домашня комп"ютерна діагностика

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем peGas, 2 тра 2007.

1. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    хто в курсах чи VAG-COM COM 11.10 бачить б6 2008р? буду вдячний

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Бачить..........

• Подобається Подобається x 1
  3. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    привіт!
    хочу до свого гольфенятка шнур для діагностики. Ніби в неті їх купа, і не дорогі, але питання чи підійдуть??? бо підключатися потрібно з таким перехідникои [​IMG]

4. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    А это часом не для оплей ли чего-то более раннего?

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Купив на днях блютузний адаптер ELM327, але він не бачить моєї машини з тіліфона, тіки з ноута :sad:
    Нафіга він мені не знаю, у мене вже є ЮСБішний для ноута...

Мо хто має яку пораду, як би то заставити той адаптер побачити мою мафинку???

Останнє редагування: 27 гру 2012
  6. kym

kym Аксакал

a 100
    Яку програму використовуєш. Скоріше всього програма для тіліфона не годиться, або треба драйвер, який емулює фіртуальний компютерний СОМ порт.
    Взагалі тобі ВАГ-СОМ з головою піде. ЕЛЬМ дає меньше інформації.

7. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано

та вроді ні!...
    в мене (Golf_3 1992р.) іменно такий. Це перехідних, хочу сам шнур, щоб підходив до цього перехідника і бачив мою машину))

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Використовую все той же популярний Torque, і підозріваю що він не має того протоколу по якому WAG-COM бачить мою машину (там всякі ISO протоколи, а вазі якісь інші назви....) :sad: А купував ельм тіки для того, що в напряг їздити з ноутом, так і косооким стати можна, чи того гірше, в аварію попасти. ;)

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Піде звичайний KL - адаптер на трьох транзисторах якщо на СОМ порт, якщо на ЮСБ то теж звичайний KL адаптер версії 3.11 але вже з мікросхемою щоб проемолювати СОМ порт. можна самому спаяти в неті схем купа.

10. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    тобто якщо я закажу ось цей http://aukro.ua/vag-com-409-1-usb-kkl-k-line-adapter-i2900575637.html то він підійде до моєї машинки з даним перехідником???????????

11. kym

kym Аксакал

a 100
    ЕЛМ використовує стандартний ОБД-ІІ протокол. Всі інші протоколи то вже для спеціалізованих адаптерів. А ОБД повинен твою машину бачити. Значить проблема щоб програма з тіліфона побачила ЕЛМ. Попробуй ScanMaster, DigiMoto, якщо такі для тіліфона є.

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Підійде. Але то китайське дрантя і його якість може бути погана. Мав подібний .... дуже нестабільно працював... довго підключався, часто рвав звязок... Але може вже краще роблять.

13. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    то що порадиш??

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Пошукай на ЕБЕю там англійські бувають.... хоча вони все зараз в Китаю роблять.

15. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    ОК.
    ДЯкую!!!!

16. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    AndriyKo Інші не найдеш, все китай, тут в тебе два вараінти зробити його самому(доречі продаються готові набори для сборки), або купити прямо з китая а не з Аукро (ту ссилку що ти дав місце положення китай). ціна нормального адаптера ~12-15$, з якісних комплектуючих, дешевше це вже лотерея

17. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    так де шукати ?

18. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    хммм... цікаво!
    1 - нормальний це який??? (яка різниця між китайом і китайом)
    2 - де мож купити готовий набір щоб потім спаяти??? як потім з дровами і.т.п.??

Останнє редагування: 27 гру 2012
  19. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    1 - Ніякої.
    2 Береш китайську плату, китайський набір деталей до неї (можна ще китайський корпус), також китайський паяльник та китайський припой з флюсом. І це все рідними українськими руками, які, надіюсь, ростуть з правильного місця, паяєш і складаєш. Тоді завдяки китайським драйверам підключаєш сіє диво ворожої техніки до мафинки і компа :D

20. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    Помиляєшся різниця суттєва.
    Правильний vag 409.1 зібраний з FT232BL/RL + мікросхема KL лінії, зараз китайці розробили власний замінник FT232BL/RL, який є повним шлаком, плюс грає роль ким зібраний (підвал,цех,завод) часто ставлять неправильні номінали резисторів конденсаторів на кінець неправильна розводка на платі. Від цього і є різниця ціни адаптера і відповідно його робота, найдешевший що я зустрічав коштує 3,4$.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)