДХО при вмиканні габаритів.
    3. Можна запрограмувати % яскравості 40-100%, (це якщо підключати на дальні фари)
    В планах наступне - в Г2,Г3,Б2-Б5 відсутні реле на фари, всім керують вимикач на панелі/підрулювий, відповідно хочу зробити для таких авто 2в1 ДХО + розвантаження ланок ввімкнення головних фар через реле.
    Цікавий буде пристрій 2в1?

13. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Краще поставити датчик освітленості, і по його показах вимикати ДХО коли темніє.
    А з цього який сенс?

14. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Вчора не мав чим зайнятися і подзвонив на гарячу лінію Дай з цього питання.
    Мені дали відповідь, що у випадку старих авт, де немає ДХО, вдень потрібно включати тільки ближнє свіло фар. ПТФ, доставлене ДХО чи дальне у пів-накала це порушення ПДР про ближнє свіло + незаконне переобладнання ТЗ. Відповідно маємо 2 порушення.
    Спеціально дзвонив дайцям, щоб знати як вони той пункт трактують і відповідно що будуть говорити на дорозі.

Тому, хлопчики і дівчатка, знімайте той колхоз і не забувайте на трасі вмикати ближнє.

15. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    3. Це якщо хтось захоче все-таки поставити автомат не на ближнє а на дальнє.
    Датчик освітленності - всерівно прийдеться вмикати ближнє в ручну, то для чого ускладнювати схему, а що як заїдеш в темне місце і т.п.?

16. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Це все легко оспорюється, нічого знімати не треба:) Є сертифіковані ДХО, чи галогенки, також є модні фари в яких ДХО вже вмонтовано, і нічого тут даєць не докаже бо є світові стандарти. Звісно є китайщина підвальна взагалі без будь-яких маркувань, от тут можна попастись.

17. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    таке враження що частина дописувачів читає тільки те, що хоче прочитати або не суперечить їхнім внутрішнім переконанням.
    я хочу подивитись як ти будеш в суді доказувати, що
    були передбачені конструкцією твого транспортного засобу
    Ще раз даю цитату з ПДР, де чітко розтлумачено що таке ДХВ
    і хай твої ДХВ будуть 200 разів сертифіковані, але якщо заводом-виробником твоя модель авто ніколи не комплектувалась даними світловими пристроями - то твої самовільно встановлені сертифіковані ДХВ ні разу не ДХВ.

Це діло кожного особисте. Але якщо дуже хочеться поексперементувати то ставте на свої машини ДХВ (сертифіковані і не дуже), а потім нам розкажете чи вартують вони потрачених часу та нервів на доказування гіїшнікам законності своїх ДХВ.

18. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    + 100 :)

19. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Маєте жигуля 70 року випуску, де не були встановлені заводом виробником ремені безпеки.
    І Вас ви...ть за ремені .

20. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    запросто.., головне мати всі папери на ДХО і правильно їх встановити. Якщо йти за твоїми міркуваннями, то на машину взагалі нічого не можна ставити, бо це не передбачено заводом, в цей перелік можна внести і диски 17-18 і заниження і спойлера різні і оптику ітд.. В нас це не заборонено і проходити ТО після переобладнання не потрібно, а значить дозволено.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)