Дякую клубу

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем andsag, 7 лип 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    З чого ти це взяла

2. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Все, я вже зрозуміла... Просто щось я агресивно сьогодні настроєна....:kiss:

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    тільки не покидай форум :)
    взагалі-то він до макара

це не адміністратори розвели, це у нас дуже багато людей розвелося на інших машинах концерну ВАГ, і тільки після того було створено відповідні розділи. Автобазари теж не адміни розвели, це учасники активно купують і продають. Хіба це погано?

4. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    На рахунок машин і власників, то власник Садо-Мазо, Опери і цього бару як том його.... де питають при вході чи москалі є....
    Короче власник тих барів їздить на Ниві.... От так.

5. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    повністю підтримую аndsаg і думаю на клубномт форумі всі повині бути рівні, як в сім'ї, а не виділятися бо в мене як бачите Пасат В5, а в нього старий гольф, і хто він тут такий. От доживеш до Пасата 5 або Ауді А6 тоді будеш вчити.
    Виходить тут можна писати тільки тим в кого уже не морально застарілі авто.

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Короче власник тих барів їздить на Ниві.... От так
    а меннеджер по підбору персоналу на Б4 пасаті!

Останнє редагування: 7 лип 2009
  7. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    да ничего в этом драматичного нет. Просто есть свои правила , которым я стараюсь следовать:pardon:
    и банить нету за что- каждый имеет право на свое мнение.

8. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Короче, andsag, тебе це просто рознервувало. Але я впевнена, що вже перейшло. Тим більше тобі дійсно не 15 років, щоб на таке ображатися і просто йти... Заспокійся і залишайся ! Думаю Макар зрозумів свою помилку.

• Подобається Подобається x 1
  9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    ну так є якісь рамки, як шо такі думки когось ображають а в даному випадку це цілу групу людей то краще тримати такі думки при собі.

10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    і ше одне до всього вище сказаного про авто старі і нові. Не кожне новіше краще від старого.

11. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Трохи відволічусь від теми. А скільки мільйонерів курять ПРІМУ !!! А "бідаків" Парламент....:rofl:
    Сигарети, авто і одяг - абсолютно ні про що не розкажуть за людину.

• Подобається Подобається x 2
  12. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    а для чого той трикутник під кожним аватаром?
    натиснувши його треба вказати причину неподобства образу чи ше шось.

Важливо: Ця форма призначена для попередження адміністрації про дописи, які містять брудну лайку, образи, спам і порушують правила форуму чи розділу.

13. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Дякую за критику в свій адрес, нажаль мої переконання не змінилися, і уродом себе не вважаю, хоча в самого 15 літня авто (а что, на старых машинах одни уроды ?- цитата з мого ПП автора цієї теми), так само не вважаю,що на Лексусах їздять одні наркобарони і бидло. І моє прохання звучало (цит- бажано українською) де тут мовна проблема?

Стосовно дописа з якого все почалося, то там малося на увазі слідуюче-
    Адріан питає як обійти підстав на дорозі, і замість юридичної поради починаються докори , що він умисно порушив і не хоче платити штраф, продовження теми детально обговорилося з Демо, якого там так само хотіли розвести, але продовження і чому я так написав про старі і нові машини вже нікого нецікавило як і коментарі до Адріанового допису, всім закортіло мене пообсирати і всі бачили тільки те,що хотіли з окремими відривками моїх висловлювань.

МАРТІНІ, якщо твоє враження про мене відображається словами (цитата -Макара, в якого пунктик на мові, більшість засудили, підтримавши тебе.

Якби я через кожного неадекватного нацика йшов з форуму, то в Україні мабуть вже би форумів для мене не залишилося),

А моє прохання звучало (цит- бажано українською) де тут мовна проблема?
    Я завжди виступав за багатомовність спільноти і за 2 роки мого перебування мене ніхто крім тебе не звинувачував в нацизмі, а це серйозне звинувачення і роздмухування мовного конфлікту пішло саме від тебе-АДМІНІСТРАТОРА. Можеш взагалі стерти мій НІК і забанити назавжди, але з таким підходом і штучним підняття цікавості в форумі шляхом обсирання одного учасника ти скоро дійсно залишишся сам.

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ГАНЬБА УКРАЇНЦЯМ!!!!!!!!!

не можу залишатись остронь даної проблеми. це дійсно проблема і питання номер 1 не тільки на форумі, але в суспільстві вцілому.
    можете і мене забанити і вигнати з клубу, але я цілком підтримую Макара. і ганьба тим українцям, які чмирять свого, бо, вибачте, пану, якому під 50 років ще не дійшло, що живе він в Україні і мова в нас є одна - українська. і при повазі до форумчан і до України вцілому він просто зобов*язаний розмовляти і друкувати українською. чи може так важко переключити розкладку на клавіатурі.?:???
    мені соромно читати, що вельмишановний пан з Львова - а мова російська. в нас на форумі є людина з Запоріжжя, нік не пам*ятаю. але спілкується він тут українською!!!!!!!!!!!!!!!!! хоча впевнений на 100% що в Запоріжжі - російською. ось це повага.
    і тут проявляється наш менталітет - бий, чмири свого, щоб чужі боялись.
    нас, ті довбані москалі чмирили і нищили більш як 350 років. Мазепу зробили офф-топом, бо він вирішив п..зди дати москві. теж саме зараз на форумі відбувається. коли наші предки кров*ю і дуже великими жертвами досягли незалежності і зараз можна вільно спілкуватись українською - то вже не модно!!!!!!!!! ГАНЬБА ще раз!!!!!!!!!!!!!
    Воїни ОУН-УПА, Богдан Хмельницький і ще безліч героїв України, в тому числі Тарас Григорович Шевченко зараз тричі перевернулись в могилі, бо в страшному сні не бачили, щоб заступались українці за московську мову.
    то може давайте польською????? ми ж до Поляндії блище.......
    і створювати такі теми - типу прощайте, я ухожу - це не по - мужськи.

15. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Приємно,що хоть хтось розуміє суть проблеми, а не вибірково цитує і обсирає, оскільки Мартіні дав добро.

Гольф2 ти де? Підтримуєш, що за 50 років українську можна було вивчити з поваги до форумчан , а не підло писати-"одни уроды".

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    цього я тобі не дозволю :P

а тут цілком згідний :good:

"По-мужськи" буде потиснути один одному руки і дружно розпити флєшку Балтики-0. Кого образив, вибачте :kiss3:

Тему закрито поки не дойшло до поножовщини :) Тим більше тема має ТАКУ назву

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)