Дискусія на тему взаємозамінності пружин Пасат Б4/Б3 та ВАЗ 2101

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Kinder, 27 чер 2012.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Так, я розвинув саме Вашу тему тут на форумі. бо мені це було актуальним.
    Так, що питання можуть люди сміло задавати Вам.

2. PVN

PVN Початківець

пасат б3
    питання можуть виникнути якщо хтось поставить різні пружини,якщо брати то з одної машини,я вже катаюсь 2 місяці зад не прига і не гуля

3. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    посмотрел тему от начала до конца... улыбнуло...
    брать иномарку, а потом на неё лепить совковую дрянь - это только наши люди могут такое придумать и ещё и мотивировать... мол при совке всё было лучше...
    это всё очень размытые понятия, а почему не кто не вспоминает, как при совке все хотели реэкспортную машинку? потому что в совок при совке шёл откровенный брак...
    это совершенно разные автомобили, СОВЕРШЕННО...
    подходят, но подвеска будет ещё жёстче...

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    А що тут дивного козаче? Ми на цьому форумі взагалі обговорювали взаємозамінність запчастин. Наприклад зовсім не стидаюся таке писати! Якщо можна знайти замінник в декілька разів дешевше, то чого тут стидатися.
    Так, я відношуся до "наших" людей, а ти до яких?
    Я і зараз переконаний, що ВАЗи при СССР були набагто кращими по якості, аніж ті, що випускалися донедавна.
    Можливо ти стикався з якимись прикладами, але наш сімейний 2101 вироблений в 1972 році був дуже вдалим та стабільним і ламався вкрай рідко, за якість виробу я б ще посперичався!
    Та це і кобилі ясно, що ці машини зовсім різні, но ходова в 2101 значно м*якша.

5. юрий777

юрий777 Active Member

согласен, практически на каждом автомобильном форуме есть темы посвящённые взаимозаменяемости з/ч и тут же отзывы, сколько прошли левые з/ч и т.д.
    и если всё это читать внимательно, то левые з/ч ходят меньше и хуже, а это значит, что на приобретение и замену левых з/ч уходит больше денежных средств и нервов, а значит, это не выгодно и неправильно....
    без обид, это дело лично каждого, что ставить на свой автомобиль и как потом на на нём ездить, но все мы полноправные участники дорожного движения...
    не давно по ТВ показывади как под Киевом у женщины в бусике лопнуло заднее колесо и она бус перевернула, сама жива, а ведь есть и трупы, и пусть она односельчанам теперь расскажет, что это всё случайность, стечение обстоятельств, даже менты сказали, да и сам я видел этот сюжет и показали это колесо, левое, б/у колесо...
    и всего то, купи правильную резину на авто, так нет, берём что попало и ставим, экономим....
    не поверю, что на такой прекрасный автомобиль можно ставить китайское г....но, я отношусь ко всем своим автомобилям с любовью, да не всегда ставлю оригинал, но вместо оригинала устанавливаю очень хорошие аналоги, поэтому и проблем с авто нет....
    я тоже родом из СССР...
    если сравнивать тазы совковые и российские, то можно сказать разницы практически нет, я с автобизнеса и знаю статистику....
    у нас в семье тоже была копейка итальянской сборки, да, это был автомобиль и я до сих пор его встречаю, так как продали его в 97 году знакомым...
    конечно мягше, а у москвича 412 ещё мягче, я же и говорю что это СОВЕРШЕННО разные автомобили, их сравнивать не то что не корректно, нельзя, это разные классы...

Kinder, я не спорю и не хотел спорить, я же так и написал, что "улыбнуло", каждый сам себе хозяин, но нельзя забывать про других участников движения...
    подвеска VW, разрабатывалась умнейшими людьми, под конкретный автомобиль и нельзя это не брать во внимание...
    нельзя ставить з/ч на VW, только потому что так дешевле, зайди на любой форум VW, и посмотри, люди через это уже давно прошли и не возникает таких идей, поставить пружины от таза на VW...
    тем более Львов рядом с кордоном и всё гораздо проще найти....
    без обид, это моё личное мнение

к стати, господа владельцы VW, 21 июля, 2012 года, в Киеве состоится Третий международный Volkswagen Fest UA 2012 http://vwfest.com.ua/

Останнє редагування: 10 лип 2012
  6. PVN

PVN Початківець

пасат б3
    интересно что может помешать безопасности дорожному движению пружина которая по высоте по диаметру одинаковая но на 1мм толще

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    А яка різниця між кнопкою електричною Audi-Volkswagen та Ваз 2109?
    Яка різниця між мотором склоочиника Audi-Volkswagen за 80 Євро і мотором від Ваз 2109 Балтика за 35 грн (ціни станом на 2008 рік), можу навести ще декілька таких прикладів!
    В мене стоять Китайські ксенони ))))))))))
    В мене стоять Китайські килимки в ноги
    В мене стоїть Китайський магнітофон Піонер ))))))))
    Я Тебе почув...
    Різниця як в мінімум якості матеріалів з чого виготовлені деталі. Один приклад наведу Ваз 2107 панель СССР в сотні разів краща за ту, що робилася в 2005 році.
    Цілком погоджуюся!

8. Vasintekc

Vasintekc Active Member

VW passat B5 variant 1.9TDI AVB 2005
    Три рази ставив кінцевик задньої дверки від ВАЗ і він з періодичністю рік - півтора переставав адекватно працювати. Нарешті купив Б/У оригінал - надіюсь проблема зникла.

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    тут готовий поспорити. кінцевик на мому авто з 84 року, ще ніразу не відмовив. Головне грамотне встановлення, догляд і (!) змащування :music:

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Буває, мої працюють вже 6 років і ще не думають помирати.

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Їх навіть порівнювати не можна... Зїздив три советських ВАЗа від нуля до 200-300 тис. Від нуля до 100тис або 4-5 років експлуатації проблем не було ніколи ніяких. Потім перебиралась ходова і їздилось дальше. Російські ВАЗи починають сипатись з 30-50-тис.... і сиплються регулярно і нудно.

• Подобається Подобається x 1
  12. юрий777

юрий777 Active Member

и сам толком не видишь, и встречных слепишь по полной, надеюсь примут закон и за самопальный ксенон китайский будут гонять, не в обиду может у тебя и более менее нормальный, но в общем встречные с этим ксеноном это писец....

13. юрий777

юрий777 Active Member

да нет конечно, просто изменится характеристика подвески автомобиля, заложенная инженерами конструкторами и непредсказуемо поведёт себя автомобиль в критической ситуации, согласен нет не какой разницы, ведь дело только в 1 мм., а то что металл в пружинах разный, а то что, технология изготовления разная, а то что рассчитаны на разные нагрузки, это ерунда, а то что на В3 устанавливалось почти 30 видов всевозможных пружин, это ерунда...
    можно если хочется ставить китайские переключатели, мафоны, и другую дребедень, но залазить в подвеску, тормоза, рулевое, я думаю не стоит, ну, далеко немецкие инженера-конструкторы не дураки, и сделали автомобиль для людей, а не для галочки, и именно поэтому мы до сих пор катаемся на их машинках и довольны, а то что сделано в россии, да и у нас, стараемся обходить....
    это глупый разговор, так как каждый останется при своём мнении...
    только так и хочется спросить, если такие хорошие тазики, то почему тогда пересели на нормальные автомобили?
    с уважением....

• Подобається Подобається x 1
  14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    І сам почав бачити добре нарешті і зустрічних не сліплю, гарно відрегульовані і опушені вниз фаркоректором. Рідні не витримували жодної критики.
    А ти пробував абстрагуватися від рекламних передач, де усі кажуть що ксенон без лінзи на рифленому склі і без омивача фар сліпить? Сліпить і галоген і ксенон при поганому регулюванні, а також коли тріпається фара.
    В мене китай, 2,5 роки і не шмаркає ніразу.
    Краще б ввели закон, що не потрібно б було розмитнювати авто і я за місяць би пересів за 2річну машину з рідним ксеноном і забув ще на 8 років що таке заміна чогось і використання замінників.
    В мене ще Харківські тормозні колодки стоять, от халепа, як я тепер буду їздити?!

На саркастичне питання я
    надам саркастичну відповідь - тому, що на базарі була лише одна чорна машина, тому й довелося її купити (мені подобається чорний колір).

Саме про це я і питав в самій темі. а ти можеш толком охарактеризувати і пояснити це питання?

Останнє редагування: 12 лип 2012
  15. юрий777

юрий777 Active Member

причём тут реклама? я с автобизнеса, я не покупатель, я сам это продаю...
    но как и все езжу и сам по просторам нашей родины, так вот меня так же слепят как и всех дешёвым китаем...
    галоген не так, а вот ксенон очень мощный световой поток даёт и при прохождении автомобиля по неровностям дорожного покрытия, световой пучок слепит встречного водителя, именно поэтому на современных автомобилях стоит автоматическая корректировка фар....
    ну, да, или просто денег подарили... а заработать, самому заработать и потом уже потратить, так как посчитаешь нужным....
    можно купить китайский автомобильчик он мало стОит, но и ездит так же...
    так как и ездил до сих пор, с оглядкой на плохие гальма, так как даже детям известно, что харьковские, днепропетровские тормозные колодки полное г...о
    а ещё всем известно, что гальма на автомобиле это ЖИЗНЬ...
    не поверю, что взял бы чёрную таврию, или тазик чёрный... таких же годов...
    я это и попытался объяснить, но почему то меня не кто не услышал, а наоборот...
    это же сразу же и написали Rock, Green, Serh, AndrewBest, TommyGun...

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Хоч один пост є з чіткою конкретикою? Є лише одні припущення та ілюзії. А тему писав про чоловіка, який собі це поставив, хвалить, незауважує ніякої різниці. В нього є перевірений досвід, я скептично до цього віднісся, вирішив проговорити, але поки жодна версія мене не переконала "за" та "проти".
    Почуття гумору включи )) Как спрасіл - так і атвєтіл.
    Звідки ти знаєш які саме Харківські колодки в мене стоять, якої якості і скільки вони коштують? )))) Я поставив дорожчі за Німецькі ))
    Я заробляю стільки скільки заробляю, коли дарують гроші, мене це ненадихає, краще подарунками.
    Ти вже двічі ствердив, що з "автобизнеса", ти хочеш сказати просто цим, що краще від інших розбираєшся в машинах?

17. юрий777

юрий777 Active Member

нет, я же написал, что я знаю статистику...
    нет слов....
    без комментариев...

18. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Стосовно теми.
    Хтось поставив жигулівські пружини на Пасат, ще хтось жигулівські колеса (4х98) на Гольф (4х100), хтось приколхозив не той діаметр стабілізатора, ще хтось не той радіатор, а про самопальний ксенон взагалі мовчу !
    Більшість причин ДТП - НЕ ВПОРАВСЯ З КЕРУВАННЯМ ! Тому що ті всі колхози непередбачувано ведуть себе в дорозі ! Всі ці проставки, нерідні пружини і т.д.
    І начебто досвідчений водій не може в якийсь момент зловити авто, яке на рівній дорозі і в білий день починає виписувати невластиву траекторію.
    Юрко ! Став б/в Пасатовські !

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    доречі маю такі задні але з універсалу

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    є певна зацікавленість але по ціні шроту. Можна взнати діаметр пружини, товщину витка, і висоту пружини?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)