Відповідь: для чого замальовувати ями А-га, дійсно, ніяк матюкатись не можу кинути- поки додому доберешся- то всі чиновники, напевне від гикавки поздихають. Вони роблять, п-ри, простіше- купляють собі Крузаки і Range Rover-и ,на ті гроші шо спіонерили з ремонту доріг, і ніц їх не ї..
Відповідь: для чого замальовувати ями Так робити то робити до кінця а то одну ямку обмалюють а поряд кратер ні і от об'їжджаючи маленьку ямку підфарбовану ризикуєш попасти в яму яка не так помітна на фоні підмальованої. Але з іншого боку добре шо Партія Регіонів не здогадалась підмальовувати... були би всі ямкі галубі
Відповідь: для чого замальовувати ями Незнаю чи правда, але я чув що це Пора пообмальвувала щоб їх робили!
Відповідь: для чого замальовувати ями Угу я власними вухами чув як по радіо казали що це політ. кампанія Пори щоби звернути увагу мерії на стан доріг.
Відповідь: для чого замальовувати ями То ,ще на початку теми, Мартіні , вже писав :grin: p.s. Ріспектний аватар:twisted:
Відповідь: для чого замальовувати ями Угу я читав просто людина сумнівалась і видно всієї теми не читала от я і додав ще інфи P.S. Дякую
Відповідь: для чого замальовувати ями Жовтий колір - це добре. Я пропоную подаватив суд. Потрібно щоб збитки, які ти отримуєш можна напряму повязати з ямою. В мене юрист з роботи займався справою, коли мужик попав у відкритий люк і судився з водоканалом. Суд виграв. Головне створити прицендент і розкрутити його і валити позовами, відповідним дорожним службам не вистачить часу і юристів навіть розбиратися з претензіями. Звичайно що ями від позовів не залатаються, але це хочаб змусить повернутися до людей.
Відповідь: для чого замальовувати ями то не треба вірити, потрібно їх мордувати- в Києві , близько року тому був подібний випадок- суд виграли. Головне- нашуміти добряче, бо підстави є
Відповідь: для чого замальовувати ями ну так то вжен серйозні речі а ти підеш доказуваит шо ти по ямках їдеш?
Відповідь: для чого замальовувати ями то шо людина попала в відкритий люк то серйозна річ там видно за шо треба відшкодовувати, а ит підеш доказувати шо в тебе швидше ламається ходова через погані дороги? ти їм фіг шо докажеш, експерти перевірять твою машину скажуть запчаситни не оригінаьлні тому довго служити не можуть все
Відповідь: для чого замальовувати ями Навіть якщо й так, вони запаряться до кожного, хто на них подаватиме в суд, відсилати експерта
Відповідь: для чого замальовувати ями Ясно. Це по-свинськи виходить з мого боку- забили. Висновок: Нічго нам не світить, бо всі бояться щось робити . Може б тоді і почали вони посилювати контроль за цільовим використанням коштів, якщо б їх замордувати і нашуміти добре. Податки ж платяться, і машин - купа Але й гавкати як той пес... Треба міняти форму власності підприємств, установ, організацій, які цими питаннями займатись повинні !
Відповідь: для чого замальовувати ями Як ти хочеш поміняит форму власності? кому буде вигідно взяти на себе відповідальність за дороги яких нема? хто на то кошти виділяти буде Ну сам полдумай, ти ж майбутній юрсит шо ти хочеш їм доказувати?