Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Я не розумію, навіщо тоді писати фігню, що на Поло 2003 р.в. ставили Р13???
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Біс попутав... В знайомого нове Поло - то там колесика такими маленькими виглядають, шо аж смішно... Перевірив - дійсно 14-ка... але дуже вузькі...
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 я ж написав що не я впевнений а вказав що сайт пише що можна, а чи поставляться 13* на поло 03р. незнаю, я за це не спорю. но взагалі бачу що на старішу модель можна ставити,
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Дуже просте питання. Ти хочеш допомогти хлопаку чи написати аби що? Якщо допомогти, то шукай ПРАВДИВУ інфу і пиши ТІЛЬКИ те, у чому впевнен на 100%. Краще не писати про те, у чому ти невпевнений.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 а хто тобі сказав що чоловіку потрібна твоя допомога, наприклад я небачу від нього питань які обговорюються уже 2 сторінки він задав питання про розмір між болтими і давно забув про це і незаходить сюди. а ти пишеш про різні радіуси, непотрібно лізти через вихлопну щоб поміряти розмір. я взагалі не раджу йому радіус тому що він мене це не питав і я недумаю про це, що це б було його наступне питання , хтось вже такий брєд писав. про радіус це вже тема піднялась між форумчанами які беруть участь у дописах даної теми. так що друже писати тут, свої припущення може кожен і причому які вважатиме за потрібні., а відповідь на питання чоловік отримав у перших 3-4 листах
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Мир, хлопаки. Давайте на тому і припиним. Автор безумовно вже стане професіоналом дисків, прочитавши її всю. :-D
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Тема про радіуси піднялась. Але знову таки на неї я відповів корректно. Ти ж написав про Р13. Питання: навіщо писати що небудь?
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 я теке неписав я зкерувався на допис Тополя, та скинув ссилку на його ж сайт, уважніше переглянь листи. небуду з тобою дальше спорити у цій темі , воно цього невартує. Додано через 4 хвилини чоловік написав питання про розмір між болтами , питання до тебе для чого ти пишеш про виліт? для чого писати про що небуть та щей не по питанню. було конкретно задане зрозуміле всім питання. То саме я можу задати тобі, добре все забули , нема бажання багато писати, замучений після роботи.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 кароче шо ви тут рішаєте ? ставились не ставились, 14стоять можна 15, при бажанні 16 13 ззаді можна поставити але якщо мотор 1,4 і тормоза барабанні, а спереді нестануть.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Виліт - теж дуже важливий показник. І автору потрібно на те вказати. Та й опис дисків йде обов*язково з вилітом, томуй та інфа і була озвучена. А от вказувати диски, які НЕМОЖЛИВО поставити на машину - то зовсім інша справа.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 все забули про ці диски мені. бо будемо довго сперичатись, невартує воно того сперечання.
Я прочитав всю тему,і весь час за нею слідкував.Дуже дякую за поради.:!:Чи можна поставити R16 без роздування арок?
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Дякую на форумі - то кнопка з "+" під підписами. Питання - яка резина у тебе прописана, і яка зараз стоїть?
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Не варто друзяко Р16... Перебір... Влетиш разом з гумою десь в 500-800 баків. Гарні 14-ки - саме то.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 та ти гониш!!! ясно шо варто!!! а як же панти? на крос поло бачив 16" в живу - Туарег :grin:
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Справа пана майстра як то кажецця... 16 то 16... Лиш певно буде купа менінгіту по перше з пошуком, потім з затиранням і катанням арок, а потім самі диски катати по два рази в тиждень, бо підозрюю профіль гуми там буде шось типу 20-30... :roll:
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 От щоб не підозрювати я й запитав хлопака, яка гума зараз на ньому стоїть. Але профиль можна скорегувати. І те, що ти вказав буде наприклад(я говорю зараз як і ти, приблизно) при 235 гумі. Додано через 1 хвилину Тому ще раз повторюсь, що потрібен ТОЧНИЙ розмір гуми, яка зараз стоїть на машині!!!!!!
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Размер шин на POLO 1.4 9N при диаметре диска 16"- 195/45-16 205/45-16 Источник- TUV.
Відповідь: Диски на VW Polo 2003 Сегодня ездил на Алекс что бы узнать какие диски можно на свою Поло 2007-ого года ставить ... сказали что рекомендованый заводом размер диска: 5J x14 H2 ET35 5/100 резину можно поставить 185/60 ... щас у меня стоит 165/70 ...