Відповідь: Диски і резина Просто насторожує. Як написано вище, колеса справа серйозна... Я б не радив...
Відповідь: Диски і резина Купив я значить б/у диски, звичайні стальні. А резину буду нову брати. Порадьте магазин з хорошим вибором і нормальними цінами. Чи варто купити в Метро, але тоді за роботу (бортування, балансування) платити доведеться.
Відповідь: Диски і резина Слухай старий не ситав тему, але ти мене шокував своєю відповіддю. Скільки ти катаєш за рік км? Скільки км відкатує в тебе "літня" (зимова не цікавить) гума? Я банально на літній гумі відрулив 95 000 аж сам припух, і то причому Барум якись собі... Може то залежить від характеру їзди?
Відповідь: Диски і резина За минулий рік проїхав більше 40 тис., причому немало активної їзди припадає на столичні вулиці у денний час (постійні розгони-зупинки, за динамікою не подібні до львівських). Від характеру їзди залежить, погоджуюся, але пробуксовки в мене досить рідкісне явище. Думаю, що на тривалість життя колеса впливає ще і його м'якість, потужність двигуна та швидкості використання (часто на трасі доводиться гальмувати з 160-200 до 60-80 кмг.)
Відповідь: Диски і резина Торба, слухай скажи якщо не комерційна таємниця таке... з 1 січня по 31 грудня ти витратив на авто таку суму (...) без бензину, наїздив стільки км, веду до того скільки на 1 км в тебе виходить амортизація авта за рік, бо відчуваю в тебе вона крутіше "S" класу мерва витягує. Ну не можу повірити, що ти на 40 000 км відполіровуєш гуму до критичного :shock: (я про ями і гулі не говорю)
Відповідь: Диски і резина От нарешті я і "перевзувся". Купив 4 шт. Kleber Viaxer 175/70/13. за резину віддав 200 грн./шт. Всім дякую за поради.